All900g 906Gand926g Front View Transport All900g Operator View Using Frontloader 928G Dozing W Front Showel 928G Rear End Close Up

928G

Grävlastare


Egenskaper

 • Arbetsområde upp till 200°
 • Användarvänlig och hög förarkomfort
 • Kraftfull Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Midjestyrd för överlägsna terrängegenskaper
 • Oöverträffad sikt från hytten
 • Stor lyft- och lastförmåga
 • Tyst och kompakt för användning i stadsmiljö

900G-SERIEN

900G-serien från Hydrema är en samling toppmoderna midjestyrda grävlastare som är utformade för att ge oöverträffad mångsidighet och effektivitet. Maskinernas konstruktion bygger på mer än fyra decenniers erfarenhet och är ett bevis på Hydremas engagemang i kvalitet och funktion. Sortimentet omfattar modellerna 906G, 908G, 926G och 928G, som är utrustade med avancerad teknik och utformade för att möta de föränderliga behoven på moderna byggplatser.


Hydrema 928G

Hydrema 928G är en del av den avancerade 900G-serien och är en höjdpunkt bland midjestyrda grävlastare. Denna maskin är konstruerad för att ge exceptionell prestanda och flexibilitet på byggplatsen. 928G drivs av en kraftfull Cummins B-4.5 Stage 5-motor som ger 147 hk och imponerande vridmoment, vilket garanterar effektivitet i både last- och grävarbeten.


KRAFT OCH PRECISION I HARMONI

928G utmärker sig med sin unika kombination av kraft och precision. Den är utrustad med ett avancerat hydraulsystem som innefattar Flow Sharing för en smidig grävcykel och minskad bränsleförbrukning. Med ett arbetsområde på 200 grader och en maskin som är fysiskt större än 908G är 928G idealisk för både trånga och rymliga arbetsutrymmen. Den imponerande lyftkraften gör den särskilt lämplig för lyftarbeten som kräver extra styrka. Lastaren är en klass för sig, med prestanda som kan mäta sig med en 10-tons lastmaskin.

Förarkomforten är också en viktig egenskap. Hytten är rymlig, tyst och välutrustad, vilket garanterar en bekväm arbetsdag. Med Hydremas unika midjestyrda styrsystem och avancerad telematik ger 928G en överlägsen körupplevelse och viktiga data om maskinens prestanda. Den robusta konstruktionen och innovativa designen gör 928G till en mångsidig och pålitlig partner på alla arbetsplatser.

CHASSI

Hydrema 928G:s chassi är ett tekniskt underverk som kombinerar kraft och precision. Den ledade konstruktionen med robust robotsvetsning och ett innovativt center pivot-system säkerställer optimal manövrerbarhet och minimalt marktryck. Det avancerade chassit ger 928G enastående terrängegenskaper, vilket gör den idealisk för arbete under varierande och utmanande förhållanden. Den starka konstruktionen gör att 928G klarar även de tuffaste uppgifterna på arbetsplatsen lätt och effektivt.


AXLAR

På Hydrema 928G spelar axlarna en avgörande roll för att säkerställa maskinens överlägsna prestanda och manövrerbarhet. Denna modell är utrustad med robusta, fasta axlar, vilket är avgörande för dess stabilitet och dragkraft. Axlarna är konstruerade med avancerad navreduktion och är utrustade med smarta låssystem - en automatisk friktionsdifferentialspärr på framaxeln och en 100 % elektrohydraulisk differentialspärr på bakaxeln.


MOTOR

928G är utrustad med en kraftfull och effektiv Cummins B-4.5 Stage 5-motor. Denna 4,5-liters 16-ventilers Common-Rail turbodieselmotor med intercooler och elektroniskt variabel turboladdare levererar imponerande 147 hk och 600 Nm vridmoment vid 1500 v/min. Denna motor är konstruerad för att ge maximal kraft och prestanda samtidigt som den har en anmärkningsvärd bränsleeffektivitet. Dessutom är motorn kompatibel med biodiesel (HVO), vilket ger en mer miljövänlig drift. Den stora hydraulkapaciteten säkerställer att de flesta uppgifter kan utföras vid låga varvtal där motorn har den lägsta bränsleförbrukningen, och det optimerar effektiviteten ytterligare.


BRÄNSLE

För att stödja den kraftfulla prestandan är Hydrema 928G utrustad med ett avancerat bränslesystem. Maskinen har en rymlig 155-liters dieseltank integrerad i det bakre chassit, vilket gör att du kan arbeta i långa perioder utan att tanka. Dessutom finns en 14-liters AdBlue-tank i det främre chassit som är avgörande för att minska utsläppen och uppfylla de strikta miljökraven i Stage 5.


BROMSAR

Hydrema 928G är utrustad med ett avancerat bromssystem som garanterar maximal säkerhet och kontroll under drift. Maskinen har ett hydrauliskt servosystem med dubbla kretsar och effektiva skivbromsar i oljebad på alla hjul. Detta säkerställer tillförlitlig och jämn inbromsning, även vid tung last eller på ojämna underlag. Dessutom är 928G utrustad med en elektrohydraulisk ”fail safe” parkeringsbroms som automatiskt aktiverar de våta skivbromsarna på framaxlarna.


HYDRAULSYSTEM

Hydraulsystemet på Hydrema 928G spelar en viktig roll för dess mångsidighet och effektivitet. Med ett elektroniskt styrt Double Command-system och Flow Sharing-teknik ger systemet smidig och exakt kontroll över maskinens många funktioner. 928G använder lastavkänning med en variabel pump som levererar upp till 220 l/min. vid 2200 v/min. och ett tryck på 240 bar. Detta säkerställer att maskinen kan utföra även de mest krävande uppgifterna med imponerande effektivitet och precision, vilket gör den till en oumbärlig resurs på alla byggplatser.


TRANSMISSION

Denna grävlastare har en avancerad och effektiv transmission som är avgörande för dess smidiga och kraftfulla prestanda. Den är utrustad med en ZF WG115, 6-växlad helautomatisk "ERGO-POWER Soft-Shift"-transmission, som säkerställer 100 % elektronisk styrning. Den avancerade transmissionen möjliggör extremt mjuka växlingar utan avbrott i dragkraften, vilket är en förutsättning för konstant och effektiv drift. Med sex växlar framåt och tre bakåt samt konstant fyrhjulsdrift, levererar 928G en överlägsen kombination av kontroll, dragkraft och komfort.


STYRNING

Precis som 926G har 928G det unika och avancerade midjestyrsystemet med hydrauliska stabilisatorer som är utformat för att optimera manövrerbarheten och säkerheten. Midjestyrningen tar också hänsyn till pendlingen och tillåter 12 graders pendling åt varje sida och bidrar till manövrerbarheten. De hydrauliska stabilisatorerna överför automatiskt vikt från ett hjul till ett annat, vilket säkerställer en konstant viktfördelning till de hjul som har kontakt med marken. Med en midjestyrvinkel på +/- 35° ger detta hydrostatiska styrsystem med lastavkänning en exceptionell kontroll och precision i alla arbetssituationer, vilket är avgörande för att kunna navigera på komplexa och utmanande byggplatser.


ELSYSTEM

Det elektriska systemet i Hydrema 928G spelar en nyckelroll för dess övergripande funktion och tillförlitlighet. Maskinen är utrustad med ett robust 24V-system och en kraftfull 70 A-generator som säkerställer konstant och stabil strömförsörjning till maskinens vitala komponenter. För att stödja denna drift är 928G utrustad med två hållbara 12V, 95Ah-batterier, som är nödvändiga för tillförlitlig motorstart och underhåll av elsystemet.


FÖRARHYTT

Hydrema 928G:s hytt kombinerar avancerad teknik och komfort. Den har en fjäderupphängd förarhytt med ett 4-punktssystem som minskar rörelser och ljud från axlar och chassi, som är särskilt märkbart vid höga hastigheter. Den ROPS/FOPS-godkända hytten är utformad med ett justerbart säte, flera justerbara armstöd och en justerbar ratt, vilket förbättrar ergonomin och komforten för föraren. Den välutrustade hytten bidrar till minskad trötthet och ökad produktivitet, vilket gör 928G idealisk för långa och krävande arbetsdagar.


DUBBELT KOMMANDO

Hydrema 928G utmärker sig med sin innovativa "Dual Command"-funktion som ger förarna oöverträffad flexibilitet och kontroll. Denna unika funktion gör att du kan manövrera maskinen i båda körriktningarna, även med ryggen mot ratten. Med det avancerade Double Command System (ESD) kan föraren manövrera både hjulstyrning och alla hydraulfunktioner från de två joystickarna i armstöden. Detta ger förbättrad manövrerbarhet och precision och är särskilt användbart i trånga eller komplexa arbetsutrymmen.


GRÄVMASKIN

Grävmaskinen på Hydrema 928G är konstruerad för att leverera kraft och precision vid alla typer av grävarbeten. Den har ett arbetsområde på 200° och är idealisk för effektiv hantering av en mängd olika arbetsuppgifter. Maskinens grävare kombinerar stark brytkraft med hög kapacitet vid både låga och höga hastigheter, vilket gör den lämplig för många olika arbetsuppgifter. Flow Sharing-tekniken i systemet säkerställer en jämn grävcykel och optimerar bränsleeffektiviteten. Den robusta konstruktionen av bom och grävarm, som är tillverkad av höghållfast stål, säkerställer lång livslängd och tillförlitlighet och gör 928G till en nödvändig och kraftfull grävmaskin i alla byggprojekt.


LASTARE

928G är utrustad med en mycket effektiv lastare som är utformad för att hantera många olika typer av lastarbeten med stor effektivitet och precision. Lastaren följer alltid körriktningen för optimal fyllning av frontskopan. Maskinens lastkapacitet är i nivå med en äkta 10-tonslastare, vilket påvisar dess kraft och stabilitet. Med automatisk parallellföring och Z-kinematik är det lätt att fylla skopan under alla förhållanden, och laststabilisatorn är en standardfunktion som garanterar hög komfort, särskilt vid körning på vägar.


LJUDNIVÅ

Vid konstruktionen av Hydrema 928G har stor vikt lagts vid att uppnå en låg bullernivå för att avsevärt förbättra arbetsmiljön. Inne i hytten upprätthålls en imponerande låg ljudnivå på endast 67 dB(A), vilket säkerställer en tyst och bekväm arbetsplats för föraren. Den låga bullernivån inomhus beror på effektiv isolering och avancerad hyttdesign. Den yttre ljudnivån är begränsad till 99 dB(A), vilket är anmärkningsvärt för en maskin av den här kalibern.


UTRUSTNING

Hydrema 928G är utmärkt utrustad och erbjuder ett brett utbud av funktioner och anpassningsalternativ, vilket gör den till en mångsidig och kraftfull arbetsmaskin. Standardutrustningen på 928G omfattar avancerade säkerhetsfunktioner, högteknologiska styrsystem och en bekvämt utformad hytt som förbättrar förarens effektivitet och komfort. Dessutom erbjuds ett brett utbud av anpassningsalternativ så att användarna kan anpassa maskinen för specifika behov och arbetsuppgifter. Från olika skopstorlekar och grävarmskonfigurationer till avancerade telematiklösningar - 928G är utformad för att möta alla de krävande utmaningarna på moderna byggplatser. Det gör den till en oumbärlig resurs för alla entreprenörer.

DIMENSIONER

    STANDARD TELESCOPE SIDE ANGLE TELESCOPE/SIDE ANGLE
Totalvikt med standardspade kg 9400 9600 9500 9700
Bredd över standarddäck  mm 2310 2310 2310 2310
Spårvidd  mm 1810 1810 1810 1810
Hjulbas  mm 2555 2555 2555 2555
Svängradie - yttre spadhörn   mm 5.700 5.700 5.700 5.700
Max. bredd mm 2.555 2.555 2.555 2.555
Grävare          
Svängvinkel o 200 200 200+2x25 200+2x25
Angöringshöjd, max.   mm 6110 6.180/6.980 6110 6.180/6.980
Lyfthöjd - nivå skopans bas   mm 4260 4.330/5.140 4260 4.330/5.140
Skopans fria höjd  mm 1350 1350 1350 1350
Djup för grävning  mm 5330 5.340/6.540 5330 5.340/6.540
Räckvidd mm 6500 6.530/7.670 6500 6.530/7.670
Avstånd - centrumpivot till bakaxel   mm 1155 1155 1155 1155
Skopans rotation  o 190 190 190 190
Markfrigång - under maskinen  mm 410 410 410 410
Transporthöjd, min. mm 3090 3090 3090 3090
Transporthöjd, normal  mm 4100 4100 4100 4100
Avgångsvinkel  ° 26 26 26 26
Sidoförskjutning mm - - - -
Brytkraft, grävcyl. - max. skopa (ISO 6015)  kN 38,4 38,4 38,4 38,4
Brytkraft, skjutcyl. - max. spade (ISO 6015)  kN 58,7 58,7 58,7 58,7
Lyftkapacitet - max. räckvidd exkl. redskap  kg 1750 1750 1750 1750
Stabilisatorer - stödjande bredd  mm 3880 3880 3880 3880
Stabilisatorer - max. uppriktningsvinkel o 11,5 11,5 11,5 11,5
Lastare          
Std. spadvolym, max. / med m3/mm 1,7/2.550 1,7/2.550 1,7/2.550 1,7/2.550
Lyfthöjd - horisontell spade  mm 3,525 3,525 3,525 3,525
Fri höjd - tippad spade  mm 2.845 2.845 2.845 2.845
Grävdjup - horisontell spade  mm 150 150 150 150
Räckvidd från maskin till tippad spade  mm 740 740 740 740
Räckvidd vid marknivå  mm 1.510 1.510 1.510 1.510
Tömningsvinkel - max höjd  o 45 45 45 45
Bakspetsvinkel - marknivå  o 45 45 45 45
Tömningsvinkel - marknivå  o 100 100 100 100
Höjd, skopans svängpunkt  mm 3.750 3.750 3.750 3.750
Lyftkapacitet - max. höjd exkl. redskap  kg 5.000 5.000 5.000 5.000
Brytkraft - 1,4 m3 skyffel (ISO 8313) kN 85 85 85 85

Data specificerade med standarddäck.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I 900G-SERIEN

906G och 908G är mångsidiga grävlastare som tack vare sin flexibilitet lämpar sig för många olika arbetsuppgifter, särskilt grävarbeten. För mer krävande uppgifter, t.ex. lastning, är de större och kraftfullare modellerna 926G och 928G ett perfekt val. Välj den modell som bäst passar dina unika behov och arbetsuppgifter.

906G

 • Har ett arbetsområde på 280 grader tack vare sidoförskjutning.
 • Mindre i storlek jämfört med 926G och 928G.
 • Utrustad med en motor på 122 hk.
906

908G

 • Har ett arbetsområde på 200 grader.
 • Mindre i storlek än 926G och 928G.
 • Utrustad med motor på 122 hk.
 • Ger större lyftkraft än 906G och 926G.
908

926G

 • Har ett arbetsområde på 280 grader med sidoförskjutning.
 • Större än 906G och 908G.
 • Levereras med en kraftfullare motor på 147 hk.
926

928G

 • Arbetsområde på 200 grader.
 • Större än 906G och 908G.
 • Utrustad med en kraftfull motor på 147 hk.
 • Har större lyftkraft än 906G och 926G.

HYDREMA 928G: KRAFTFULL PRECISION OCH MÅNGSIDIGHET

Hydrema 928G är en stark och mångsidig midjestyrd grävlastare som utmärker sig med sin kraftfulla prestanda och höga funktionalitet. Maskinen är utrustad med en robust 147 hk Cummins B-4.5 Stage 5-motor och ger utmärkt kraft och effektivitet, vilket gör den idealisk för både last- och grävarbeten.

Med ett arbetsområde på 200 grader och avancerade funktioner som elektroniskt styrt dubbelkommando och Flow Sharing erbjuder 928G enastående precision och manövrerbarhet. Hytten är utformad för optimal komfort och bullerdämpning och den robusta konstruktionen garanterar lång livslängd och tillförlitlighet. 928G är en utmärkt lösning för krävande byggprojekt.

Den löser alla våra uppgifter, stora som små, under orimligt snäva förhållanden

Hydrema 908G Hydraulics
Png Mark Hydrema Yellow

KOMBINATION AV STOR FLEXIBILITET OCH KOMPAKTHET MED 908G

Hydrema 928G utmärker sig som en mycket mångsidig och kraftfull aktör bland modern jordförflyttningsutrustning. Denna grävlastare är skräddarsydd för att hantera en mängd olika uppgifter och miljöer, vilket gör den oumbärlig på byggplatsen.

Med ett arbetsområde på 200 grader ger 928G föraren enastående manövreringsförmåga, vilket är avgörande för att kunna arbeta effektivt i trånga utrymmen. Med den här funktionen kan 928G utföra olika uppgifter från en fast position, vilket minimerar behovet av att flytta maskinen och därmed ökar produktiviteten.

Förutom sin imponerande kraft och manövrerbarhet utmärker sig 928G också med sin överlägsna lyftkraft, vilket gör den idealisk för en mängd olika lyftarbeten. I kombination med ett avancerat hydraulsystem och intuitiva reglage är 928G en mångsidig maskin som snabbt kan anpassas och effektivt hantera ett brett spektrum av uppgifter.

Som helhet är Hydrema 928G ett bevis på jordförflyttningsutrustningens flexibilitet och kraft. Det är inte bara ett verktyg, utan en multifunktionell lösning som kan anpassas och hantera många olika uppgifter på olika byggplatser, vilket gör den till en ovärderlig resurs för entreprenörer och byggplatser.

Hydrema Telematics

OPTIMERAR DRIFT OCH UNDERHÅLL

Hydrema 928G är utrustad med det banbrytande Hydrema Telematics-systemet, en avancerad teknik som revolutionerar sättet att övervaka maskinens prestanda och drift. Detta system är utformat för att samla in och överföra viktiga data om maskinen, vilket ger ägare och operatörer en djupgående inblick i maskinens användning och skick.

Systemet inkluderar en GSM/GPS-enhet som installeras direkt i maskinen, vilket säkerställer noggrann och kontinuerlig övervakning av maskinens position och prestanda. Via Hydrema Telematics portal eller app kan användarna få tillgång till en rad värdefulla uppgifter som maskintyp, serienummer, modell, geografisk position, drifttid, batteristatus, körsträcka, larm och felkoder. Detta möjliggör proaktivt underhåll och felsökning och det ökar maskinens tillförlitlighet och effektivitet.

En av de mest värdefulla aspekterna av Hydrema Telematics är dess förmåga att planera underhåll och service mer effektivt. Med tillgång till detaljerade data om maskinens användning och skick kan underhållsplanerna anpassas efter maskinens exakta behov, vilket minskar kostnaderna och stilleståndstiden.

Hydrema Telematics i 928G är inte bara ett verktyg för datainsamling, analys och underhåll, utan också en resurs som maximerar produktiviteten och säkerställer en mer hållbar och ekonomisk drift. Denna teknik är en viktig del av modern konstruktion, vilket gör 928G till en ännu mer värdefull aktör på byggplatser.

HYDREMA 928G: KRAFT OCH INNOVATION I EN OCH SAMMA GRÄVLASTARE

Double Command

Double Command System

REVOLUTIONERANDE KONTROLL OCH FLEXIBILITET

Hydrema 928G:s innovativa Double Command System ger föraren full kontroll över maskinen med hjälp av två joystickar i armstöden. Detta system möjliggör dubbelriktad körning och ger exceptionell manövrerbarhet, vilket gör 928G till det perfekta valet för komplexa arbetsområden.

Cab

FÖRARHYTTEN

DEN OPTIMALA ARBETSSTATIONEN

Hytten i 928G är utformad med förarkomfort och effektivitet i fokus. Den fjäderupphängda hytten med 4-punktsfjädring och krängningsstabilisatorer minskar axel- och chassirörelser och bullernivåer för en bekväm arbetsupplevelse, även vid snabb körning i terräng och på väg.

Tiltrotator

TILTROTATOR

OPTIMERAD FLEXIBILITET

Tiltrotatorn är en tillvalsfunktion för Hydrema 928G som gör maskinen extra mångsidig. Med Engcons rotortilt som tillval kan föraren rotera och luta utrustningen, vilket möjliggör exakta gräv- och lastarbeten i alla vinklar. Det är den ultimata lösningen för hantering av komplexa uppgifter på arbetsplatsen.

928G - DÄR KRAFTFULL PRESTANDA MÖTER AVANCERAD TEKNIK

SÄKERHET I FOKUS

Säkerheten har högsta prioritet i Hydrema 928G. Denna kraftfulla maskin är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda operatören och omgivande personal. Med funktioner som nödstopp, övervakningssystem och ergonomisk design ger 928G en säker arbetsupplevelse på alla arbetsplatser.

MILJÖVÄNLIG DRIFT

Grävlastaren 928G är inte bara en stark arbetshäst utan också en hängiven miljöaktivist. 928G drivs av hållbarhet och grön teknik och är utformad för att minimera sin påverkan på miljön. Från effektiv bränsleförbrukning till låga utsläpp och innovativa miljöinitiativ - 928G hjälper till att bevara naturen samtidigt som den arbetar hårt på arbetsplatsen.

STYRKA OCH PRESTANDA

Hydrema 928G är sinnebilden för rå kraft och exceptionell prestanda. Med sin kraftfulla motor på 147 hk och sitt avancerade hydraulsystem klarar den alla utmaningar som den ställs inför. Oavsett om du gräver, lastar eller lyfter levererar 928G en orubblig styrka och precision som sätter standarden för modern jordförflyttningsutrustning.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om 928G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert