MX18G Front Left Side View Excavating MX18G Rear View Transport Heavy Block In Traffic Narrow Street MX18G Left Side View Excavating MX18G Rear Right Side View Loading Dump Truck MX18G Rear Left Side View Transporting Heavy Block MX18G Rear View Transport Narrow Space MX18G Rear Left Side View Lifting Heavy Block

MX18G

Hjulgrävare


Egenskaper

 • Cummins B 4.5 L Stage 5-motor
 • Stor hytt med utmärkt sikt
 • Mycket anpassningsbar efter dina behov
 • Kraftig konstruktion, byggd för att hålla länge
 • Arbetar enkelt i trånga utrymmen, på smala gator eller trafikerade vägar
 • Kortaste bakpartiet i sin klass, från endast 1700 mm
 • Överlägsen brytkraft, motorkraft och grävkraft

MXG-SERIEN

Hydremas banbrytande MXG-serie symboliserar en ny generation inom bygg- och anläggningsbranschen. Dessa dynamiska maskiner är experttillverkade för att kombinera hög prestanda med en kompakt och användarvänlig design, vilket gör dem till ett perfekt val för en mängd olika tillämpningar - från trånga utrymmen i städer till livliga byggarbetsplatser. MX18G, tillsammans med sina syskon i serien - MX14G, MX16G, MX17G och MX20G - tillhandahåller en mängd olika funktioner som säkerställer att det finns en modell för varje specifik uppgift. Hydremas satsning på MXG-serien återspeglar deras engagemang för att skapa maskiner av högsta kvalitet som kan anpassas för att uppfylla de individuella kraven i deras kunders olika projekt.


MX18G

Hydrema MX18G är en framstående medlem i Hydremas revolutionerande MXG-serie med hjulgrävare och är en avancerad kombination av kraft och kompakt konstruktion. Denna hjulgrävare är konstruerad för att överträffa i effektivitet, särskilt anpassad för utmanande uppgifter i trånga och hektiska arbetsutrymmen. Med MX18G har Hydrema satt en hög standard för tillverkning av robusta maskiner med en elegant design som garanterar hög prestanda även under de mest restriktiva förhållanden. MX18G är en integrerad del av MXG-serien och illustrerar en perfekt harmoni mellan storlek och kraft, vilket gör den till en utmärkt lösning för en mängd olika grävarbeten.


AVANCERAD OCH KRAFTFULL GRÄVMASKIN

Hjärtat i Hydremas MX18G drivs av en kraftfull Cummins B 4.5L Stage 5-motor, som är ett bevis på extraordinär styrka och avancerad teknik. Denna imponerande motor är utrustad med ett 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem som ger en imponerande effekt på 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. MX18G markerar sin dominans på arbetsplatsen genom att kombinera överlägsen kraft med enastående effektivitet, även under de mest krävande arbetsförhållandena. Maskinens motoruppsättning omfattar en stor bränsletank och ett AdBlue-system, vilket främjar en ekonomisk bränsleförbrukning och uppfyller strikta miljöstandarder.

MX18G utmärker sig också med sin avancerade hydrostatiska transmission som garanterar konstant fyrhjulsdrift. Denna välutvecklade transmission ger en mjuk körupplevelse och exakt styrning, tack vare en elektroniskt styrd drivmotor och ett sofistikerat, tvåväxlat mjukt Powershift-system. Detta system gör att föraren kan skifta mellan manuell och automatisk växling, vilket ger oöverträffad kontroll och anpassningsförmåga i olika terrängförhållanden. MX18G:s mångsidighet gör att den kan anpassas till förhållanden både på väg och i terräng, så du får en perfekt balans mellan kraft och manövrerbarhet.

GRÄVMASKIN

MX18G är utrustad med en innovativ tvådelad bom som fås i längder på 2,0 m, 2,5 m eller 3,0 m, vilket gör den mycket anpassningsbar för olika grävprojekt. MX18G kännetecknas av användarvänlighet och flexibilitet och är konstruerad med en sofistikerad hydraulisk snabbkoppling och möjlighet att integrera en Engcon tiltrotator. Denna kombination av funktioner gör MX18G till en mångsidig och effektiv grävmaskin, perfekt lämpad för många olika arbetsuppgifter.


UNDERREDE

Hydrema MX18G har exceptionell anpassningsförmåga med sina sex olika underredesinställningar som är utformade för att möta de unika kraven i varierande terrängförhållanden.

 • Bakre schaktblad (A1)
 • Främre schaktblad (A1V)
 • Främre/bakre schaktblad (2xA1)
 • Främre schaktblad/bakre stödben (A3)
 • Främre stödben/bakre schaktblad (A3V)
 • Främre/bakre stödben (A4)

Dessa anpassningsbara underredsinställningar gör MX18G mycket mångsidig och redo att möta behoven i alla arbetssituationer. Oavsett vilken underredeskonfiguration som används förbättrar MX18G arbetseffektiviteten och ökar förarkomforten i en mängd olika arbetsmiljöer.


AXLAR

MX18G hjulgrävare är utrustad med högpresterande ZF-axlar som spelar en nyckelroll i dess exceptionella förmåga att prestera under svåra förhållanden. Dessa axlar är utrustade med 45 % friktionsdifferentialspärr som effektivt fördelar kraften och ökar maskinens grepp i utmanande scenarier. En utmärkande egenskap hos MX18G är dess hjulnav med planetreduktion som ger ökat vridmoment och exakt styrning. Det gör den idealisk för exakta och utmanande grävarbeten.
Dessutom är varje axel på Hydremas MX18G utrustad med inbyggda bromsar, vilket bidrar till maskinens imponerande bromskapacitet vid grävning. Framaxeln är konstruerad med en unik centrumbult och pendellås som möjliggör en pendelvinkel på +/- 8º.


STYRNING

MX18G från Hydrema erbjuder en avancerad styrupplevelse som kombinerar hydraulisk styrning med möjlighet till nödstyrning. Detta säkerställer att du alltid har full kontroll över maskinen, även i oförutsedda situationer där maximal precision krävs. För att göra användarupplevelsen ännu bättre erbjuds även joystickstyrning som tillval. Med joystickstyrning får du intuitiv och responsiv kontroll i hastigheter upp till 20 km/h för en mer avslappnad och bekväm körupplevelse, särskilt under längre arbetsperioder.


HYDRAULSYSTEM

MX18G från Hydrema är utrustad med ett toppmodernt hydraulsystem som har lastavkänning i två kretsar och ett hydrostatiskt svängsystem med högtryck och separat pump för optimal prestanda. Detta system är förbättrat med elektronisk effektreglering och Mode Control, som gör det möjligt att växla mellan precisionsarbete och ECO-läge för att spara bränsle. Upp till tre hydraulkretsar finns tillgängliga, varav två är standard och alla är justerbara från förarhytten.

Oljemängd:

Pump 1: Arbetshydraulik - 319 l/min.
Pump 2: Svänghydraulik - 88 l/min.

Systemtryck:

Arbetshydraulik: - 350 Bar
Svänghydraulik: - 395 Bar
Hydraulkrets 1, ZV1: - 30-200 L/min.
Hydraulkrets 2, ZV2:: - 15-100 l/min.
Hydraulkrets 3, ZV3: - 50-200 l/min.


MOTOR

MX18G från Hydrema är utrustad med en avancerad Cummins B 4,5 L Stage 5-motor och kombinerar kraft och miljövänlighet. Denna motor innehåller toppmodern teknik som DOC, DPF och en SCR-katalysator med AdBlue-tillsats. Den levererar imponerande prestanda med upp till 175 hk (129 kW) och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. För att stödja långsiktig och effektiv drift är MX18G utrustad med en 280-liters bränsletank och en 31,5-liters AdBlue-tank, perfekt för långa arbetsdagar utan täta tankningsstopp.


KÖRHYDRAULIK OCH TRANSMISSION

MX18G från Hydrema garanterar exceptionell mobilitet med sin hydrostatiska framdrivning och konstanta fyrhjulsdrift. Den är utrustad med en variabel elektroniskt styrd drivmotor och bromsventil och garanterar en smidig och kontrollerad körning. Med sin 2-växlade mjuka Powershift-transmission som passar både väg och terräng erbjuder MX18G både manuell och automatisk växling, vilket ger föraren maximal flexibilitet och komfort i alla arbetsförhållanden.

Vägväxel (km/h): 34
Terrängväxel (km/h): 0-9
Krypväxel (km/h): 3,5
Max. dragkraft (kN): 111

Hastigheterna anges för en standardmaskin med schaktblad och standarddäck. Med extra vikt såsom stödben, rotortilt och tunga verktyg eller annan utrustning kan maxhastigheten bli lägre.


ELSYSTEM

Med sitt avancerade 24V elsystem garanterar MX18G från Hydrema problemfri drift och lång livslängd. Systemet innehåller en kraftfull 70 A-generator och två robusta batterier på 12V, 100Ah. Kablaget är både robust och skyddat, med vattentäta kontakter för extern användning, vilket garanterar felfri drift. Enkel åtkomst till säkringar och reläer bredvid hytten genom serviceluckan förenklar underhåll och inspektion. En nödfunktion säkerställer driften i händelse av elfel och en automatisk huvudbrytare ger extra säkerhet. MX18G är konstruerad för att vara en pålitlig och effektiv arbetspartner i alla situationer.


AUTOMATISK HUVUDBRYTARE

MX18G från Hydrema är utrustad med en lättanvänd automatisk huvudbrytare för ökad säkerhet och bekvämlighet. När föraren stänger av maskinen och lämnar hytten stängs alla elektriska system av automatiskt, vilket sparar energi och ökar säkerheten. Systemet kan enkelt återaktiveras när föraren återvänder, tack vare sensorer i dörrarna. Med en inbyggd timer och avstängningsprocess som kan styras från instrumentpanelen är den här funktionen både intuitiv och bekväm. Dessutom finns en nödbrytare i förarhytten, som en extra säkerhetsåtgärd.


DRIFT

Att använda Hydremas MX18G är både enkelt och effektivt tack vare det välkonstruerade styrsystemet. Multifunktionsjoystickar, inklusive proportionella servofunktioner, en rulle och tryckknappar, ger exakt kontroll. Separata fotpedaler för den tvådelade bommen och stödbenet/schaktbladet ökar förarkomforten. Användaren kan enkelt justera tryck och oljeflöde för tillvalshydrauliken direkt från instrumentpanelen, och ytterligare anpassning är möjlig med avancerade joystickkonfigurationer som tillval. Det intuitivt utformade styrsystemet gör MX18G till ett nöje att arbeta med i alla situationer.


SVÄNGSYSTEM

Det innovativa hydrostatiska svängsystemet med högt tryck på MX18G förbättrar maskinens manövrerbarhet avsevärt. Detta system återanvänder delvis bromsenergin till dieselmotorn, vilket ökar drifteffektiviteten. MX18G är utrustad med en integrerad mekanisk svängbroms och mjukstartfunktion med vinkelsensorer och har en jämn svänghastighet på 10,8 v/min. och ett kraftfullt svängmoment på 50 kNm, vilket gör den idealisk för precisionsarbete.


BROMSAR

MX18G är utrustad med ett högeffektivt bromssystem för ökad säkerhet och kontroll. Den har ett tvåhjuligt system med underhållsfria bromsar i oljebad på alla hjul, vilket garanterar stabil och tillförlitlig bromsning. Med en integrerad parkeringsbroms i transmissionen och en automatisk grävbroms som standard kombinerar MX18G effektivitet med användarvänlighet, vilket gör den till ett säkert val för alla typer av arbetsuppgifter.


FÖRARHYTT

Denna hjulgrävare har en rymlig och bekväm ROPS-hytt, utformad med förarkomforten i fokus. Hytten har ett effektivt luftkonditioneringssystem med sju justerbara luftmunstycken och ett luftfjädrat säte som ger komfort i arbetet under alla förhållanden. En stor 10” pekskärm och displayreglage i armstödet gör det enkelt att övervaka och styra maskinens funktioner. Förarhytten är också utrustad med ett skjutfönster i dörren och en tvådelad vindruta, där den övre delen kan öppnas och den nedre delen tas bort helt, samt ett praktiskt takfönster för ökad sikt. Komforten förbättras ytterligare med en justerbar rattstång och ett multijusterbart armstöd. Stora backspeglar med elektronisk justering och en backkamera som är integrerad i displayen säkerställer fri sikt. Dessutom erbjuder hytten praktiskt förvaringsutrymme under och bakom sätet, vilket gör MX18G till en funktionell och bekväm arbetsplats.


LJUDNIVÅ

Med Hydremas MX18G får du en anmärkningsvärt tyst arbetsupplevelse. Ljudnivån i hytten är behagligt låg med endast 68 dB(A), medan den yttre ljudnivån förblir måttlig med 102 dB(A). Denna ljudmässiga finess gör MX18G till en trevlig partner på arbetsplatsen, både för operatören och för omgivningen.

DIMENSIONER

  Milimeter
Bredd tvärs över:
Blad 2550
Stödben, sänkt 3870
Däck 10.00-20 2530
Däck 600/40-R22.5 2520
Däck 650/45-R22.5 2570
Däck 710/40-R22,5 2730
Spårvidd med standarddäck 1942
Hjulbas 2600
Avstånd, ledpunkt till bakaxeln 1200
Avstånd, ledpunkt till framaxeln 1400
Frihöjd, hytt 3120
Transporthöjd 4000
Längd, vägtransport 6320
Överhäng, fram (med 2,5 m skopa) 3330
Avstånd bak, ledpunkt - motvikt 1700
Svängradie, bak 1839
Markfrigång, stödben 350
Markfrigång, hjul, nedre stödben 50
Markfrigång, blad 510
Markfrigång, hjul, nedre blad 75
Överhäng, blad 1175
Överhäng, stödben 1110
Markfrigång, axlar 360
Svängradie, front  
med 2,0 m skopa 1720
med 2,5 m skopa 2060
med 3,0 m skopa 2410
Totallängd under transport, 2,5 m skopa 9120
Höjd, tvådelad bom under frakt, 2,5 m skopa 2920
Inre växling, tvådelad bom 118
Yttre svängradie 6700
Inre svängradie 3600

Mått med standarddäck 10,00-20.

 

MASKINVIKT

Chassis Kg
A1 - Blad 18.700
A3 - Blad + stödben 20.100
2 x A1 - Främre och bakre blad 20.000
A4 - Främre och bakre stödben 20.200

Vikt angiven med 200 kg snabbfäste och 400 kg skopa.

 

ARBETSOMRÅDE OCH BRYTKRAFT

Skoplängd mm 2.0 2.5 3.0
Grävhöjd mm 10680 11180 11670
Lyfthöjd mm 9610 10110 10600
Grävdjup mm 5330 5830 6330
Räckvidd mm 9220 9720 10220
Vertikalt grävdjup mm 4030 4490 4970
Horisontalt grävdjup mm 6440 6650 6840
Lyfthöjd mm 7110 7610 8110
Arbetsdjup mm 5820 6320 6820
Område  mm 8570 9070 9570
Skopans rotationsvinkel 0 175 175 175
Brytkraft, direktmonterad skopa  
Brytkraft, skopa (ISO) kN 138    
Grävkraft (ISO) kN 111 97 86
Max. rekommenderad skopstorlek  
Standardskopa m3 1.0    
Max. rekommenderad skopstorlek med rotorlutning
Standardskopa m3 0.8    

Arbetsytan är specificerad med Hydrema standardskopa och 1800 mm griphöjd.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I MXG-SERIEN

MX14G

 • Minsta motvikt, vilket innebär att den har den minsta bakre svängradien
 • Fås med 2,0 och 2,5 meter lång grävarm
 • Kortaste yttre bom på 2900 mm
 • Den mest kompakta modellen i MXG-serien
MX14

MX16G

 • Mellanmodellen i serien
 • Har en större drivmotor än MX14G
 • Fås med 2,0, 2,5 och 3,0 meter lång grävarm
 • Fortfarande liten svängradie, men större grävkraft
MX16

MX17G

 • En kombination av MX16G och MX18G
 • Har samma längd på den yttre bommen som MX16G
 • Har samma motvikt som MX18G
 • Det gör den till den MX med störst lyftkraft
MX17

MX18G

 • Har den längsta yttre bommen
 • Därmed också den största bryt- och grävkraften
 • Mindre kompakt men mer kraftfull än de andra modellerna i serien
 • Är den största modellen i MXG-serien

MX20G

 • Den har exakt samma egenskaper som en MX18G
 • Skillnaden är att den som standard är utrustad med schaktblad och stödben
 • Den är därför tyngst i serien
 • Är en MX18G med schaktblad och stödben som standard
MX20

HYDREMA MX18G: ETT KRAFTPAKET FÖR FLEXIBILITET OCH EFFEKTIVITET

Detta kraftpaket till hjulgrävare, MX18G, och resten av MXG-serien representerar en ny era inom hjulgrävare där kraft och flexibilitet går hand i hand. Denna modell sticker ut med sin design som gör den perfekt för manövrering i trånga stadsmiljöer och på kompakta byggarbetsplatser. MX18G drivs av en kraftfull Cummins-motor och kombinerar avancerad hydraulik med ett lättanvänt styrsystem, vilket garanterar både hög prestanda och miljövänlig drift.

MX18G är utrustad med en toppmodern transmission som ger smidiga växling och maximerar kraftöverföringen, medan det exakta körhydrauliksystemet garanterar noggrannhet i varje rörelse. Hytten är en studie i komfort och lugn, med en ergonomisk design och avancerad teknik som säkerställer att föraren förblir avslappnad och fokuserad under hela arbetsdagen. Med sina många underredesalternativ och sitt kraftfulla hydraulsystem är MX18G mer än en hjulgrävare - den är en viktig resurs på alla arbetsplatser och ger oöverträffad effektivitet och precision i alla typer av byggprojekt.

Fantastisk stabilitet och bra hydraulik. Definitivt värt att överväga vid köp av ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX18G: EN INNOVATIV KRAFT FÖR MARKARBETEN

Denna hjulgrävare visar upp hög kvalitet och enastående prestanda som drivs av en kraftfull motor med upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, vilket gör den till en idealisk lösning även för de mest krävande arbetsuppgifterna.

MX18G kombinerar sin kraftfulla motor med överlägsen bränsleekonomi, vilket bidrar till betydande besparingar av driftkostnaderna. MX18G är utrustad med ett toppmodernt hydraulsystem som levererar ett imponerande hydraulflöde på 407 l/min. och som enkelt hanterar en mängd olika hydraulverktyg, t.ex. hydraulhammare och klippaggregat.

Maskinen är konstruerad med avancerad svängkontroll och energi-regenerering från svängbromsen, vilket säkerställer smidig och exakt styrning. Hytten fokuserar på förarkomfort, vilket gör att du kan vara produktiv och obesvärad under långa arbetsdagar.

Säkerheten är i toppklass på MX18G, med avancerade kameror och ett 360-graders övervakningssystem som ger omfattande kontroll över arbetsytan och ökar säkerheten avsevärt.

MX18G är exceptionellt mångsidig och kan anpassas för att uppfylla de unika kraven på olika arbetsplatser, från byggplatser till jordbruk.

Underhållet av MX18G är utformat för att vara okomplicerat och användarvänligt med enkel åtkomst till alla viktiga servicepunkter, vilket säkerställer att maskinen alltid är redo för användning och presterar på högsta nivå.

MX18G från Hydrema är det ultimata valet för dem som söker en kombination av rå kraft, precision och kvalitet, och är en oumbärlig partner på alla arbetsplatser, redo att möta och utföra alla utmanande projekt.

Hydrema Telematics

NY TEKNIK OCH DATAHANTERING

I en tid när teknik och datahantering är avgörande för en effektiv verksamhet introducerar Hydrema MX18G med avancerad Hydrema Telematics-teknik. Hydremas MX18G går in i en ny era med sin avancerade Hydrema Telematics-teknik, som revolutionerar hur hjulgrävare används. Detta innovativa system förvandlar MX18G till en intelligent arbetspartner som optimerar arbetsflödena och minimerar stilleståndstiden.

Hydrema Telematics i MX18G är mycket mer än vanlig GPS-spårning; det är en heltäckande lösning som erbjuder djupgående analys av maskinens prestanda och status. Med en inbyggd GSM/GPS-enhet överför MX18G kontinuerligt data som ger tillgång till viktig information om maskinens drift, vilket möjliggör noggrann planering och proaktivt underhåll för att undvika oförutsedda avbrott.

Med det här systemet kan du finjustera bränsleförbrukningen och schemalägga underhåll, vilket minskar driftkostnaderna avsevärt. De insamlade uppgifterna ger värdefulla insikter för beslutsfattande om vagnparksstyrning och projektplanering.

Hydrema Telematics funktioner innefattar omfattande maskinövervakning, felsökning i realtid, detaljerad bränsleanalys och underhållsplanering, som alla bidrar till att hålla MX18G i optimalt skick.

Genom Hydrema Telematics blir MX18G mer än bara en hjulgrävare; den blir en viktig, intelligent partner som hjälper till att säkerställa enastående resultat på jobbet. Med Hydrema MX18G och Telematics-teknik är du redo för en framtid med högre effektivitet och tillförlitlighet.

EN NY ERA FÖR HJULGRÄVARE FRÅN HYDREMA

Hydraulics

Hydraulik

AVANCERAT HYDRAULSYSTEM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Denna kraftfulla hjulgrävare från Hydrema är utrustad med ett avancerat hydraulsystem som levererar ett betydande flöde på 407 liter per minut. Detta säkerställer att maskinen kan hantera ett brett utbud av hydrauliska verktyg med både kraft och finess. Oavsett vilken uppgift som ska utföras - om det är med skopor, gripare eller andra redskap - ger MX18G:s hydraulsystem den styrka och smidighet som behövs för att få jobbet gjort med maximal effektivitet.

Safety

SÄKERHET

STÖRRE SÄKERHET OCH BÄTTRE ÖVERBLICK

Hydrema MX18G sätter en hög standard för säkerhet med sitt utbud av avancerade säkerhetsfunktioner. Denna modell erbjuder möjlighet att integrera ytterligare kameror och ett omfattande 360-graders övervakningssystem. Dessa tekniker utökar förarens sikt avsevärt, vilket är avgörande för säker körning, särskilt i trånga och hektiska arbetsutrymmen. Med dessa säkerhetsåtgärder är MX18G konstruerad för att ge föraren maximalt skydd och sikt i alla arbetssituationer.

Cab

Förerhytt

ANVÄNDARVÄNLIG HYTT MED HÖGTEKNOLOGISKA REGLAGE

MX18G-hytten är utformad med förarkomfort, funktionalitet och säkerhet i fokus. Den rymliga och bekväma ROPS-hytten (Roll Over Protective Structure) är utformad för att uppfylla förarens behov. Hytten är utrustad med ett luftkonditioneringssystem som säkerställer bekväma arbetsförhållanden, oavsett väderförhållanden. Dessutom gör den avancerade pekskärmen på 10” och de anpassningsbara kontrollinställningarna användningen intuitiv och smidig, vilket skapar en trevlig arbetsupplevelse.

MX18G: HYDREMAS KRAFTFULLA MASKIN

ÖVERLÄGSET SVÄNGSYSTEM

MX18G:s svängsystem är en viktig egenskap som gör denna hjulgrävare extremt lättmanövrerad och mångsidig på arbetsplatsen. Den är konstruerad för 360-graders rotation av maskinens övre del i förhållande till dess nedre del, vilket gör att operatören enkelt kan vrida maskinen i olika riktningar. Den hydrostatiska svängfunktionen är utrustad med en energi-regenererande  svängbroms som säkerställer mjuka och exakta rotationsmanövrar, vilket är avgörande för uppgifter som kräver noggrannhet och effektivitet.

MÅNGSIDIG KONFIGURATION FÖR ALLA UPPGIFTER

Med sin modulära design är MX18G ett mästerverk när det gäller mångsidighet och anpassningsbarhet. Denna maskin är tillverkad för att uppfylla även de mest specifika behoven, vilket möjliggör skräddarsydda konfigurationer som passar perfekt oavsett krav. Oavsett om det gäller val av underredskonfigurationer, däcktyper eller tillvalsutrustning som den imponerande rotortilten Engcon, lyckas MX18G alltid anpassa sig och lösa en mängd olika uppgifter och utmanande arbetssituationer.

PROBLEMFRITT UNDERHÅLL OCH SERVICE

MX18G från Hydrema lägger stor vikt vid problemfritt underhåll och service. Enkel åtkomst till servicepunkter gör underhållet okomplicerat, och maskinen kan även utrustas med ett centralt smörjsystem som automatiskt tillför de nödvändiga smörjmedlen. För en ännu effektivare underhållsprocess kan du dra nytta av Hydrema Telematics, som gör att du enkelt kan styra och övervaka din maskin. Detta säkerställer att MX18G alltid är i optimalt skick och redo att leverera topprestanda på arbetsplatsen.

KRAFTFULL PRESTANDA FÖR ALLA UTMANINGAR

MX18G har en kraftfull Cummins-motor som levererar imponerande 175 hästkrafter och ett vridmoment på 780 Nm. Denna motor är konstruerad för att enkelt klara av även de mest krävande projekten. Med en balans mellan rå kraft och ekonomisk bränsleförbrukning säkerställer motorn att MX18G levererar hög prestanda samtidigt som driftkostnaderna hålls låga, vilket gör den idealisk för att hantera utmanande arbetsförhållanden på ett effektivt sätt.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om MX18G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert