MX16G MX17G Leveling Construction Site MX16G MX17G Close Up Loading 912 MX16G MX17G Frog View City Construction Site MX17G Close Up Excavator Arm

MX17G

Hjulgrävare


Egenskaper

 • Cummins B 4.5 L Stage 5-motor
 • Kraftig konstruktion, byggd för att hålla länge
 • Mycket anpassningsbar efter dina behov
 • Stor hytt med utmärkt sikt
 • Kortaste bakpartiet i sin klass, från endast 1700 mm
 • Arbetar enkelt i trånga utrymmen, på smala gator eller trafikerade vägar
 • Omfattande brytkraft, motorstyrka och grävprestanda

MXG-SERIEN

Hjulgrävaren MX17G från Hydrema är en del av den innovativa MXG-serien, som representerar en ny era inom anläggningsmaskiner. Med sin unika kombination av kompakt design och kraftfull prestanda är MXG-maskinerna idealiska för arbete under olika förhållanden - från tätbefolkade stadsområden till hektiska byggarbetsplatser. Serien, som även omfattar modellerna MX14G, MX16G, MX18G och MX20G, erbjuder en mängd olika alternativ för att möta olika behov, och varje modell är utformad för att ge optimal effektivitet och precision. Med MXG-serien har Hydrema åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa maskiner som kan skräddarsys för att möta varje kunds unika behov.


MX17G

MX17G, en nyckelmodell i Hydremas MXG-serie, utmärker sig med sin imponerande kombination av prestanda och kompakthet. Denna hjulburna grävmaskin är en mästare på effektivitet, speciellt utformad för att hantera de krävande uppgifterna på trånga och hektiska arbetsplatser. MX17G:s design understryker Hydremas engagemang i att skapa kraftfulla maskiner i ett effektivt format, vilket säkerställer maximal produktivitet även under de mest begränsade arbetsförhållandena. Denna modell är en viktig del av MXG-serien och visar en perfekt balans mellan storlek och kraft, vilket gör den till ett idealiskt val för en mängd olika grävprojekt.


EN DYNAMISK OCH EFFEKTIV GRÄVMASKIN

Kärnan i Hydrema MX17G är den formidabla Cummins B 4,5 L Stage 5-motorn, som är essensen av rå kraft och tekniskt avancerad design. Denna motor är utrustad med ett 16-ventilers Common-Rail Turbodiesel-system, som ger motorn en kraftfull effekt på 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 780 Nm. Detta gör MX17G till en formidabel spelare på alla arbetsplatser, som kombinerar kraft och effektivitet även under de mest krävande förhållanden. Motorn har en stor bränsletank och ett AdBlue-system och det säkerställer ekonomisk drift och efterlevnad av strikta miljöstandarder.

MX17G imponerar också med sin sofistikerade hydrostatiska transmission, som säkerställer konstant fyrhjulsdrift. Denna transmission är utformad för att ge en mjuk körupplevelse och exakt styrning. Det inkluderar en elektroniskt styrd drivmotor och ett avancerat tvåväxlat mjukt Powershift-system. Med detta system kan föraren växla mellan manuella och automatiska växelinställningar, vilket ger optimal kontroll och anpassningsförmåga till varierande terrängförhållanden. Med denna flexibilitet kan MX17G enkelt anpassas till körning både på väg och i terräng, vilket ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

GRÄVMASKIN

MX17G från Hydrema sticker ut med sin innovativa tvådelade bom, som finns i längderna 2,0 m, 2,5 m och 3,0 m, vilket ger skräddarsydd effektivitet för olika projekt. Den här modellen är känd för sin användarvänlighet och mångsidighet, som stöds av ett avancerat hydrauliskt snabbkopplingssystem och möjligheten att lägga till en tiltrotator. Denna kombination av funktioner gör MX17G till en mångsidig och effektiv grävmaskin, som är idealisk för en mängd olika uppgifter.


UNDERREDE

Hydrema MX17G uppvisar enastående mångsidighet med sina sex olika chassialternativ som är skräddarsydda för att möta de specifika utmaningarna i olika terränger.

 • Bakre schaktblad (A1)
 • Främre schaktblad (A1V)
 • Främre/bakre schaktblad (2xA1)
 • Främre schaktblad/bakre stödben (A3)
 • Främre stödben/bakre schaktblad (A3V)
 • Främre/bakre stödben (A4)

Dessa anpassningsbara underredesalternativ gör MX17G extremt flexibel och anpassningsbar för alla arbetssituationer. Oavsett vilken underredeskonfiguration som väljs optimerar MX17G arbetseffektiviteten och ökar användarkomforten i olika arbetsmiljöer.


AXLAR

Hjulgrävaren MX17G är utrustad med avancerade ZF-axlar, vilket är avgörande för dess utmärkta prestanda under svåra arbetsförhållanden. Dessa axlar är utrustade med 45 % friktionsdifferentialspärr som effektivt fördelar krafterna och förbättrar maskinens dragkraft i krävande situationer. En speciell egenskap hos MX17G är dess hjulnav med planetreduktion som ger högre vridmoment och exakt kontroll. Det gör den idealisk för exakta och krävande tillämpningar.

Dessutom är varje axel på MX17G utrustad med inbyggda bromsar, vilket bidrar till maskinens imponerande bromsförmåga vid grävningsarbete. Framaxeln är konstruerad med en speciell centrumbult och pendellås, vilket möjliggör en pendelvinkel på +/- 8º. Denna konstruktion ger MX17G ökad stabilitet och manövreringsförmåga, särskilt i utmanande och ojämn terräng.


STYRNING

Denna hjulgrävare är utrustad med ett avancerat hydrauliskt styrsystem, som ytterligare förbättras med joystickstyrning. Denna joystick ger föraren finare kontroll och precision i hastigheter upp till 20 km/h, vilket gör komplexa manövrar intuitiva och enkla att utföra. Detta innovativa tillägg ökar förarens förmåga att navigera maskinen på ett korrekt sätt under alla arbetsförhållanden.


HYDRAULSYSTEM

Hydrema MX17G har ett effektivt hydraulsystem med lastavkänning med två kretsar och ett separat svängsystem med högtryck. Med elektronisk effektreglering och intelligent Mode Control, inte minst ett ECO-läge, säkerställer den både precision och bränsleeffektivitet. Systemet stöder upp till tre anpassningsbara hydraulkretsar, vilket gör det enkelt att växla mellan olika verktyg och ökar produktiviteten.

Oljemängd:

Pump 1: Arbetshydraulik - 319 l/min.
Pump 2: Svänghydraulik - 88 l/min.

Systemtryck:

Arbetshydraulik: - 350 Bar
Svänghydraulik: - 395 Bar
Hydraulkrets 1, ZV1: - 30-200 L/min.
Hydraulkrets 2, ZV2:: - 15-100 l/min.
Hydraulkrets 3, ZV3: - 50-200 l/min.


MOTOR

Hydremas MX17G drivs av en Cummins B 4.5L Stage 5-motor som kombinerar miljövänlighet och kraft. Motorn har ett avancerat avgassystem med DOC, DPF och SCR med AdBlue, som säkerställer efterlevnad av miljöstandarder. Med ett 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem och intercooler levererar den upp till 175 hk och ett vridmoment på 780 Nm. MX17G har också en stor 280 liters bränsletank och en 31,5 liters AdBlue-tank, vilket förlänger drifttiden.


KÖRHYDRAULIK OCH TRANSMISSION

MX17G utmärker sig med sin avancerade hydrostatiska transmission och konstanta fyrhjulsdrift, som ger konsekvent och effektiv kraftöverföring under olika arbetsförhållanden. Maskinens elektroniskt styrda drivmotor möjliggör exakt justering av hastigheten. Den sofistikerade tvåväxlade mjuka Powershift-transmissionen ger flexibilitet att välja mellan manuella och automatiska växellägen. MX17G behåller sin höga prestanda och effektivitet även när den utrustas med extra tillbehör som stödben eller tunga redskap, vilket gör den till en mycket mångsidig hjulgrävare.

Vägväxel (km/h): 34
Terrängväxel (km/h): 0-9
Krypväxel (km/h): 3,5
Max. dragkraft (kN): 111

Hastigheterna anges för en standardmaskin med schaktblad och standarddäck. Med extra vikt såsom stödben, rotortilt och tunga verktyg eller annan utrustning kan maxhastigheten bli lägre.


ELSYSTEM

Med ett robust 24V elsystem som innefattar en 70 A-generator och två batterier på 12V, 100Ah, garanterar Hydremas MX17G en stabil och pålitlig strömförsörjning. Systemets hållbarhet förstärks genom extra skydd av kablarna och användning av vattentäta kontakter, vilket förlänger livslängden och säkerställer problemfri drift. Enkel åtkomst till säkringar och reläer nära förarhytten gör underhåll och inspektioner snabba och okomplicerade. MX17G är också utrustad med en elektrisk nöddriftfunktion för att öka säkerheten i händelse av systemfel och en automatisk huvudbrytare för att skydda maskinen och förenkla underhållet.


AUTOMATISK HUVUDBRYTARE

I MX17G säkerställer den automatiska huvudbrytaren energibesparingar och förlänger batteriets livslängd genom att automatiskt stänga av maskinens elektriska system när föraren lämnar maskinen. När operatören återvänder aktiveras systemen automatiskt via dörrsensorer, vilket eliminerar behovet av en manuell omstart. Maskinen har också en nödbrytare i hytten, vilket ger en extra säkerhetsnivå och ökar förarens trygghet.


DRIFT

Denna grävmaskin har noggrant utformats för att erbjuda användarvänlig och ergonomisk drift. Högteknologiska joystickar som är utrustade med fyra proportionella servofunktioner, en proportionell rulle och fyra knappar säkerställer exakt styrning av maskinens olika funktioner. Joystickar möjliggör enkel hantering av tillvalshydrauliken medan fotpedaler ger smidig styrning av den tvådelade bommen, stödbenen och schaktbladet, vilket främjar effektiviteten i en mängd olika uppgifter.
MX17G:s instrumentpanel innehåller elektroniska tryck- och flödesinställningar för den valfria hydrauliken, så att föraren kan anpassa maskinens respons till specifika arbetspreferenser.


SVÄNGSYSTEM

MX17G från Hydrema är utrustad med ett avancerat hydrostatiskt svängsystem med högtryck som säkerställer exakt och jämn rotation. Systemet är unikt med sin energi-regenerering som återvinner energin från rotationsbromsarna och överför den tillbaka till motorn, vilket ökar maskinens totala energieffektivitet. Denna modell har också en mjukstartsfunktion och vinkelsensor som tillsammans garanterar en mjuk start och exakt kontroll vid rotationsrörelser. En mekanisk hållbroms integrerad i planetväxeln ökar säkerheten och stabiliteten vid användning. MX17G utmärker sig med en rotationshastighet på 10,8 varv/min. och ett vridmoment på 50 kNm, vilket är idealiskt för exakt arbete på komplexa byggarbetsplatser.


BROMSAR

MX17G har ett både effektivt och underhållsfritt bromssystem med dubbla kretsar, med bromsar i oljebad på alla hjul. Denna konfiguration säkerställer bromssystemets hållbarhet och minskar underhållsbehovet avsevärt. Maskinen har också en integrerad parkeringsbroms i transmissionssystemet, vilket är viktigt för att säkerställa maskinens stabilitet när den är parkerad.

Som standard är MX17G utrustad med en automatisk grävbromsfunktion, som avsevärt ökar säkerheten under arbetet genom att automatiskt stabilisera maskinen när grävningen påbörjas. Den avancerade bromslösningen understryker Hydremas åtagande att utveckla säkra och tillförlitliga maskiner.


FÖRARHYTT

MX17G:s hytt är rymlig och funktionell, utformad med tonvikt på ROPS-certifierad säkerhet och förarkomfort. Den har ett skjutfönster i dörren och en tvådelad vindruta för god ventilation och enkel åtkomst. Hytten har också ett genomskinligt takfönster som ökar dagsljuset och förbättrar sikten. Förarkomforten säkerställs med en justerbar rattstång och ett fullt justerbart armstöd för ergonomisk komfort.

Hytten på MX17G är utrustad med ett sofistikerat luftkonditioneringssystem med sju luftmunstycken för optimal temperaturreglering och ett luftfjädrat säte för maximal komfort. Den moderna 10-tumspekskärmen och den inbyggda displaykontrollen i armstödet uppfyller alla tekniska krav. Säkerheten har förstärkts med stora, elektroniskt justerbara sidospeglar och en backkamera som ger oöverträffad sikt. Med praktiska förvaringsfack under och bakom sätet är MX17G-hytten en idealisk arbetsplats.


