Pionjärer i lösningar för jordflyttning sedan 1959

IMG 3632
Hydrema C5b6092
Png Mark Hydrema Yellow

INNOVATION OCH KVALITET INOM JORDFÖRFLYTTNINGS- OCH FÖRSVARSUTRUSTNING

Hydrema är en ledande tillverkare av avancerad jordförflyttningsutrustning och specialiserade försvarslösningar med global räckvidd, stolt baserad i Danmark. Sedan vi grundades 1959 har vi ägnat oss åt att utveckla högkvalitativa, innovativa maskiner som uppfyller de föränderliga behoven inom både bygg- och försvarsindustrin.

Vår produktportfölj innehåller en rad maskiner i världsklass, inklusive hjulgrävare, grävlastare och dumprar, utformade för att ge överlägsen prestanda, hållbarhet och effektivitet under de mest krävande förhållanden.

Inom försvarssektorn är Hydrema Defence känt för sina minröjningsfordon och skräddarsydda systemlösningar som erbjuder avancerad teknik och tillförlitlighet för att garantera säkerheten och effektiviteten i militära och humanitära minröjningsinsatser över hela världen.

Vårt engagemang för innovation, kvalitet och kundservice har positionerat oss som en föredragen partner inom jordförflyttnings- och försvarsutrustning. Med en stark förankring i våra danska rötter och en global närvaro arbetar vi outtröttligt för att utöka vårt erbjudande och fortsätta leverera lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar. På Hydrema är vi stolta över att bygga maskiner som gör skillnad.

VÅRA VÄRDERINGAR

FLEXIBILITET

Flexibilitet är ett utmärkande drag för Hydrema, vilket visar sig i vår förmåga att snabbt anpassa oss till förändrade marknadsvillkor och i vårt engagemang för att ta fram skräddarsydda och innovativa lösningar för våra kunder. Denna flexibilitet möjliggörs av vår strömlinjeformade organisationsstruktur, som säkerställer effektivitet och snabb respons i all vår verksamhet. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att reagera dynamiskt på våra kunders behov och det föränderliga marknadslandskapet.

Drive

Vårt driv drivs av en innovationskultur som är djupt rotad i varje teammedlems tankesätt. Denna djupt rotade inställning gör att våra medarbetare ständigt är vaksamma och söker efter mer intelligenta metoder i sina arbetsprocesser och i utvecklingen av våra slutprodukter. Vårt team är alltid "på jakt" efter möjligheter att förbättra effektiviteten, kreativiteten och kvaliteten, både i det dagliga arbetet och i de slutprodukter vi erbjuder.

ENGAGEMANG

Vårt engagemang återspeglas i vår fokuserade hängivenhet till det vi skapar, och vi är stolta över att leverera arbete som exemplifierar våra standarder för fullständighet och excellens. Det är en hederssak för oss att se till att varje resultat, stort eller litet, representerar ett "färdigt" arbete, som förkroppsligar högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer.

ENERGI

Vår energi kanaliseras outtröttligt till ständiga förbättringar i alla våra strävanden. Dessutom är vi fast beslutna att se till att de lösningar vi erbjuder inte bara är lönsamma för oss, utan framför allt för dig, vår värdefulla kund. För oss är detta inte bara en strategi, det är sunt förnuft och speglar vårt engagemang för ömsesidig framgång och hållbara partnerskap.

Keeps You Moving

Pexels Pixabay 315938

Hydremas plattform "Keeps You Moving" betonar kärnan i vad det innebär att välja Hydrema: ett löfte om kontinuerlig rörelse, innovation och kvalitet. Hydrema grundades 1959 som ett familjeägt företag och sätter människan i centrum - från kunderna som kör våra distinkta gula maskiner, till våra kollegor vars expertis och kunskap är avgörande för produktionen, och de engagerade medarbetare som säkerställer oavbruten drift för våra kunder.

Plattformen är rotad i vårt rika arv och vår ursprungliga vision att utnyttja hydraulikens potential för att skapa enastående utrustning. Denna tradition av gediget hantverk, oöverträffad kvalitet och innovation lever vidare i varje generation och är kärnan i vår globala framgång. Med egen produktion och ett flexibelt tillvägagångssätt ser vi till att varje produkt tillverkas med särskild uppmärksamhet och att kunderna har möjlighet att påverka utformningen av sin utrustning. Detta har gjort oss till nischexperter, oöverträffade inom vårt område.

"Keeps You Moving" speglar också vårt engagemang för att driva våra kunders verksamheter framåt genom innovation som pekar mot framtiden, körglädje som håller våra kunder i rörelse och nöjda, och kvalitet som håller saker igång när andra har gett upp. Sedan 1959 har Hydrema flyttat mark, gruvor och företag runt om i världen, med stöd av exceptionella körupplevelser och vårt orubbliga engagemang för kundservice.

Kontakta oss

Kontaktformulär