Rail (1)

Rail

Hydrema ligger i framkant när det gäller innovation inom järnvägsmaskiner med vår Rail-serie. Sortimentet omfattar specialbyggda hjulgrävare och dumprar för järnväg som är särskilt utformade för att möta de unika utmaningarna vid järnvägsarbete.

Hjulgrävare för järnväg

MXG RAIL Front View On Track

MX16G Rail

Rail Hjulgrävare

MX16G Rail
  • Kompakt konstruktion möjliggör arbete på dubbelspåriga järnvägar
  • Underrede med rälsmoduler för normalspårig järnväg
  • Kan arbeta i både hög- och lågspänningsläge
MX20G RAIL Working From Railway Tracks

MX20G Rail

Rail Hjulgrävare

MX20G Rail
  • Konstruerad för tunga lyft
  • Underrede med rälsmoduler för normalspårig järnväg
  • Kan arbeta i både hög- och lågspänningsläge

Dumper för järnväg

912GSRAIL Front View Multitip

912GS Rail

Rail Dumper

912GS Rail
  • 10 ton nyttolast
  • MultiTip med 180 graders tippområde
  • Underrede med rälsmoduler för normalspårig järnväg

Hydrema är stolta över att kunna erbjuda ett sortiment av specialutvecklade järnvägsmaskiner som stöder det växande behovet av infrastruktur och underhåll inom järnvägsindustrin. Vårt utbud av produkter i denna kategori omfattar dumprar och hjulgrävare för järnväg som är utformade för att leverera prestanda, effektivitet och tillförlitlighet.

Våra hjulgrävare för järnväg, MX16G Rail och MX20G Rail, är exempel på vårt engagemang för innovation och kvalitet. Dessa grävmaskiner är särskilt konstruerade för arbete på och runt järnvägsspår. De kombinerar hög prestanda med flexibilitet, vilket gör dem idealiska för en rad järnvägsrelaterade uppgifter, från spårunderhåll till stora byggprojekt. Med sin avancerade teknik och robusta design är MX16G Rail och MX20G Rail oumbärliga för allt järnvägsarbete.

På dumperfronten kan vi stolt presentera vår 912GS Rail, en specialbyggd järnvägsdumper. Denna modell är utformad för att ge optimal prestanda under de utmanande förhållanden som ofta råder längs järnvägsspår. Med sin överlägsna manövrerbarhet och kraftfulla lastkapacitet är 912GS Rail en nyckelspelare i infrastrukturprojekt på järnvägen.

Förutom våra järnvägsspecifika maskiner erbjuder vi också ett brett utbud av hjulgrävare och dumprar för en mängd andra tillämpningar. Våra hjulgrävare i MXG-serien är kända för sin avancerade teknik och mångsidighet, vilket gör dem till förstahandsvalet i byggbranschen.

I dumperkategorin erbjuder vi 707G-serien, 912G-serien och 922G-serien, som alla är utformade för att passa olika behov och arbetsområden. Dessa sortiment är kända för sin robusthet, tillförlitlighet och förmåga att hantera de mest krävande arbetsuppgifterna.

Vi är också stolta över att kunna presentera vårt senaste tillskott, DT6, en helt eldriven dumper. Denna banbrytande modell är ett bevis på vårt engagemang för hållbarhet och innovation. DT6 kombinerar miljövänlighet med hög prestanda och markerar en övergång till grönare och mer effektiva byggmetoder.

På Hydrema engagerar vi oss i att utveckla och leverera maskiner som inte bara uppfyller utan även överträffar branschstandarderna. Vårt engagemang för innovation, kvalitet och hållbarhet är tydligt i varje produkt vi skapar, vilket hjälper våra kunder att uppnå sina mål och driva sina projekt framåt.