MX14G Right Side View Compact Excavation MX14G Close Up Digger Arm MX14G Left Side View Transport MX14G Left Side View Compact MX14G Left Side View Reach Digger Arm MX14G Front Right Side View Transport MX14G Left Side View Road Transport

MX14G

Hjulgrävare


Egenskaper

 • Cummins B 4.5 L Stage 5-motor
 • Svängradie från 1733 mm
 • Omfattande brytkraft, motorstyrka och grävprestanda
 • Stor hytt med utmärkt sikt
 • Kortaste bakpartiet i sin klass med endast 1550 mm
 • Arbetar enkelt i trånga utrymmen, på smala gator eller trafikerade vägar

MXG-SERIEN

Hydremas MXG-serie med hjulgrävare representerar det allra bästa inom kompakta och högpresterande anläggningsmaskiner, konstruerade för att navigera och arbeta effektivt även i de mest trånga stadsmiljöer och på hårt trafikerade vägar. I MXG-serien hittar du: MX14G, MX16G, MX17G, MX18G och MX20G, så det finns ett brett utbud av hjulgrävare i olika storlekar och styrkor. Hydremas MXG-serie visar på företagets engagemang för kvalitet och anpassningsbarhet, vilket säkerställer att varje hjulgrävare kan konfigureras för att uppfylla varje kunds unika behov.


MX14G: HYDREMAS MEST KOMPAKTA HJULGRÄVARE

Hydrema MX14G ingår i den innovativa MXG-serien med hjulgrävare, kända för sin ultrakompakta konstruktion och högpresterande kapacitet. Den är idealisk för arbete i stadsområden, på trafikerade vägar och andra platser där utrymmet är begränsat. MX14G sticker ut med sin kraftfulla prestanda, omfattande grävkraft och effektivitet, förpackad i en konstruktion med den kortaste bakänden i sin klass. Med Hydremas hjulgrävare MX14G får du en maskin som kan ta effektiviteten på arbetsplatsen till nästa nivå.


KRAFTFULL OCH KOMPAKT MASKIN

Hydremas hjulgrävare MX14G är utrustad med en kraftfull Cummins B 4,5 L Stage 5-motor, som med sin avancerade teknik och 16-ventilers Common-Rail Turbodiesel-system ger en stark och effektiv drift. Motorn levererar upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, vilket ger oöverträffad prestanda även under krävande förhållanden. Med en stor bränsletank och AdBlue-system är motorn ekonomisk samtidigt som den uppfyller de senaste miljöstandarderna.

Transmissionen i MX14G är en sofistikerad hydrostatisk transmission med konstant fyrhjulsdrift, vilket garanterar en smidig och responsiv körupplevelse. Denna transmission är utrustad med en elektroniskt styrd drivmotor och en 2-växlad mjuk Powershift, som gör det möjligt att välja mellan manuell och automatisk växling. Med detta system kan föraren anpassa maskinens köregenskaper till de specifika kraven i terrängen, och med olika växelhastigheter för både landsväg och terräng ger det en optimal balans mellan kraft och precision. Hydrema MX14G:s motor och transmission är därmed kärnan i maskinens robusthet och tillförlitlighet, vilket säkerställer en maskin som kan prestera i alla arbetsförhållanden.

GRÄVMASKIN

Upplev den kompakta kraften och mångsidigheten hos Hydrema MX14G:s tvådelade bom, som är standard på alla modeller. Vår grävarm är konstruerad för precision och styrka, tillverkad av höghållfast stål och finns i längderna 2,0 m och 2,5 m för att passa dina specifika behov. För att maximera din effektivitet har MX14G hydrauliska snabbfästen och en tiltrotator som tillval, vilket gör det enkelt att växla mellan olika redskap. Oavsett arbetsuppgift ger MX14G dig flexibilitet och kraft nog för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.


UNDERREDE

Anpassa din Hydrema MX14G för alla jobb med sex specialdesignade underredesvarianter. Oavsett terräng erbjuder denna hjulgrävare en konfiguration som maximerar stabilitet och effektivitet:

 • Bakre schaktblad (A1)
 • Främre schaktblad (A1V)
 • Främre/bakre schaktblad (2xA1)
 • Främre schaktblad/bakre stödben (A3)
 • Främre stödben/bakre schaktblad (A3V)
 • Främre/bakre stödben (A4)

Välj den variant som passar ditt arbete och upplev hur MX14 anpassar sig efter dina behov och förbättrar din produktivitet och komfort under arbetsdagen.


AXLAR

Hydrema MX14G:s avancerade ZF-axlar är utrustade med en 45 % friktionsdifferentialspärr som säkerställer en jämn kraftfördelning och optimal dragkraft under svåra förhållanden. Med planetreduktion i naven får du exceptionellt vridmoment och kontroll, vilket gör precisionsarbeten till rena barnleken. Varje axel har inbyggda bromsar för att ge dig bästa möjliga bromsförmåga vid grävning, och med en framaxel med centrumbult och pendellås har MX14G en pendlingsvinkel på +/- 8º för ökad stabilitet och manövrerbarhet i ojämn terräng.


STYRNING

Hydrema MX14G är utrustad med ett hydrauliskt styrsystem som garanterar exakt manövrering även under de mest krävande förhållanden. Med möjlighet att lägga till joystickstyrning med stöd för hastigheter upp till 20 km/h får föraren utökad kontroll och en förbättrad körupplevelse. Med det här alternativet kan du hantera MX14G:s kraft och precision med en enkel beröring och göra komplexa manövrar till enkla uppgifter.


HYDRAULSYSTEM

Hydrema MX14G har ett sofistikerat hydraulsystem med två kretsar och lastavkänning samt ett separat hydrostatiskt svängsystem som ger en exakt och effektiv drift. Med elektronisk effektstyrning av arbetshydrauliken och intelligent Mode Control kan du optimera precisionsarbetet och uppnå bränslebesparingar via ECO-läget. Med anpassning efter moderna krav kan upp till tre hydraulkretsar (två som standard) enkelt justeras direkt från hytten, vilket ger dig full kontroll över oljetryck och flöde för upp till tio olika redskap. Hydrema MX14G säkerställer en effektiv drift med möjlighet att snabbt och enkelt växla mellan olika arbetsuppgifter, vilket maximerar din produktivitet på arbetsplatsen.

Oljemängd:

Pump 1: Arbetshydraulik - 319 l/min.
Pump 2: Svänghydraulik - 88 l/min.

Systemtryck:

Arbetshydraulik: - 350 Bar
Svänghydraulik: - 395 Bar
Hydraulkrets 1, ZV1: - 30-200 l/min.
Hydraulkrets 2, ZV2: - 15-100 l/min.
Hydraulkrets 3, ZV3: - 50-200 l/min.


MOTOR

Hydrema MX14G är utrustad med en robust Cummins B 4,5 L Stage 5-motor som kombinerar miljöansvar med kraftfull prestanda. Denna avancerade motor innehåller ett DOC-, DPF- och SCR-katalysatorsystem med AdBlue-tillsats som minskar utsläppen och uppfyller stränga miljöstandarder. Med ett 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem och en intercooler levererar motorn upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. Den stora bränsletanken på 280 l och AdBlue-tanken på 31,5 l säkerställer långa arbetsintervaller och minskar tiden för tankning. Hydrema MX14G är utformad för att ge optimal prestanda utan att kompromissa med hållbarheten.


KÖRHYDRAULIK OCH TRANSMISSION

Med Hydrema MX14G:s hydrostatiska framdrivning och konstanta fyrhjulsdrift är du garanterad en maskin som ger smidig kraftöverföring och dragkraft på alla underlag. Den elektroniskt styrda drivmotorn ger variabel hastighetskontroll medan den innovativa 2-växlade mjuka Powershift-transmissionen ger dig möjlighet att välja mellan manuell och automatisk växling - för en körupplevelse som är exakt anpassad efter dina behov.

Vägväxel (km/h): 37
Terrängväxel (km/h): 0-9
Krypväxel (km/h): 4
Max. dragkraft (kN): 104 (111)

Hastigheterna anges för en standardmaskin med schaktblad och standarddäck. Med extra vikt såsom stödben, rotortilt och tunga verktyg eller annan utrustning kan maxhastigheten bli lägre.


ELSYSTEM

Hydrema MX14G är utrustad med ett robust 24V elsystem, komplett med en kraftfull 70 A-generator och två hållbara 12V, 100Ah batterier, vilket garanterar kontinuerlig och tillförlitlig strömförsörjning. Denna hjulgrävare har extra skyddade kablar och använder endast vattentäta kontakter på utsidan, vilket förlänger systemets livslängd och säkerställer konstant drift utan fel. Med en bekväm placering av säkringar och reläer vid förarhytten kan du enkelt utföra snabba kontroller och underhåll. Och för ökad säkerhet är MX14G utrustad med en elektrisk nödfunktion som aktiveras om de viktigaste elektroniska systemen slutar fungera, samt en automatisk huvudbrytare som skyddar maskinen och förenklar underhållet.


AUTOMATISK STRÖMBRYTARE

Hydrema MX14G prioriterar säkerhet och bekvämlighet med sin automatiska huvudströmbrytare. Det smarta systemet ser till att alla elektriska system stängs av på ett säkert sätt när du slutar arbeta och lämnar hytten, vilket minskar onödig energiförbrukning och förlänger batteriets livslängd. När du är redo att återuppta arbetet känner sensorerna i dörren av din återkomst och aktiverar automatiskt systemet igen. Allt styrs enkelt via instrumentpanelen, där en integrerad timer styr avstängningsprocessen. Dessutom finns det en nödbrytare inom bekvämt räckhåll i hytten, vilket ger en extra säkerhet i ditt arbete.


DRIFT

Upptäck en användarupplevelse där precision möter ergonomi. MX14G är utrustad med joystickar som har fyra proportionella servofunktioner, en proportionell rulle och fyra knappar, vilket ger dig finjusterad kontroll över maskinens många funktioner. Tillvalshydrauliken styrs också intuitivt via rullarna, och med fotpedalerna kan du enkelt manövrera den tvådelade bommen, stödbenen och schaktbladet, vilket möjliggör enkel multitasking. Från instrumentpanelen kan du elektroniskt justera trycket och oljeflödet till tillvalshydrauliken, så att du kan anpassa maskinens respons efter din arbetsmetod.


SVÄNGSYSTEM

Hydrema MX14G har ett avancerat hydrostatiskt högtrycksvängsystem som säkerställer smidig och exakt rörelse runt alla axlar. Med en innovativ energiregenerering som återanvänder bromsenergi till dieselmotorn optimerar MX14G energieffektiviteten i varje sväng. Det inbyggda mjukstartsystemet, som förstärks av vinkelsensorer, säkerställer en smidig start och hög kontroll under rotation, medan den mekaniska svängbromsen som är integrerad direkt i planetväxeln ger extra säkerhet och stabilitet. Med en imponerande svänghastighet på 10,8 v/min. och ett kraftfullt svängmoment på 50 kNm är MX14G utformad för att enkelt hantera exakta rörelser, vilket gör den till den perfekta partnern på komplexa byggplatser.


BROMSAR

Hydrema MX14G är konstruerad med ett bromssystem med dubbla kretsar som ger underhållsfria skenbromsar nedsänkta i ett oljebad för varje hjul, vilket garanterar långvarig prestanda och minimalt underhåll. Den integrerade parkeringsbromsen i transmissionen bidrar till säkerheten genom att se till att maskinen står stilla när den är parkerad. Dessutom är MX14G utrustad med en automatisk grävbroms som standard, vilket ger extra säkerhet under drift genom att automatiskt stabilisera maskinen när grävningen börjar. Den intelligenta bromslösningen understryker Hydremas engagemang i säker och tillförlitlig drift.


FÖRARHYTT

Förarhytten är ett mästerverk av rymlighet och funktionalitet, utformad med ROPS-säkerhet och komfort i fokus. Den har ett skjutfönster i dörren och en innovativ tvådelad vindrutedesign som ger flexibla öppningsalternativ för frisk luft och enkel åtkomst. Ett takfönster förbättrar sikten och säkerheten vid arbete i höjd, t.ex. vid lyft. Med en justerbar rattstång och ett multijusterbart armstöd är ergonomin i toppklass. Hyttens luftkonditioneringssystem med sju luftmunstycken säkerställer optimal temperaturstyrning medan det luftfjädrade sätet ger exceptionell komfort. För den teknikintresserade föraren har hytten en stor 10-tumsdisplay med pekskärm och integrerat displayreglage i armstödet. Säkerheten förbättras med stora, elektroniskt justerbara backspeglar och en backkamera för oöverträffad sikt över arbetsområdet. Praktiska förvaringsutrymmen under och bakom sätet avrundar denna premiumhytt.


LJUDNIVÅ

Hydrema prioriterar låga bullernivåer, vilket ger en bekvämare arbetsdag. I hytten har MX14G en tyst miljö med endast 68 dB(A), vilket ger en mer koncentrerad och mindre stressig körupplevelse. Utanför bidrar maskinen till den allmänna bullersänkningen på arbetsplatsen med en ljudnivå på 102 dB(A), vilket visar Hydremas engagemang för att minimera buller även när kraftfulla operationer pågår.

DIMENSIONER

  Milimeter
Bredd tvärs över:
Blad 2550
Stödben, sänkt 3870
Däck 10.00-20 2530
Däck 600/40-R22.5 2520
Däck 650/45-R22.5 2570
Däck 710/40-R22,5 2730
Spårvidd med standarddäck 1942
Hjulbas 2600
Avstånd, ledpunkt till bakaxeln 1200
Avstånd, ledpunkt till framaxeln 1400
Frihöjd, hytt 3120
Transporthöjd 4000
Längd, vägtransport 6500
Överhäng, fram (med 2,5 m skopa) 3330
Avstånd bak, ledpunkt - motvikt 1550
Svängradie, bak 1733
Markfrigång, stödben 350
Markfrigång, hjul, nedre stödben 50
Markfrigång, blad 510
Markfrigång, hjul, nedre blad 75
Överhäng, blad 1175
Överhäng, stödben 1110
Markfrigång, axlar 360
Svängradie, front  
med 2,0 m skopa 1660
med 2,5 m skopa 1950
med 3,0 m skopa -
Totallängd under transport, 2,5 m skopa 8100
Höjd, tvådelad bom under frakt, 2,5 m skopa 3000
Inre växling, tvådelad bom 118
Yttre svängradie 6700
Inre svängradie 3600

Mått med standarddäck 10,00-20.

 

MASKINVIKT

Chassis Kg
A1 - Blad 16.000
A3 - Blad + stödben 17.200
2 x A1 - Främre och bakre blad 17.100
A4 - Främre och bakre stödben 17.300

Vikt angiven med 200 kg snabbfäste och 400 kg skopa.

 

ARBETSOMRÅDE OCH BRYTKRAFT

Skoplängd mm 2.0 2.5 3.0
Grävhöjd mm 9790 10250 -
Lyfthöjd mm 8730 9190 -
Grävdjup mm 4410 4900 -
Räckvidd mm 8300 8780 -
Vertikalt grävdjup mm 3200 3700 -
Horisontalt grävdjup mm 4780 6080 -
Lyfthöjd mm 6210 6710 -
Arbetsdjup mm 5320 5820 -
Område  mm 7640 8120 -
Skopans rotationsvinkel 0 175 175 -
Brytkraft, direktmonterad skopa  
Brytkraft, skopa (ISO) kN 106    
Grävkraft (ISO) kN 82 70 -
Max. rekommenderad skopstorlek  
Standardskopa m3 0.8    
Max. rekommenderad skopstorlek med rotorlutning
Standardskopa m3 0.6    

Arbetsytan är specificerad med Hydrema standardskopa och 1800 mm griphöjd.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I MXG-SERIEN

MX14G

 • Har den minsta motvikten i serien och det ger den en liten svängradie.
 • Finns med grävarm på antingen 2,0 eller 2,5 meter
 • Har den kortaste bommen i serien på endast 2900 mm
 • Är den minsta och mest kompakta modellen i MXG-serien

MX16G

 • Placerar sig som seriens mångsidiga mittpunkt
 • Utrustad med en kraftfullare motor än den som finns i MX14G
 • Grävarmarna finns i 2,0, 2,5 och 3,0 meter
 • Har en snäv svängradie och ger ökad gräveffektivitet
MX16

MX17G

 • En blandning av egenskaperna hos MX16G och MX18G
 • Har en bomlängd som liknar MX16G
 • Utrustad med en motvikt liknande MX18G
 • Den högsta lyftkapaciteten i serien
MX17

MX18G

 • Har den längsta bommen i serien för maximal räckvidd
 • Överlägsen i sin bryt- och grävförmåga
 • Större och kraftfullare än sina kollegor i serien
 • Är den kraftfullaste och största modellen i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Samma specifikationer som MX18G, men med extra utrustning
 • Standardutrustad med schaktblad och stödben
 • Den tyngsta modellen i serien på grund av den extra utrustningen
 • En förbättrad variant av MX18G med standardtillägg
MX20

HYDREMA MX14G: FLEXIBILITET OCH KRAFT I KOMPAKT DESIGN

Möt Hydrema MX14G, en hjulgrävare som definierar en ny standard för effektivitet och manövrerbarhet inom byggbranschen. Maskinen är konstruerad med en ultrakompakt ram och är gjord för att arbeta i trånga utrymmen - från livliga stadsgator till trånga byggarbetsplatser. Med kraftfull Cummins-motor, avancerad hydraulik och användarvänligt gränssnitt kombinerar MX14G enastående prestanda med miljömedveten drift.

MX14G:s toppmoderna transmission ger smidiga växlingar och optimalt effektutnyttjande, medan det intelligenta körhydrauliksystemet ger precision i varje manöver. Hyttkomforten sätter nya standarder med en bullerreducerad miljö, ergonomisk design och avancerad teknik som ger föraren full kontroll och komfort hela dagen lång. Med flera underredsalternativ och ett effektivt hydraulsystem är MX14 inte bara en hjulgrävare - det är en pålitlig partner på arbetsplatsen som ger effektivitet och precision i varje projekt.

Fantastisk stabilitet och bra hydraulik. Definitivt värt att överväga vid köp av ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX14G ÄR I EN KLASS FÖR SIG

Hydrema MX14G är den optimala lösningen för alla dina schaktningbehov. Med sin imponerande prestanda på upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm är den här maskinen gjord för att klara även de mest krävande uppgifterna.

Det höga vridmomentet och motoreffekten ger inte bara imponerande dragkraft, utan också exceptionell bränsleeffektivitet, vilket bidrar till att sänka dina driftkostnader.

MX14G:s avancerade hydraulsystem levererar branschens högsta hydraulflöde på 407 l/min, vilket gör att du kan hantera hydrauldrivna verktyg med lätthet och precision. Oavsett om du arbetar med skopor, gripare eller andra verktyg kommer MX14G:s hydraulkapacitet att imponera på dig.

Den avancerade svängkontrollen och regenereringen av svängbromsenergin gör driften smidig och exakt. Hytten är utformad med komfort och användarvänlighet i åtanke, så att du kan arbeta produktivt hela dagen utan att bli trött.

Säkerheten är i toppklass med avancerade kameror och ett 360-graderssystem som ger dig full kontroll över arbetsplatsen. Du kan arbeta tryggt med vetskapen om att du har koll på allt omkring dig.

MX14G är också otroligt flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, i ett jordbruksområde eller någon annanstans kan MX14G anpassas för att hantera de utmaningar du ställs inför.

Underhåll och service är rena barnleken med enkel åtkomst till servicepunkter. Detta säkerställer att din maskin alltid är i toppskick och redo att arbeta.

Sammantaget är Hydrema MX14G den perfekta partnern för dina schaktningsprojekt och levererar kraft, precision och tillförlitlighet i ett enda paket. Med MX14G är du redo att ta dig an alla utmaningar på arbetsplatsen och uppnå imponerande resultat.

Hydrema Telematics

DIN NYCKEL TILL OPTIMERAD PRODUKTIVITET MED MX14G

I en värld där teknik och data spelar en avgörande roll för att optimera drift och produktivitet introducerar Hydrema MX14G med den banbrytande Hydrema Telematics-lösningen. Med denna innovativa teknik blir MX14G mer än bara en hjulgrävare - den blir en pålitlig partner för att uppnå maximal effektivitet och minimera stilleståndstiden.

Vad är Hydrema Telematics? Hydrema Telematics är ett avancerat datainsamlingssystem som är integrerat direkt i MX14G. Det är inte bara en enkel GPS-tracker, det är en intelligent lösning som ger dig omfattande insikter om din maskins prestanda och skick. Med en GSM/GPS-enhet inbyggd i maskinen skickar MX14G kontinuerligt data till en central server, vilket ger dig tillgång till viktig information om maskinen.

Genom att övervaka maskinernas prestanda och underhållsbehov kan du planera arbetet mer effektivt och undvika oväntade driftstopp. Du kan optimera bränsleförbrukningen och skapa underhållsplaner för att minska driftkostnaderna. Och data från Hydrema Telematics ger dig insikter som hjälper dig att fatta välgrundade beslut om din vagnpark och dina projekt.

Hydrema Telematics ger dig ett brett utbud av information och funktioner, bland annat:

Maskinövervakning: Få tillgång till viktiga data som maskintyp, serienummer, modellnummer och geo-position. Du kan hålla koll på maskinens drifttid, batterinivå och mycket mer.

Felsökning: Få omedelbara varningar om fel och problem på din MX14G. Det gör att du kan reagera snabbt och minimera stilleståndstiden.

Bränsleförbrukning: Hydrema Telematics ger dig detaljerad information om bränsleförbrukningen, vilket hjälper dig att optimera bränsleeffektiviteten och minska kostnaderna.

Serviceplanering: Håll koll på dina serviceavtal och få påminnelser om underhåll. Detta säkerställer att din MX14G alltid är i toppskick.

Med Hydrema Telematics blir MX14G inte bara en maskin, den blir en intelligent partner som hjälper dig att uppnå enastående resultat i ditt arbete. Gör dig redo att uppleva en ny standard för effektivitet och tillförlitlighet med Hydrema MX14G och Hydrema Telematics.

MX14G: KRAFTFULL PRESTANDA OCH HÖG HYDRAULEFFEKT

Hydraulics

Hydraulik

HÖG HYDRAULEFFEKT

MX14G levererar branschens högsta hydraulflöde på 407 l/min. Detta gör det möjligt att hantera hydrauliskt drivna verktyg med lätthet och precision. Oavsett om du arbetar med skopor, gripare eller annan utrustning kommer MX14G:s hydraulkapacitet att imponera på dig.

Safety

SÄKERHET

SÄKERHET OCH ÖVERSIKT

MX14G är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive möjligheten att lägga till externa kameror och ett 360-graders kamerasystem. Detta förbättrar operatörens synlighet och säkerhet, särskilt i trånga och hektiska arbetsutrymmen.

Cab

Förarhytt

BEKVÄM ARBETSSTATION

Hytten på MX14G är rymlig, tyst och ergonomiskt utformad för att ge föraren en optimal arbetsupplevelse. Den stora 10"-pekskärmen och de anpassningsbara reglagen gör användningen enkel och intuitiv.

KOMPAKT HJULGRÄVARE AV HÖGSTA KVALITET

EXAKT SVÄNGKONTROLL

Med en separat hydrostatisk krets för svängfunktionen och regenerering av svängbromsenergi kan MX14G utföra mjuka och exakta svängningar i alla förhållanden. Detta är avgörande för precisionsarbete och ökar produktiviteten.

FLEXIBILITET OCH KUNDANPASSNING

MX14G:s modulära design gör att du kan anpassa maskinen efter dina exakta behov. Du kan välja mellan olika underredesvarianter, däcktyper och extrautrustning, bland annat en Engcon tiltrotator, för att göra din MX14G ännu mer mångsidig.

EFFEKTIV SERVICE OCH UNDERHÅLL

Det är enkelt att komma åt servicepunkterna och maskinen kan utrustas med ett centralsmörjningssystem som automatiskt förser den med nödvändiga smörjmedel. Med Hydrema Telematics kan du effektivt styra och övervaka din maskin.

KRAFTFULL PRESTANDA

Med en kraftfull Cummins-motor under huven som levererar upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, är MX14G redo att ta itu med de mest krävande arbetsuppgifterna. Den höga motorprestandan ger inte bara imponerande dragkraft, utan även bränsleeffektivitet, vilket bidrar till att minska driftkostnaderna.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om MX14G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert