Hydrema är en modern, internationell grupp av företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska schaktmaskiner och minröjningsfordon. Huvudfabriken och huvudkontoret ligger i Støvring, nära Aalborg i norra Danmark.

Facebook LinkedIn YouTube

Det är det här

Hydrema gör...

... vi utviklar, producerar och

säljar världsklass maskine

... vi tillverkar högkvalitativa

entreprenadmaskiner

Vi är en sigifikant leverantör av mångsidiga, hydrauliska schaktmaskinsutrustningar med hög effekt. Dessa maskiner är kapabla att utföra de mest krävande uppgifterna inom "contract engineering", byggnation, väg och vattenbyggnad, skogsindustrin och jordbrukssektorn.

... vi tillverkar banbrytande

fordon för minröjning

Under 1995 tog vi steget in i ett nytt affärsområde genom att utveckla minröjningsfordon för den danska militären. Idag är vi en marknadsledande leverantör av minröjnings-utrustning och vi har levererat minröjningsfordon över hela världen.

... och vi får bättre och bättre

entreprenadmaterial

Utan hjärta skulle det inte finnas ett Hydrema För att bygga maskiner i världsklass måste vi använda svett, blod och hjärta. Det betalar sig med de finaste schakt-maskinerna på marknaden. Detta gäller både för maskiner tillverkade efter våra egna specifikationer och anpassade maskiner som tillverkas för att uppfylla specifika kunders behov och önskemål. Detta är att bygga bättre och smart!

Hydrema i världen

Ett globalt företag

Företaget, som grundades år 1959, består av ett omfattande nätverk av försäljnings- och serviceanläggningar med dotterbolag i större västeuropeiska länder. I Tyskland finns produktions-anläggningar i Weimar. Lokala importörer och distributörer täcker andra delar av världen.

Här hitter du oss ! Läs om vor historik
Ett globalt företag

Hydrema Gruppen - företagsstruktur

  • Få nyheterna först

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inbjudningar till utställningar, filmvisningar och förhandsvisningar av våra nya maskiner.

icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

sverige@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Göteborg 
Lars Wenneberg (Säljare)
+46 70 620 92 46
lwe@hydrema.com

Staffanstorp
Henrik Sörensson (Säljare)
+46 70 598 89 06
hso@hydrema.com

Tumba
(Säljare)
+46 70 327 54 88
sverige@hydrema.com

Växjö
 Per Eriksson (Försäljningschef)
+46 70 928 82 95
per@hydrema.com