M2A5935 Website 707Gseries Landingpage

707G-serien

Välkommen till 707G-serien från Hydrema - en imponerande serie dumprar som på ett unikt sätt kombinerar kraft, effektivitet och säkerhet. Dessa maskiner är skapade för att klara de mest krävande arbetsuppgifterna inom markarbeten och materialtransport. Med sin innovativa design och avancerade teknik är 707G-dumprarna redo att ta din arbetsdag till nästa nivå. Låt oss utforska hur 707G-serien kan optimera din arbetsinsats och öka produktiviteten på byggplatsen.

707G Loaded On A Golf Course (1)

707G

Dumper

707G
  • 6,5 tons lastkapacitet
  • Cummins F3.8 Stage V med 75hk
  • Stor rörlighet och stabilitet
707Gandplus Multitip Sideways Unloading Narrow Street

707G Power+

Dumper

707G Power+
  • 6,5 tons lastkapacitet
  • Cummins F3.8 Stage V med 122hk
  • Stor rörlighet och stabilitet

707G-serien från Hydrema är en imponerande serie kompakta 7-tonsdumprar som är konstruerade för att klara de mest krävande arbetsuppgifterna inom markarbeten och materialtransport. Dessa maskiner kombinerar kraft, effektivitet och säkerhet på ett unikt sätt och är det perfekta valet för uthyrningsföretag, entreprenörer och byggföretag som letar efter tillförlitliga och mångsidiga dumprar.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med 707G-serien är dess förmåga att leverera resultat i praktiskt taget alla arbetssituationer. Den är konstruerad för att uppnå hög stabilitet i alla typer av terräng, vilket gör den idealisk för arbete i ojämn terräng, sluttningar och i trånga utrymmen. Detta uppnås tack vare dess välbekanta chassi som den har ärvt från Hydremas större dumprar. Den låga tyngdpunkten i kombination med en pendlande midjeled och dubbla hydrauliska stabilisatorer, ger föraren oöverträffad stabilitet.

Det finns två modeller att välja mellan i 707G-serien: 707G och 707G Power+. Skillnaden mellan de två ligger främst i motorstyrkan. 707G levererar imponerande prestanda med en bränsleeffektiv Cummins F3.8 Stage V-motor. Denna modell är idealisk för arbetsuppgifter som kräver en bra balans mellan kraft och effektivitet.

Om du behöver extra kraft och mångsidighet är 707G Power+ ett utmärkt val. Denna modell har en kraftfullare motor och erbjuder ännu fler anpassningsmöjligheter. Med 707G Power+ kan du välja MultiChassis och MultiChassis + Flatbed, vilket ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa maskinen efter specifika arbetsbehov.

En annan fördel med 707G-serien är dess förmåga att arbeta effektivt även i trånga utrymmen. Med en imponerande svängradie på bara 5,1 meter kan den manövrera i de mest trånga utrymmen, vilket gör den idealisk för byggarbetsplatser och stadsområden. Det gör det enkelt att manövrera runt hinder och arbeta exakt, oavsett hur lite utrymme du har att arbeta i.

707G-serien skiljer sig från de större dumprarna i Hydremas sortiment, till exempel 912G-serien och 922G-serien, genom att erbjuda en mer kompakt lösning utan att kompromissa med kvalitet och prestanda. Samtidigt är den mindre och eldrivna modellen DT6 ett exempel på Hydremas engagemang för hållbara lösningar inom bygg och anläggning.

Förutom dumprar erbjuder Hydrema också ett brett utbud av andra maskintyper, inklusive grävlastare och hjulgrävare. Detta gör det möjligt för uthyrningsföretag, entreprenörer och byggföretag att hitta alla maskiner de behöver från en enda tillförlitlig källa.

Med 707G-serien kan du hantera även de mest utmanande arbetsuppgifterna med lätthet och effektivitet. Med Hydremas fokus på kvalitet, säkerhet och innovation är 707G-serien en pålitlig partner på arbetsplatsen, redo att möta dina behov och hjälpa dig att göra ditt arbete mer produktivt och effektivt.