LJUDNIVÅ

Hydrema MX17G har noggrant utformats för att minska bullret och bidra till en bättre arbetsmiljö. I hytten hålls ljudnivån effektivt nere till bara 68 dB(A), vilket ger en tyst och lugn atmosfär som är idealisk för förarens koncentration och välbefinnande. Utanför har MX17G en ljudnivå på 102 dB(A), vilket bidrar till att minimera bullerstörningar på arbetsplatsen även under intensiv drift. Den låga ljudnivån är ett tydligt uttryck för Hydremas strävan efter att skapa maskiner som tar hänsyn till ljudkänsliga miljöer.

DIMENSIONER

  Milimeter
Bredd tvärs över:
Blad 2550
Stödben, sänkt 3870
Däck 10.00-20 2530
Däck 600/40-R22.5 2520
Däck 650/45-R22.5 2570
Däck 710/40-R22,5 2730
Spårvidd med standarddäck 1942
Hjulbas 2600
Avstånd, ledpunkt till bakaxeln 1200
Avstånd, ledpunkt till framaxeln 1400
Frihöjd, hytt 3120
Transporthöjd 4000
Längd, vägtransport 6320
Överhäng, fram (med 2,5 m skopa) 3330
Avstånd bak, ledpunkt - motvikt 1700
Svängradie, bak 1839
Markfrigång, stödben 350
Markfrigång, hjul, nedre stödben 50
Markfrigång, blad 510
Markfrigång, hjul, nedre blad 75
Överhäng, blad 1175
Överhäng, stödben 1110
Markfrigång, axlar 360
Svängradie, front  
med 2,0 m skopa 1650
med 2,5 m skopa 1990
med 3,0 m skopa 2320
Totallängd under transport, 2,5 m skopa 8720
Höjd, tvådelad bom under frakt, 2,5 m skopa 2920
Inre växling, tvådelad bom 118
Yttre svängradie 6700
Inre svängradie 3600

Mått med standarddäck 10,00-20.

 

MASKINVIKT

Chassis Kg
A1 - Blad 18.300
A3 - Blad + stödben 19.500
2 x A1 - Främre och bakre blad 19.400
A4 - Främre och bakre stödben 19.600

Vikt angiven med 200 kg snabbfäste och 400 kg skopa.

 

ARBETSOMRÅDE OCH BRYTKRAFT

Skoplängd mm 2.0 2.5 3.0
Grävhöjd mm 10280 10780 11270
Lyfthöjd mm 9520 9720 10210
Grävdjup mm 4910 5410 5910
Räckvidd mm 8820 9320 9820
Vertikalt grävdjup mm 3720 4180 4660
Horisontalt grävdjup mm 6170 6360 6000
Lyfthöjd mm 6710 7210 7710
Arbetsdjup mm 5410 5910 6410
Område  mm 8190 8690 9190
Skopans rotationsvinkel 0 175 175 175
Brytkraft, direktmonterad skopa  
Brytkraft, skopa (ISO) kN 126    
Grävkraft (ISO) kN 93 82 72
Max. rekommenderad skopstorlek  
Standardskopa m3 1.0    
Max. rekommenderad skopstorlek med rotorlutning
Standardskopa m3 0.8    

Arbetsytan är specificerad med Hydrema standardskopa och 1800 mm griphöjd.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I MXG-SERIEN

MX14G

 • Har den lättaste motvikten, vilket ger den en liten svängradie bak
 • Levereras med alternativ för grävarmens längd: 2.0 och 2,5 meter
 • Har den kortaste yttre bommen i serien på 2900 mm
 • Är den mest kompakta modellen i MXG-serien
MX14

MX16G

 • Den mångsidiga "mittmodellen" i serien
 • Utrustad med en starkare motor för körning än MX14G
 • Grävarmen finns i längderna 2,0, 2,5 och 3,0 meter
 • Bibehåller en liten svängradie med ökad grävkraft
MX16

MX17G

 • Kombinerar funktioner från både MX16G och MX18G
 • Innehåller samma bomlängd som MX16G
 • Utrustad med MX18G motvikt
 • Har den högsta lyftkraften i serien

MX18G

 • Har den längsta yttre bommen bland alla modeller
 • Sticker ut med sin överlägsna bryt- och grävkraft
 • Mer omfångsrik, men också kraftfullare än andra modeller
 • Den största maskinen i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Har identiska specifikationer som MX18G
 • Standardutrustningen omfattar ett schaktblad och stödben
 • Är den tyngsta i serien på grund av extra utrustning
 • En MX18G utrustad med schaktblad och stödben som standard
MX20

HYDREMA MX17G: EN DYNAMISK FUSION AV KOMPAKTHET OCH KRAFT

Upptäck Hydrema MX17G, en hjulgrävare som sätter nya standarder för mångsidighet och effektivitet inom byggbranschen. Med sin ultrakompakta design är MX17G idealisk för arbete i trånga utrymmen, från trånga stadsgator till trånga byggarbetsplatser. MX17G är utrustad med en kraftfull Cummins-motor, sofistikerad hydraulik och ett intuitivt styrsystem och kombinerar utmärkt prestanda med miljövänlig drift.

MX17G:s avancerade transmission ger smidiga växlingar och maximalt kraftutnyttjande, och det innovativa körhydrauliksystemet garanterar precision i varje rörelse. MX17G-hytten är ett exempel på exceptionell komfort med en tyst miljö, ergonomisk layout och toppmodern teknik som säkerställer att föraren är bekväm och har kontroll under hela arbetsdagen. Med flexibla underredesalternativ och ett stabilt hydraulsystem är MX17G mer än bara en hjulgrävare - det är en pålitlig partner på arbetsplatsen som ger effektivitet och precision till alla byggprojekt.

Fantastisk stabilitet och bra hydraulik. Definitivt värt att överväga vid köp av ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX17G: EN KRAFTFULL REVOLUTION FÖR MARKARBETEN

Hydrema MX17G är höjden av innovation inom anläggningsmaskiner Denna hjulgrävare levererar överlägsen prestanda med en kraftfull motor som ger upp till 175 hk och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, vilket gör den idealisk för de mest krävande tillämpningarna.

MX17G kombinerar sin höga motoreffekt med utmärkt bränsleeffektivitet, vilket minskar driftskostnaderna avsevärt. Med sitt avancerade hydraulsystem som levererar ett branschledande hydraulflöde på 407 l/min. hanterar MX17G en mängd olika hydraulverktyg med precision och smidighet, oavsett om det är schaktblad, gripskopor eller annan utrustning.

Maskinen är också utrustad med avancerad svängkontroll och regenerering av svängbromsenergi för smidig och exakt drift. Hyttens komfort är utformad för att du ska kunna vara produktiv hela dagen utan att känna obehag eller trötthet.

MX17G garanterar högsta säkerhetsnivå med avancerade kameror och ett 360-graders övervakningssystem, vilket ger dig full kontroll över arbetsområdet. Det gör att du kan arbeta med en känsla av säkerhet och överblick.

Denna hjulgrävare är mycket anpassningsbar och kan konfigureras för att uppfylla de specifika krav du ställs inför på olika arbetsplatser, från byggarbetsplatser till jordbruksområden.

Service och underhåll av MX17G är enkelt och problemfritt med enkel åtkomst till alla servicepunkter. Detta säkerställer att maskinen alltid är redo för drift och presterar optimalt.

I slutändan erbjuder Hydrema MX17G en optimal kombination av kraft, precision och tillförlitlighet, vilket gör den till en oumbärlig partner för dina markarbetsprojekt. MX17G är utformad för att klara alla utmaningar och leverera imponerande resultat på alla arbetsplatser.

Hydrema Telematics

REVOLUTIONERAR DRIFTEN AV DIN MX17G

I en tid då data och teknik är avgörande för att förbättra effektiviteten lanserar Hydrema MX17G med den avancerade Hydrema Telematics-tekniken. Denna lösning gör MX17G till mer än bara en hjulgrävare; det omvandlar den till en effektiv och välinformerad arbetspartner som maximerar effektiviteten och minimerar stilleståndstiden.

Hydrema Telematics på MX17G är ett sofistikerat datainsamlings- och övervakningssystem som är integrerat direkt i maskinen. Det är mycket mer än enkel GPS-övervakning - det är en heltäckande lösning som ger djupgående insikter i maskinens prestanda och status. Med hjälp av en inbyggd GSM/GPS-enhet samlar MX17G kontinuerligt in och överför data till en central server som ger tillgång till viktig information om maskinen.

Övervakningen möjliggör noggrann planering och proaktivt underhåll, vilket minskar oväntade driftstopp.

Med Hydrema Telematics kan du finjustera bränsleförbrukningen och schemalägga underhåll för att minska driftkostnaderna. Data från systemet ger insikter som hjälper dig att fatta välgrundade beslut om din vagnpark och dina projekt.

Funktioner och fördelar med Hydrema Telematics innefattar

 • Maskinövervakning: Få tillgång till viktiga data som geo-position, drifttimmar och batteristatus.
 • Felsökning: Få felmeddelanden i realtid så att du kan reagera snabbt och minimera stilleståndstiden.
 • Analys av bränsleförbrukning: Få detaljerad insikt i bränsleförbrukningen för att optimera effektiviteten och minska kostnaderna.
 • Underhållsplanering: Håll dig uppdaterad med serviceavtal och påminnelser för att hålla din MX17G i optimalt skick.

Hydrema Telematics förvandlar MX17G från en vanlig maskin till en intelligent partner som stödjer enastående resultat i ditt arbete. Förbered dig för en ny era av förbättrad effektivitet och tillförlitlighet med MX17G och Hydrema Telematics.

MX17G FRÅN HYDREMA: HÖGPRESTERANDE HJULGRÄVARE FÖR MODERNA BYGGPLATSER

Hydraulics

Hydraulik

OPTIMERAD HYDRAULISK KAPACITET

Hjulgrävaren MX17G har ett imponerande hydraulflöde på 407 liter per minut, vilket säkerställer effektiv och exakt drift av olika hydrauldrivna redskap. Oavsett om du använder skopor, gripare eller andra typer av redskap ger MX17G:s hydraulsystem den kraft och kontroll som behövs för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Safety

SÄKERHET

FOKUS PÅ SÄKERHET OCH SYNLIGHET

MX17G från Hydrema prioriterar säkerhet med sin avancerade säkerhetsteknik, inklusive möjligheten att integrera ytterligare kameror och ett omfattande 360-graders övervakningssystem. Dessa funktioner ökar förarens synfält markant och förbättrar säkerheten avsevärt, särskilt i områden med begränsat utrymme och hög aktivitet.

Cab

Förerhytt

OPTIMAL FÖRARKOMFORT

Upptäck en rymlig och tyst hytt i MX17G, noggrant utformad för att säkerställa optimal komfort och användarvänlighet för föraren. Med en 10-tums pekskärm och anpassningsbara kontrollinställningar erbjuder MX17G en användarvänlig och intuitiv körupplevelse.

ENASTÅENDE KVALITET I ETT KOMPAKT FORMAT FÖR HJULGRÄVARE

AVANCERAT SVÄNGSYSTEM

MX17G är utrustad med ett särskilt hydrostatiskt system för svängfunktionen, kompletterat med en energi-regenererande svängbromsfunktion. Denna konfiguration säkerställer att MX17G kan utföra smidiga och exakta rotationsmanövrar i alla arbetsförhållanden, vilket är avgörande för högprecisionsuppgifter och bidrar till att förbättra den övergripande arbetseffektiviteten.

SKRÄDDARSYDD FÖR ALLA BEHOV

MX17G från Hydrema visar sin anpassningsförmåga genom sin modulära design som möjliggör en skräddarsydd konfiguration för att uppfylla specifika krav. Med ett urval av underredeskonfigurationer, däcktyper och en rad tillval, såsom en Engcon tiltrotator, kan MX17G anpassas för maximal mångsidighet i olika arbetssituationer.

ENKELT UNDERHÅLL OCH SERVICE

MX17G prioriterar enkelt underhåll och service. Det är enkelt att komma åt servicepunkterna och maskinen kan utrustas med ett centralsmörjningssystem som automatiskt förser den med nödvändiga smörjmedel. För att ytterligare underlätta underhållsprocessen kan du dra nytta av Hydrema Telematics, som gör att du effektivt kan styra och övervaka din maskin. Detta säkerställer att MX17G alltid är i toppskick och redo att leverera optimal prestanda på arbetsplatsen.

EFFEKTIVITET OCH KRAFT I VARJE ARBETSUPPGIFT

MX17G är utrustad med en dynamisk Cummins-motor som levererar 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 780 Nm, vilket gör att den kan utföra även de mest utmanande arbetsuppgifterna. Denna motor kombinerar imponerande kraft med bränsleekonomi, vilket bidrar till lägre driftkostnader och effektiv hantering av krävande arbetsförhållanden.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om MX17G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert