NEW Dt6electric Landingpage4

Eldrift

Eldrivna dumprar är en banbrytande förändring inom byggbranschen mot en hållbar och miljövänlig verksamhet. Dessa maskiner kombinerar kraftfull prestanda med utsläppsfri drift och låga bullernivåer, vilket gör dem idealiska för arbete i stadsområden och på platser med stränga miljökrav. Upptäck Hydremas senaste tillskott: den helelektriska 6-tonsdumpern DT6!

DT6 Side View Speeding City Street

DT6

Dumper

DT6
  • 5,5 tons lastkapacitet
  • Helt elektrisk
  • Stor rörlighet och stabilitet

I en tid då hållbarhet och miljöhänsyn står i centrum för byggbranschen har eldrivna dumprar seglat upp som en anmärkningsvärd innovation. Dessa eldrivna maskiner är inte bara en lösning för att möta de ökande miljökraven, utan också ett steg framåt för att öka effektiviteten och produktiviteten på byggarbetsplatser runt om i världen.

Hydrema DT6: Pionjär inom elektriska dumprar

Ett utmärkt exempel på denna tekniska utveckling är Hydremas senaste innovation: DT6 - en helt eldriven dumper som kombinerar prestanda och hållbarhet. Med sin imponerande batteritid och låga ljudnivå är DT6 idealisk för arbete i stadsmiljöer där miljö och ljudkontroll är viktiga faktorer. DT6 kompakta design och manövrerbarhet gör den också idealisk för trånga områden där utrymmet är begränsat.

Hydrema: En tradition av kvalitet och innovation

Hydrema har länge varit känt för att leverera kvalitetsmaskiner till bygg- och anläggningsindustrin. Våra dumperserier, inklusive den mångsidiga 707G-serien, den kraftfulla 912G-serien och 922G-serien med stor kapacitet, har varit ett pålitligt val för entreprenörer och byggföretag runt om i världen. Dessa dumprar kombinerar styrka och effektivitet för att enkelt hantera en mängd olika anläggningsarbeten.

Förutom dumprar erbjuder Hydrema också ett omfattande sortiment av grävlastare och grävmaskiner, kända för sin mångsidighet och tillförlitlighet på arbetsplatsen. Dessa maskiner är konstruerade för att hantera olika terrängförhållanden och uppgifter, vilket gör dem till värdefulla tillgångar i byggprojekt.

Hydremas vision: Effektivitet och hållbarhet

Med eldrivna dumprar som DT6 och ett omfattande utbud av maskiner fortsätter Hydrema att sätta standarden för effektiv och hållbar konstruktion. Deras vision att erbjuda maskiner som kombinerar prestanda, hållbarhet och teknisk innovation gör dem till en ledare inom branschen.

Upptäck hur Hydremas maskiner kan förbättra din arbetsplats, öka produktiviteten och bidra till en mer hållbar framtid. Hydrema är inte bara en tillverkare av maskiner, de är en partner i utformningen av byggbranschens framtid.