MX16G Transport Construction Site MX16G Lays Out Sand Along A Plinth Construction Site MX16G Transporting Heavy Concrete Pipe Through Construction Site MX16G MX17G Close Up Excavator Arm City Construction Site MX16G Two Of Them At Work City Construction Site MX16G Rear View Narrow City Construction Site MX16G Working In Narrow Conditions Construction Site

MX16G

Hjulgrävare


Egenskaper

 • Cummins B 4.5 L Stage 5-motor
 • Stor hytt med utmärkt sikt
 • Kraftig konstruktion, byggd för att hålla länge
 • Omfattande brytkraft, motorstyrka och grävprestanda
 • Arbetar enkelt i trånga utrymmen, på smala gator eller trafikerade vägar
 • Mycket anpassningsbar efter dina behov
 • Kortaste bakpartiet i sin klass, från endast 1640 mm

MXG-SERIEN

Hydremas MXG-serie, inklusive den nya hjulgrävaren MXG16, är sinnebilden för utmärkt kompakthet och hög prestanda inom anläggningsmaskiner. Denna serie hjulgrävare är konstruerade för att manövrera effektivt och prestera optimalt i både trånga stadsmiljöer och på trafikerade vägar. I MXG-serien hittar du: MX14G, MX16G, MX17G, MX18G och MX20G. Här hittar du ett omfattande utbud av grävmaskiner i olika storlekar och med olika styrka. MXG-serien är ett exempel på Hydremas fokus på kvalitet och anpassningsbarhet, vilket garanterar att varje hjulgrävare kan skräddarsys för att uppfylla kundens specifika krav och behov.


MX16G

Hydrema MXG16 är en stjärna i MXG-serien av grävmaskiner, kända för sin kompakta storlek i kombination med imponerande prestanda. Denna modell är perfekt lämpad för arbete i stadsmiljöer och på livliga gator där utrymmet är begränsat. MXG16 utmärker sig med sin robusta effektivitet och omfattande grävkapacitet, allt i en kompakt design. Med Hydrema MXG16 får du en oöverträffad produktivitetsförbättring på dina arbetsplatser.


ETT KRAFTPAKET TILL GRÄVMASKIN

Kärnan i Hydrema MXG16 är den imponerande Cummins B 4,5 L Stage 5-motorn. Denna motor är ett riktigt kraftpaket och är utrustad med ett 16-ventilers Common-Rail turbodiesel-system och avancerad teknik som tar dess prestanda till nya höjder. Denna motor har en effekt på 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. Detta kraftpaket säkerställer att MXG16 hanterar även de mest utmanande arbetsuppgifterna med lätthet, och dess effektivitet är obestridlig även i de mest krävande miljöerna. Motorn har en stor bränsletank och ett AdBlue-system, som tillsammans säkerställer ekonomisk drift och uppfyllande av de senaste miljöstandarderna.

MXG16 briljerar också med sin avancerade hydrostatiska transmission, som alltid säkerställer fyrhjulsdrift. Denna transmission har utvecklats med tanke på både smidig körning och responsiva köregenskaper och innefattar en elektroniskt styrd drivmotor och ett tvåväxlat mjukt Powershift-system. Detta gör att du kan välja mellan manuella och automatiska växlingar, vilket ger föraren möjlighet att anpassa köregenskaperna efter terrängens krav. Med anpassningsbara växellägen som passar både på väg och i terräng uppnår MXG16 en perfekt kombination av kraft och finjustering.

GRÄVMASKIN

Hydrema MXG16 introducerar en revolution inom grävmaskiner med sin innovativt utformade tvådelade bom, en standardfunktion på alla modeller. Denna bom är en kombination av robusthet och noggrannhet, tillverkad av höghållfast stål och finns i varianterna 2,0 m, 2,5 m och 3,0 m för att uppfylla dina unika krav. MXG16 utmärker sig särskilt när det gäller användarvänlighet och mångsidighet, tack vare det hydrauliska snabbkopplingssystemet och möjligheten att lägga till en tiltrotator som extra tillbehör. Dessa funktioner gör det enkelt att växla mellan olika verktyg, vilket ökar effektiviteten avsevärt. Oavsett vilken typ av arbetsuppgift du har, garanterar MXG16 dig den mångsidighet och kraft som behövs för att slutföra jobbet med maximal effektivitet.


UNDERREDE

Hydrema MXG16 ger enorm flexibilitet med sina sex anpassade underredeskonfigurationer som utformats för att möta utmaningarna i alla typer av terräng. Denna hjulgrävare garanterar förbättrad stabilitet och prestanda i en mängd olika arbetssituationer:

 • Bakre schaktblad (A1)
 • Främre schaktblad (A1V)
 • Främre/bakre schaktblad (2xA1)
 • Främre schaktblad/bakre stödben (A3)
 • Främre stödben/bakre schaktblad (A3V)
 • Främre/bakre stödben (A4)

Dessa anpassade underredsalternativ ger MXG16 möjlighet att anpassa sig exakt efter dina arbetsbehov och förändra hur du upplever dina dagliga arbetsuppgifter. Oavsett vilken konfiguration du väljer kommer MXG16 att förbättra din effektivitet och komfort på arbetsplatsen.


AXLAR

Denna hjulgrävare är utrustad med toppmoderna ZF-axlar som förstärker maskinens prestanda under krävande förhållanden. Dessa axlar som är utrustade med en 45 % friktionsdifferentialspärr säkerställer en jämn kraftfördelning och förbättrar greppet avsevärt när det behövs som mest. Tack vare planetreduktionen i hjulnaven uppnår MXG16 överlägset vridmoment och precisionsstyrning, vilket gör att du kan utföra känsliga arbetsuppgifter utan problem. Dessutom är varje axel utrustad med integrerade bromsar, vilket ger en utmärkt grävbromskapacitet. Framaxeln på MXG16 är speciellt utformad med en centrumbult och pendellås, vilket möjliggör en pendelvinkel på +/- 8º. Detta ger ökad stabilitet och smidighet, särskilt på ojämna underlag.


STYRNING

Med sitt avancerade hydrauliska styrsystem är MXG16 konstruerad för att säkerställa exakt hantering även i de mest utmanande situationerna. Detta system möjliggör en extra nivå av förfining med tillägg av joystickstyrning. Joysticken, som stöder hastigheter upp till 20 km/h, ger föraren ökad kontroll och en mer nyanserad körupplevelse. Detta innovativa tillbehör förändrar kontrollen av MXG16 och gör även de mest avancerade manövrerna intuitiva och enkla. Med joystickstyrningen kan föraren enkelt navigera mellan maskinens kraft och noggrannhet, vilket gör även komplexa arbetsuppgifter hanterbara.


HYDRAULSYSTEM

Hydrema MXG16:s hydraulsystem med två kretsar och lastavkänning samt ett separat svängsystem med högt tryck ger en exakt och effektiv drift. Systemet, som är utrustat med elektronisk effektstyrning och intelligent Mode Control, möjliggör finjustering av arbetet och bränsleeffektivitet via ECO Mode. Med upp till tre justerbara hydraulkretsar kan MXG16 enkelt anpassas från hytten för olika redskap, vilket underlättar byte av arbetsuppgifter och maximerar produktiviteten.

Oljemängd:

Pump 1: Arbetshydraulik - 319 l/min.
Pump 2: Svänghydraulik - 88 l/min.

Systemtryck:

Arbetshydraulik: - 350 Bar
Svänghydraulik: - 395 Bar
Hydraulkrets 1, ZV1: - 30-200 L/min.
Hydraulkrets 2, ZV2:: - 15-100 l/min.
Hydraulkrets 3, ZV3: - 50-200 l/min.


MOTOR

MXG16 har en imponerande Cummins B 4.5L Stage 5-motor, en perfekt kombination av miljömedvetenhet och kraftfulla specifikationer. Denna motor är utrustad med ett omfattande utsläppskontrollsystem, bestående av DOC, DPF och SCR med AdBlue, som effektivt minskar utsläppen för att uppfylla de strängaste miljökraven. Utrustad med ett 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem och en intercooler levererar motorn upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. Hydrema MXG16 är konstruerad med effektivitet och hållbarhet i åtanke, med en stor 280-liters bränsletank och en 31,5-liters AdBlue-tank, vilket minimerar påfyllningsbehovet och maximerar drifttiden.


KÖRHYDRAULIK OCH TRANSMISSION

Denna grävmaskin utmärker sig med sin hydrostatiska transmission och konstanta fyrhjulsdrift, som säkerställer konsekvent och smidig kraftöverföring i alla förhållanden. Den elektroniskt styrda drivmotorn möjliggör exakt hastighetsjustering medan den innovativa tvåväxlade mjuka Powershift-transmissionen gör att du kan skifta mellan manuell och automatisk växling. Denna modell bibehåller sin prestanda och effektivitet även när den lastas med extrautrustning som stödben eller tunga redskap, vilket befäster dess position som en mycket mångsidig hjulgrävare.

Vägväxel (km/h): 37
Terrängväxel (km/h): 0-9
Krypväxel (km/h): 4
Max. dragkraft (kN): 111

Hastigheterna anges för en standardmaskin med schaktblad och standarddäck. Med extra vikt såsom stödben, rotortilt och tunga verktyg eller annan utrustning kan maxhastigheten bli lägre.


ELSYSTEM

MXG16 är utrustad med ett kraftfullt 24V elsystem, inklusive en 70 A-generator och två robusta batterier på 12V, 100Ah, vilket säkerställer en konstant och tillförlitlig energiförsörjning. Elsystemet är förstärkt med extra skyddade kablar och endast vattentäta kontakter, vilket förlänger livslängden och garanterar felfri drift. Enkel åtkomst till säkringar och reläer vid hytten gör det bekvämt att utföra snabba inspektioner och underhåll. MXG16 har också en elektrisk nöddriftfunktion för ökad säkerhet som träder i kraft vid fel i de primära systemen, samt en automatisk huvudbrytare som skyddar maskinen och förenklar underhållsprocessen.


AUTOMATISK HUVUDBRYTARE

Säkerhet och användarvänlighet står i centrum för MXG16:s design, tack vare den automatiska huvudströmbrytaren. Detta innovativa system ser till att alla elektriska system automatiskt stängs av för att spara energi och förlänga batteriets livslängd när jobbet är klart och du lämnar maskinen. När du kommer tillbaka återaktiverar dörrsensorerna systemet, vilket gör det enkelt att återuppta arbetet utan manuell omstart. Kontrollpanelen har en inbyggd timer som styr denna avstängningsprocess för ökad bekvämlighet. Dessutom finns det en nödströmbrytare inom räckhåll i hytten, vilket ger en extra säkerhet och sinnesro under arbetet.


DRIFT

MXG16 är utformad med fokus på en intuitiv och ergonomisk användarupplevelse. Med avancerade joystickar som har fyra proportionella servofunktioner, en proportionell rulle och fyra knappar, får du en detaljerad kontroll över maskinens olika funktioner. Tillvalshydrauliken hanteras bekvämt via joystickrullarna, medan fotpedalerna gör det enkelt att manövrera den tvådelade bommen, stödbenen och schaktbladet, vilket ger effektiv multitasking. Instrumentpanelens elektroniska tryck- och flödesjustering för tillvalshydrauliken gör att du kan finjustera maskinens respons så att den exakt passar din arbetsstil.


SVÄNGSYSTEM

MXG16 är utrustad med ett toppmodernt hydrostatiskt svängsystem med högt tryck som ger mjuka och exakta rotationsrörelser. Detta system innehåller en banbrytande energiregenereringsfunktion som återvinner energi från bromsarna till dieselmotorn, vilket förbättrar energieffektiviteten för varje rotation. Mjukstartfunktionen och vinkelsensorer säkerställer en mjuk start och exakt kontroll vid svängning, och den mekaniska svängbromsen som är inbyggd i planetväxeln bidrar till extra säkerhet och stabilitet. Hydrema MXG16 imponerar med en rotationshastighet på 10,8 varv/min. och ett vridmoment på 50 kNm, vilket gör den idealisk för exakta rörelser på krävande byggplatser.


BROMSAR

Hydremas MXG16 är utrustad med ett effektivt bromssystem med dubbla kretsar som innefattar underhållsfria bromsar med oljebad på varje hjul, vilket säkerställer hållbarhet och minskar behovet av underhåll. Den inbyggda parkeringsbromsen i transmissionen är en viktig säkerhetsfunktion som håller maskinen säker när den inte används. Som standard har MXG16 också en automatisk grävbroms, som förbättrar säkerheten under arbetet genom att automatiskt stabilisera maskinen så fort grävningen börjar. Den avancerade bromslösningen är ytterligare ett bevis på Hydremas engagemang för att leverera säkra och tillförlitliga maskiner.


FÖRARHYTT

MXG16:s hytt är ett exempel på exceptionellt utrymme och funktionalitet, utformad med ROPS-certifierad säkerhet och komfort i fokus. Denna hytt är utrustad med ett skjutfönster i dörren och ett tvådelat vindrutefönster, som ger mångsidiga möjligheter till ventilation och enkel åtkomst. Ett transparent takfönster ökar ljusinsläppet och förbättrar sikten. Förarkomforten säkerställs med en justerbar rattstång och ett fullt justerbart armstöd för ergonomisk komfort. I hytten finns ett avancerat luftkonditioneringssystem med sju luftuttag för perfekt temperaturreglering och ett luftfjädrat säte som ger överlägsen komfort. Teknikentusiaster kommer att uppskatta hyttens stora 10-tums pekskärm och den inbyggda skärmkontrollen i armstödet. Säkerheten förbättras med stora elektroniskt justerbara sidospeglar och en backkamera för fullständig överblick. Förarhyttens layout kompletteras med praktiskt förvaringsutrymme under och bakom sätet, vilket gör den här hytten till en idealisk arbetsplats.


LJUDNIVÅ

MXG16 är konstruerad med fokus på att minimera buller för att förbättra arbetsmiljön. Ljudnivån i hytten hålls på en imponerande låg nivå, endast 68 dB(A), vilket skapar en lugn atmosfär som främjar koncentrationen och minskar stress hos föraren. Utvändigt bidrar MXG16 till lägre bullernivåer på arbetsplatsen med en ljudnivå på 102 dB(A), vilket understryker Hydremas engagemang i att begränsa bullernivåerna, även vid intensiv användning.

DIMENSIONER

  Milimeter
Bredd tvärs över:
Blad 2550
Stödben, sänkt 3870
Däck 10.00-20 2530
Däck 600/40-R22.5 2520
Däck 650/45-R22.5 2570
Däck 710/40-R22,5 2730
Spårvidd med standarddäck 1942
Hjulbas 2600
Avstånd, ledpunkt till bakaxeln 1200
Avstånd, ledpunkt till framaxeln 1400
Frihöjd, hytt 3120
Transporthöjd 4000
Längd, vägtransport 6320
Överhäng, fram (med 2,5 m skopa) 3330
Avstånd bak, ledpunkt - motvikt 1640
Svängradie, bak 1792
Markfrigång, stödben 350
Markfrigång, hjul, nedre stödben 50
Markfrigång, blad 510
Markfrigång, hjul, nedre blad 75
Överhäng, blad 1175
Överhäng, stödben 1110
Markfrigång, axlar 360
Svängradie, front  
med 2,0 m skopa 1650
med 2,5 m skopa 1990
med 3,0 m skopa 2320
Totallängd under transport, 2,5 m skopa 8720
Höjd, tvådelad bom under frakt, 2,5 m skopa 2920
Inre växling, tvådelad bom 118
Yttre svängradie 6700
Inre svängradie 3600

Mått med standarddäck 10,00-20.

 

MASKINVIKT

Chassis Kg
A1 - Blad 17.300
A3 - Blad + stödben 18.600
2 x A1 - Främre och bakre blad 18.500
A4 - Främre och bakre stödben 18.700

Vikt angiven med 200 kg snabbfäste och 400 kg skopa.

 

ARBETSOMRÅDE OCH BRYTKRAFT

Skoplängd mm 2.0 2.5 3.0
Grävhöjd mm 10280 10780 11270
Lyfthöjd mm 9520 9720 10210
Grävdjup mm 4910 5410 5910
Räckvidd mm 8820 9320 9820
Vertikalt grävdjup mm 3720 4180 4660
Horisontalt grävdjup mm 6170 6360 6000
Lyfthöjd mm 6710 7210 7710
Arbetsdjup mm 5410 5910 6410
Område  mm 8190 8690 9190
Skopans rotationsvinkel 0 175 175 175
Brytkraft, direktmonterad skopa  
Brytkraft, skopa (ISO) kN 106    
Grävkraft (ISO) kN 93 82 72
Max. rekommenderad skopstorlek  
Standardskopa m3 0.9    
Max. rekommenderad skopstorlek med rotorlutning
Standardskopa m3 0.7    

Arbetsytan är specificerad med Hydrema standardskopa och 1800 mm griphöjd.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I MXG-SERIEN

MX14G

 • Kännetecknas av sin minimala motvikt som möjliggör en exceptionellt liten svängradie
 • Utrustningsalternativen innefattar grävarmar med längder på 2,0 och 2,5 meter
 • Utrustad med seriens minsta yttre bom
 • Kännetecknas som den mest kompakta varianten i MXG-serien
MX14

MX16G

 • Känd som "mittmodellen" i serien
 • Har en kraftfullare drivmotor jämfört med MX14G
 • Grävarmen finns i tre storlekar: 2,0, 2,5 och 3,0 meter
 • Kombinerar en begränsad svängradie med förbättrad grävkapacitet

MX17G

 • Kombinerar de bästa egenskaperna hos MX16G och MX18G.
 • Motsvarande bomlängd som MX16G.
 • Utrustad med MX18G:s motvikt
 • Ger den högsta lyftkraften i serien
MX17

MX18G

 • Har den längsta yttre bommen i serien för optimal räckvidd
 • Fungerar med högsta kapacitet för brytning och grävning
 • Mer robust än de andra modellerna, men ger extra kraft
 • Är den största maskinen i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Motsvarar MX18G:s specifikationer men med extra utrustning
 • Standardutrustad med schaktblad och stödben
 • Den tyngsta modellen i serien på grund av den extra utrustningen
 • En uppgraderad version av MX18G med schaktblad och stödben
MX20

MX16G: INNOVATION OCH EFFEKTIVITET I MODERNA MASKINER

Upptäck Hydrema MX16G, en hjulgrävare som representerar höjdpunkten inom modern byggteknik. Med sin kompakta konstruktion är denna maskin perfekt anpassad för manövrering i trånga utrymmen - från trånga stadsmiljöer till begränsade arbetsutrymmen. MX16G är utrustad med en kraftfull Cummins-motor, ett raffinerat hydraulsystem och ett intuitivt förargränssnitt, och kombinerar utmärkt prestanda med miljövänliga driftprinciper.

MX16G:s toppmoderna transmission främjar smidig kraftöverföring och maximerar kraftutnyttjandet, medan det avancerade körhydrauliksystemet säkerställer noggrannhet i varje rörelse. Hyttkomforten är i en klass för sig med ljudisolering, ergonomisk design och högteknologiska funktioner som säkerställer att föraren har kontroll och är bekväm under hela arbetsdagen. Maskinens anpassningsbara underredsinställningar och robusta elsystem gör MX16G till mer än bara en hjulgrävare - den är en viktig och pålitlig partner på arbetsplatsen, som ger effektivitet och noggrannhet i varje projekt.

Fantastisk stabilitet och bra hydraulik. Definitivt värt att överväga vid köp av ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

PRESTANDA OCH ANVÄNDARVÄNLIGHET I FOKUS MED HYDREMA MX16G

MX16G från Hydrema är inte bara en maskin, det är den optimala aktören inom markarbete. Med sin imponerande motor som levererar upp till 175 hk och ett hydraulflöde på 407 l/min. överträffar den dina projektförväntningar och ger dig kraft och prestanda som gör skillnad.

Men MX16G handlar inte bara om styrka, utan även om precision och effektivitet. Maskinens förfinade svängstyrning och användningen av energiregenerering från svängbromsarna säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter smidigt och med precision. Det innebär att du kan arbeta snabbare och mer effektivt.

Komfort är avgörande när man arbetar långa dagar i en maskin som MX16G. Förarhytten är utformad för maximal komfort och funktionalitet. Den stora 10"-displayen och de anpassningsbara kontrollerna gör användningen enkel och intuitiv, så att du kan bibehålla produktiviteten under hela arbetsdagen.

Säkerhet är högsta prioritet och MX16G gör ingen besviken. Det avancerade kamerasystemet och 360-gradersövervakningen ger dig enastående säkerhet och en fullständig överblick över din arbetsplats. Du kan tryggt arbeta vidare i vetskap om att du har full kontroll.

Slutligen handlar det om användbarhet. MX16G har anpassningsbara funktioner för att uppfylla just dina särskilda behov. Du kan konfigurera maskinen så att den passar exakt vad du behöver för dina projekt.

Sammantaget representerar MX16G från Hydrema den perfekta kombinationen av styrka, precision och tillförlitlighet. Den är din oumbärliga partner i schaktningsprojekt och ger dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Hydrema Telematics

REVOLUTIONERANDE DATASTYRNING

I en tid då avancerad teknik och datainsamling är avgörande för att förbättra effektiviteten lanserar Hydrema MX16G, utrustad med den innovativa Hydrema Telematics-tekniken. Genom denna teknik förvandlas MX16G till mer än en hjulgrävare - den blir en central del i att maximera produktiviteten och minimera stilleståndstiden.

Hydrema Telematics är ett sofistikerat system som samlar in och analyserar data om maskinens prestanda och skick. Med en integrerad GSM/GPS-enhet överför MX16G kontinuerligt data till en central server, vilket ger en djupgående inblick i maskinens drift.

Denna systematiska övervakning av maskinprestanda och underhållsbehov möjliggör effektivare planering och förhindrar oväntade haverier. Du kan optimera bränsleförbrukningen och planera underhållet strategiskt för att minska kostnaderna. Dessutom ger data från Hydrema Telematics dig värdefull information för att fatta välgrundade beslut om din vagnpark och dina projekt.

Hydrema Telematics ger dig tillgång till en mängd information och funktioner, bland annat:

 • Maskinövervakning: Spåra viktiga data som maskintyp, serienummer, modellnummer och geografisk plats. Håll koll på maskinens drifttimmar, batteristatus och mycket mer.
 • Felsökning: Få omedelbara meddelanden om fel och defekter på MX16G, vilket möjliggör snabb respons och minimerar stilleståndstiden.
 • Bränslehantering: Detaljerad insikt i bränsleförbrukningen hjälper till att förbättra bränsleeffektiviteten och minska kostnaderna.
 • Underhåll: Hantera serviceavtal och få påminnelser om underhåll för att hålla din MX16G i optimalt skick.

Hydrema Telematics förvandlar MX16G från bara en maskin till en intelligent, datadriven partner som hjälper dig att uppnå enastående resultat. Med MX16G och Hydrema Telematics kan du förbereda dig på att uppleva en ny era av effektivitet och tillförlitlighet.

MX16G: EN NY ERA AV TEKNISKT AVANCERADE MARKARBETEN

Hydraulics

Hydraulik

EFFEKTIV HYDRAULISK KAPACITET

Denna revolutionerande maskin utmärker sig med sitt extraordinära hydraulsystem som levererar ett maximalt flöde på 407 liter per minut. Den imponerande hydrauliska prestandan säkerställer smidig och exakt drift av hydrauldrivna tillbehör. Oavsett vilken typ av arbetsuppgift det gäller, från att använda skopor till gripare, är MX16G hydraulsystem redo att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Safety

SÄKERHET

PRIORITERAD SÄKERHET OCH SYNLIGHET

MX16G understryker sitt engagemang för säkerhet med inbyggda avancerade säkerhetsåtgärder, som inkluderar alternativ för ytterligare externa kameror och ett omfattande 360-graders siktsystem. Dessa funktioner förbättrar förarens sikt och säkerhet, vilket är avgörande i trånga och hektiska arbetsmiljöer.

Cab

Förerhytt

ARBETA BEKVÄMT OCH STILFULLT

Hydremas MX16G erbjuder en förstklassig arbetsstation med fokus på komfort och funktionalitet. Hytten är rymlig och tyst och ger föraren en bekväm arbetsupplevelse även under långa arbetsdagar.

AVANCERAD TEKNIK OCH KRAFT

PRECISIONSSTYRNING OCH EFFEKTIV SVÄNGKONTROLL

MX16G sätter en ny standard för precision och kontroll inom jordförflyttningssektorn. Med en särskild hydrostatisk krets för svängfunktionen och regenerering av svängbromsens energi kan denna maskin utföra mjuka och exakta svängrörelser, oavsett arbetsförhållanden.

ANPASSNING TILL DINA UNIKA BEHOV

MX16G är utformad för att passa just dina behov tack vare sin modulära design. Välj rätt underrede och däcktyp för ditt jobb och lägg till extrautrustning som en Engcon tiltrotator för extra mångsidighet. Anpassa MXG16 efter dina unika krav och optimera dina arbetsresultat.

ENKELT UNDERHÅLL OCH SERVICE

Service och underhåll är en barnlek med MX16G. Enkel åtkomst till servicepunkter gör det snabbt att utföra nödvändiga åtgärder. Maskinen kan också utrustas med ett centralsmörjningssystem som automatiskt förser den med nödvändiga smörjmedel. För att göra det ännu bekvämare och effektivare kan du använda Hydrema Telematics för att styra och övervaka din maskin, så att du får full kontroll över underhållet.

IMPONERANDE MOTORSTYRKA

Hydrema MX16G är utrustad med en dynamisk Cummins-motor som levererar upp till 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, vilket gör den idealisk för att klara även de mest utmanande arbetsuppgifterna. Den kraftfulla motorn ger inte bara utmärkt dragkraft utan är också utformad med bränsleekonomi i åtanke, och det bidrar till att minska de totala driftkostnaderna.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om MX16G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert