926G High Mobility 926G Construction Site 1 926G Left View Pallet Forks 926G Right Rear View Excavating Double Command 1 926G Mounting Heating Pipe 3

926G

Grävlastare


Egenskaper

 • Arbetsområde upp till 280°
 • Kraftfull Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Midjestyrd för överlägsna terrängegenskaper
 • Användarvänlig och hög förarkomfort
 • Tyst och kompakt för användning i stadsmiljö
 • Oöverträffad sikt från hytten

900G-SERIEN

900G-serien från Hydrema står för hög kvalitet när det gäller midjestyrda grävlastare och sätter nya standarder för prestanda, komfort och mångsidighet i denna maskinkategori. Med upp till 45 års inbyggd erfarenhet är dessa grävlastare robusta och användarvänliga och erbjuder enastående kraft, stabilitet och arbetshastighet som matchar rena lastmaskiner.


Hydrema 926G

Hydrema 926G är en midjestyrd grävlastare i toppklass som kombinerar styrka, precision och komfort. Den är utrustad med en kraftfull Cummins-motor på 147 hk och avancerad hydraulik och klarar enkelt både gräv- och lastarbeten. Med sin innovativa design, inklusive Double Command-funktionen, erbjuder den oöverträffad flexibilitet och användarvänlighet. Den robusta konstruktionen och det midjestyrda chassit säkerställer optimal prestanda under alla förhållanden, medan den bekväma hytten garanterar en behaglig arbetsdag. Perfekt för dig som kräver det bästa inom maskinteknik och effektivitet.


KRAFT OCH FLEXIBILITET I EN ENDA GRÄVLASTARE

Hydrema 926G är den största och starkaste maskinen i den imponerande 900G-serien. Denna kraftfulla grävlastare utmärker sig med sin unika kombination av styrka och mångsidighet. Med en robust Cummins-motor på 147 hk är den konstruerad för att enkelt hantera även de mest krävande uppgifterna.

Det som gör 926G unik är dess innovativa sidoförskjutning på grävaren som möjliggör ett arbetsområde på upp till 280 grader. Denna otroliga flexibilitet gör att maskinen kan arbeta i trånga utrymmen där traditionella grävlastare skulle begränsas av sitt mindre arbetsområde. Lastaren är en klass för sig, med prestanda som kan mäta sig med en 10-tons lastmaskin. Det breda rörelseomfånget gör 926G till en oumbärlig resurs på alla arbetsplatser där effektivitet och mångsidighet är nyckeln till framgång.

Med Hydrema 926G får du inte bara en maskin som kan utföra en mängd olika arbetsuppgifter, utan också en garanti för att arbeta snabbare, smartare och mer effektivt. Dess storlek och kraft är oöverträffad i 900G-serien, vilket gör den till det optimala valet för dem som söker det allra bästa inom modern jordförflyttningsutrustning.

CHASSI

Hydrema 926G:s chassi är konstruerat för styrka och manövrerbarhet. Med en midjejstyrd, robotsvetsad konstruktion och ett avancerat pendelstångsystem ger detta chassi enastående dragkraft och spåranpassning. Oavsett terräng - mjuk, brant eller snöig - står 926G stark, redo att ta sig an alla utmaningar med sitt robusta och pålitliga fundament.


AXLAR

926G är utrustad med styva, fasta axlar, förstärkta med navreduktion för hållbarhet och kraft. Denna grävlastare har en automatisk friktionsdifferentialspärr på framaxeln och en 100 % elektrohydraulisk differentialspärr på bakaxeln. Dessa funktioner bidrar till enastående stabilitet och kontroll, oavsett underlag, och säkerställer att 926G levererar konsekvent hög prestanda även under de mest krävande arbetsförhållandena.


MOTOR

Motorn i Hydrema 926G är en kraftfull Cummins B-4.5 Stage 5-motor som ger 147 hk med ett imponerande vridmoment på 600 Nm vid 1500 v/min. Denna avancerade motor som är utrustad med modern teknik som Common-Rail turbodiesel och elektronisk variabel turboladdare, ger hög prestanda med låg bränsleförbrukning. Motorn i 926G är konstruerad för att enkelt hantera krävande uppgifter, vilket gör den till en pålitlig kraftkälla på alla arbetsplatser.


BRÄNSLE

Med Hydrema 926G:s bränslesystem säkerställs långvarig och effektiv drift. Maskinen har en rymlig dieseltank på 155 liter i det bakre chassit och en AdBlue-tank på 14 liter i fronten. Det gör att du kan arbeta långa perioder utan att tanka. Den intelligenta placeringen av bränsletankarna bidrar inte bara till en bättre viktfördelning utan även till en högre total effektivitet och produktivitet på arbetsplatsen.


BROMSAR

Denna grävlastare är utrustad med ett mycket effektivt hydrauliskt servosystem och ett bromssystem med två kretsar som säkerställer tillförlitlig och kontrollerad inbromsning under alla förhållanden. Maskinen har också oljetäckta skivbromsar på alla hjul för ytterligare säkerhet och stabilitet. En viktig säkerhetsfunktion är den elektrohydrauliska ”fail safe”-parkeringsbromsen som automatiskt aktiverar de våta skivbromsarna på framaxlarna. Det avancerade bromssystemet i 926G ger maximal förarsäkerhet och effektiv hantering på arbetsplatsen.


HYDRAULSYSTEM

Hydraulsystemet i 926G har noggrant utformats för att optimera både kraft och kontroll. Med den elektroniskt styrda Dual Command- och Flow Sharing-tekniken säkerställs exakt och effektiv drift. Systemet, som är utrustat med en högpresterande pump som levererar upp till 220 l/min. vid 2200 v/min. och 240 bars tryck, gör att maskinen kan utföra även de mest krävande uppgifterna med stor precision. Den överlägsna hydraulkapaciteten gör 926G idealisk för en mängd olika tillämpningar där exakt manövrering är avgörande.


TRANSMISSION

Den innovativa transmissionen i Hydrema 926G sätter en ny standard för smidighet och kraft i grävlastare. Den 6-växlade helautomatiska "ERGO-POWER Soft-Shift"-transmissionen ZF WG115 är utformad för att ge en enkel körupplevelse med sin avancerade och 100 % elektroniska styrning. Denna teknik säkerställer smidiga växlingar utan att ge avkall på dragkraften, vilket är avgörande för precisionsarbete i krävande miljöer. Med konstant fyrhjulsdrift och ett mångsidigt utbud av växlar ger denna transmission en perfekt balans mellan kraft och manövrerbarhet, vilket gör 926G till en oumbärlig partner på alla byggplatser.


STYRNING

Med sitt avancerade styrsystem sätter Hydrema 926G en ny standard för precision och kontroll. Den ledade konstruktionen med en oscillerande svängpunkt och hydrauliska stabilisatorer säkerställer att vikten automatiskt överförs mellan hjulen för optimal viktfördelning och stabilitet. Detta kompletteras av ett effektivt hydrostatiskt styrsystem som använder lastavkänning och dubbelverkande cylindrar med ändbromsar för att ge en exakt och lätt respons. Med en imponerande midjestyrvinkel på +/- 35° erbjuder 926G utmärkt manövrerbarhet, vilket är avgörande för att navigera i komplexa arbetsutrymmen.


ELSYSTEM

Hydrema 926G är utrustad med ett robust och tillförlitligt elsystem som är utformat för att stödja maskinens många avancerade funktioner. Systemet innehåller en 24V-installation med en kraftfull 70 A-generator och två 12V, 95Ah-batterier, vilket säkerställer stabil och kontinuerlig strömförsörjning till alla maskinsystem.


FÖRARHYTT

Hydrema 926G-hytten är en studie i komfort och funktionalitet, utformad för att maximera förarens produktivitet och välbefinnande. Den rymliga ROPS/FOPS-godkända hytten är tillverkad med en avancerad fjädring som säkerställer en bekväm och tyst arbetsplats. Med justerbara mekaniska eller luftfjädrade säten, multijusterbara armstöd och en justerbar ratt erbjuder hytten en ergonomisk arbetsyta som är anpassad till den enskilda föraren. Dessutom är hytten utrustad med moderna bekvämligheter som kylskåp och fjärrstyrda lampor, vilket ytterligare förbättrar användbarheten och komforten under långa arbetsdagar.


DUBBELT KOMMANDO

Hydrema 926G:s dubbelkommando-system revolutionerar förarens kontroll och flexibilitet. Detta innovativa system gör det möjligt att styra maskinens hydraulfunktioner och hjulstyrning från joystickar i armstöden, även när sätet är vänt mot motsatt körriktning. Denna funktion är idealisk för exakt hantering av komplexa uppgifter, vilket avsevärt förbättrar säkerheten och effektiviteten under drift.


GRÄVMASKIN

Hydrema 926G:s grävardel kombinerar maximal prestanda med precision. Med en unik sidoförskjutning och ett arbetsområde på 280° erbjuder den stor flexibilitet, särskilt i trånga utrymmen. Hög effekt vid både låg och hög hastighet och stark brytkraft gör den idealisk för komplexa grävarbeten. Flow Sharing-tekniken säkerställer en smidig grävcykel och bränsleeffektivitet och den robusta konstruktionen utlovar en lång livslängd. Tillägget av en Engcon tiltrotator förbättrar grävmaskinens flexibilitet och möjliggör 360° rotation och lutning, och är perfekt för exakta jobb i utmanande områden.


LASTARE

926G:s lastdel är ett utmärkt exempel på kraft och effektivitet. Denna del är utrustad med midjestyrning med lastöverföring mellan de två chassidelarna, vilket säkerställer att lastaren alltid följer körriktningen för optimal spårning och minimalt marktryck. Denna kombination ger lastaren samma prestanda och brytkraft som en stor lastare, vilket gör den idealisk för både tunga lyft och precisionsarbeten. Automatisk parallellföring och laststabilisator förbättrar komforten, särskilt vid vägtransport, medan den kompakta konstruktionen gör den lätt att manövrera i trånga utrymmen.


LJUDNIVÅ

Hydrema 926G är konstruerad med fokus på låga ljudnivåer, vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö. I hytten ligger ljudnivåerna kvar på imponerande 66/67 dB(A), som garanterar en bekväm och tyst upplevelse för föraren. Den yttre ljudnivån är begränsad till 99 dB(A) och minimerar störande buller på arbetsplatsen.


UTRUSTNING

Med ett omfattande utbud av standardutrustning är Hydrema 926G utformad för att möta de mest krävande arbetsförhållandena med både effektivitet och komfort. Denna modell erbjuder ett brett utbud av anpassningsalternativ, vilket gör den idealisk för en mängd olika uppgifter. Utrustningen sträcker sig från avancerade hydraulsystem till ergonomiskt utformade hyttfunktioner, och säkerställer att både maskinprestanda och förarkomfort är i toppklass.

DIMENSIONER

    STANDARD TELESCOPE
Totalvikt med standardspade kg 9500 9590
Bredd över standarddäck  mm 2310 2310
Spårvidd  mm 1810 1810
Hjulbas  mm 2555 2555
Svängradie - yttre spadhörn   mm 5.700 5.700
Max. bredd mm 2.555 2.555
Grävare      
Svängvinkel o 280 280
Angöringshöjd, max.   mm 5940  6.020/6.820
Lyfthöjd - nivå skopans bas   mm 4100 4.180/4.980
Skopans fria höjd  mm 1190 1190
Djup för grävning  mm 4750 4.750/5.950
Räckvidd mm 6250 6.280/7.420
Avstånd - centrumpivot till bakaxel   mm 1725 1725
Skopans rotation  o 190 170
Markfrigång - under maskinen  mm 410 410
Transporthöjd, min. mm 3090 3090
Transporthöjd, normal  mm 4100 4100
Avgångsvinkel  ° 20 20
Sidoförskjutning mm 1600 1600
Brytkraft, grävcyl. - max. skopa (ISO 6015)  kN 38,4 38,4
Brytkraft, skjutcyl. - max. spade (ISO 6015)  kN 58,7 58,7
Lyftkapacitet - max. räckvidd exkl. redskap  kg 1500 1500
Stabilisatorer - stödjande bredd  mm 3900 3900
Stabilisatorer - max. uppriktningsvinkel o 11,5 11,5
Lastare      
Std. spadvolym, max. / med m3/mm 1,7/2.550 1,7/2.550
Lyfthöjd - horisontell spade  mm 3,525 3,525
Fri höjd - tippad spade  mm 2.845 2.845
Grävdjup - horisontell spade  mm 150 150
Räckvidd från maskin till tippad spade  mm 740 740
Räckvidd vid marknivå  mm 1.510 1.510
Tömningsvinkel - max höjd  o 45 45
Bakspetsvinkel - marknivå  o 45 45
Tömningsvinkel - marknivå  o 100 100
Höjd, skopans svängpunkt  mm 3.750 3.750
Lyftkapacitet - max. höjd exkl. redskap  kg 5.000 5.000
Brytkraft - 1,4 m3 skyffel (ISO 8313) kN 85 85

Data specificerade med standarddäck.

SKILLNADER PÅ MODELLERNA I 900G-SERIEN

906G och 908G från Hydrema är multifunktionella grävlastare som är idealiska för en mängd olika arbetsuppgifter, och är särskilt effektiva för grävarbeten. För mer krävande och tunga applikationer erbjuder 926G och 928G större storlek och extra styrka, särskilt lämpliga för lastapplikationer. Välj den modell som bäst passar dina specifika behov!

906G

 • Har ett arbetsområde på 280 grader tack vare sidoförskjutning.
 • Mindre i storlek jämfört med 926/928G.
 • Utrustad med motor på 122 hk.
906

908G

 • Arbetsområde på 200 grader.
 • Mindre i fysisk storlek än 926G och 928G.
 • Utrustad med motor på 122 hk.
 • Har större lyftkraft än 906G och 926G.
908

926G

 • Arbetsområde på 280 grader tack vare sidoförskjutning.
 • Större än 906G och 908G.
 • Utrustad med en kraftfullare motor på 147 hk.

928G

 • Arbetsområde på 200 grader.
 • Större än 906G och 908G.
 • Utrustad med en kraftig motor på 147 hk.
 • Har större lyftkraft än 906G och 926G.
928

HYDREMA 926G: ETT KRAFTPAKET TILL GRÄVLASTARE

Möt Hydrema 926G - en banbrytande kraft som sätter nya branschstandarder för midjestyrda grävlastare. Med sin robusta 147 hk Cummins-motor och sitt avancerade hydraulsystem är denna modell utformad för att klara de mest krävande arbetsförhållandena med exceptionell kraft och effektivitet. Med ett arbetsområde på 280 grader, tack vare den innovativa sidoförskjutningsfunktionen, erbjuder 926G en otrolig flexibilitet som gör den lämplig för en mängd olika uppgifter - från komplexa utgrävningsprojekt till exakta lastarbeten.

Varje detalj i 926G är noggrant konstruerad med fokus på hållbarhet, användarvänlighet och säkerhet. Från det robusta, midjestyrda chassit som säkerställer optimal dragkraft och manövrerbarhet, till den bekväma och ergonomiskt utformade hytten, där varje funktion är utformad för att förbättra förarens arbetsmiljö. Med möjlighet att lägga till en Engcon tiltrotator blir 926G:s grävdel dessutom ännu mer mångsidig, så att den kan utföra arbetsuppgifter med oöverträffad precision och effektivitet.

Den löser alla våra uppgifter, stora som små, under orimligt snäva förhållanden

926G 280 Degree Workarea
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA 906G: FLEXIBELT 280° ARBETSOMRÅDE

Grävlastaren Hydrema 926G sticker ut med sin imponerande grävmaskin som på ett unikt sätt kombinerar hög kapacitet och noggrannhet. Maskinens utmärkande egenskap är dess hydrauliska sidoförskjutning och 280° arbetsområde, vilket ger den en unik förmåga att nå och arbeta effektivt i olika områden utan att behöva förflytta sig så ofta. Detta leder till betydande tidsbesparingar och ökad effektivitet på byggplatserna.

Grävkraften hos 926G är anmärkningsvärd eftersom den levererar höga prestanda vid både låga och höga hastigheter. Detta, tillsammans med den starka brytkraften, säkerställer att uppgifterna utförs effektivt och säkert. Flow Sharing-tekniken bidrar till en jämn och konsekvent grävcykel, vilket också optimerar bränsleförbrukningen.

Utformningen av bommen och grävarmen på 926G förtjänar särskild uppmärksamhet. Genom att använda slutna profiler tillverkade av höghållfast stål uppnår maskinen maximal styrka och styvhet, vilket ger den möjlighet att enkelt utföra tunga lyft och krävande grävarbeten. De stora glidlagren i som förstärkts med ett dubbelt tätningssystem förlänger livslängden och minimerar driftkostnaderna.

926G:s förmåga att manövrera och arbeta i komplexa miljöer, i kombination med dess kraftfulla prestanda och användarvänlighet, gör den till en oumbärlig aktör inom modern konstruktion. Med den här modellen får förarna en grävlastare som inte bara uppfyller de stränga kraven på precision och effektivitet i dagens byggindustri, utan också förbättrar arbetseffektiviteten med sin avancerade sidoförskjutningsfunktion och sitt breda arbetsområde.

Hydrema 926G erbjuder en optimal balans mellan flexibilitet, styrka och ekonomisk effektivitet, vilket gör den till en utmärkt lösning för en mängd olika bygg- och anläggningsarbeten.

Hydrema Telematics

FRAMTIDENS MASKINSTYRNING

Hydrema 926G levereras med den banbrytande Hydrema Telematics-tekniken, en avancerad lösning som förändrar maskinstyrning och övervakning. Denna intelligenta systemintegration gör det möjligt för användarna att hålla sig uppdaterade om maskinens skick och prestanda i realtid.

Med Hydrema Telematics är varje 926G-maskin utrustad med en GSM/GPS-enhet som kontinuerligt skickar viktiga data till en central server. Operatörer och vagnparksansvariga kan enkelt komma åt viktig information som maskintyp, serienummer, geografisk plats, drifttid, batteristatus, körsträcka samt larm- och felkoder. Denna information är tillgänglig via Hydrema Telematics portal eller särskilda app för enkel och bekväm åtkomst.

Genom att använda Hydrema Telematics kan användarna planera underhållet mer effektivt, identifiera och lösa problem snabbare och optimera maskinanvändningen för att maximera produktiviteten. Den här typen av smart hantering och dataanalys är avgörande för att minimera driftstopp och kostnader och samtidigt upprätthålla högsta möjliga prestanda och säkerhet.

Hydrema Telematics i 926G är mer än bara en teknisk innovation; det är en integrerad del av Hydremas åtagande att erbjuda kunderna marknadens mest avancerade och användarvänliga lösningar. Med den här tekniken får operatörer och företag en ovärderlig resurs som säkerställer att deras maskiner alltid är i toppform och redo att ta sig an alla utmaningar.

HYDREMA 926G: KRAFT OCH PRECISION VID JORDFÖRFLYTTNING

Double Command

Double Command System

KONTROLL OCH FLEXIBILITET

Med sitt Double Command System tar Hydrema 926G maskinstyrningen till en helt ny nivå. Detta system ger förarna oöverträffad flexibilitet och kontroll genom att maskinens hjul och alla hydraulfunktioner kan styras från två joystickar i armstöden. Double Command-systemet ger en unik manövrerbarhet och effektivitet tack vare möjligheten att köra maskinen även när förarsätet är vänt mot motsatt körriktning. Denna funktion är särskilt användbar i komplexa eller trånga arbetsutrymmen där precision och mångsidighet är avgörande för en lyckad operation.

Cab

FÖRARHYTTEN

LYX OCH FUNKTIONALITET

Hydrema 926G:s förarhytt utmärker sig med sin sofistikerade fjäderupphängda konstruktion. Detta 4-punktssystem, som är utrustat med fyra fjäderenheter, parallellstyrning och krängningsstabilisatorer, minimerar effektivt rörelser från axlarna och chassit, vilket avsevärt minskar bullernivån i förarhytten. Denna avancerade fjädring är särskilt märkbar vid snabb körning i terräng och på väg, där effekten av 4-punktsfjädringen avsevärt förbättrar komforten.

Tiltrotator

Rotortilt

ÖKAD FLEXIBILITET OCH PRECISION

Tillägget av en rotortilt till Hydrema 926G tar dess redan imponerande kapacitet till en ny nivå av mångsidighet och noggrannhet. Med en tiltrotator från Engcon blir 926G:s grävarm mycket lättmanövrerad och kan rotera 360 grader och luta, vilket gör att föraren kan utföra exakta uppgifter från nästan vilken vinkel som helst. Detta är en avgörande förbättring för arbete i trånga eller komplexa områden där konventionella grävrörelser inte är tillräckliga. Med detta tillägg blir 926G ännu mer effektiv i uppgifter som precisionsgrävning, rör- och kabelarbete och landskapsvård.

EN DYNAMISK KRAFT INOM MODERN JORDFÖRFLYTTNING

SÄKERHET I FOKUS

Denna grävlastare är utrustad med ett antal säkerhetsfunktioner som skyddar både föraren och arbetsplatsen. Med en ROPS/FOPS-godkänd hytt, robust konstruktion och ett avancerat bromssystem med elektrohydraulisk ”fail safe” parkeringsbroms erbjuder 926G maximal säkerhet i alla driftförhållanden. Dessutom är maskinens avancerade hydraulsystem och precisionsstyrning utformade för att minimera risken för fel och oförutsedda situationer.

926G:S BIDRAG TILL HÅLLBARHETEN

Maskinen är utrustad med en avancerad Cummins B-4.5 Stage 5-motor som uppfyller strikta utsläppskrav, vilket bidrar till en mer miljövänlig arbetsplats. Dessutom optimeras bränsleförbrukningen av den avancerade tekniken, som Flow Sharing och effektiv bränslehantering, vilket leder till lägre utsläpp av skadliga ämnen. Denna kombination av kraftfull prestanda och minskad miljöpåverkan gör 926G till ett idealiskt val för projekt som prioriterar hållbarhet och miljömedvetenhet.

HYDRAULSYSTEM

NYCKELN TILL 926G:S PRESTANDA

Hydrema 926G:s hydraulsystem är en nyckelfaktor för dess överlägsna prestanda och effektivitet. 926G är utrustad med avancerad lastavkänning och en variabel pump som kan leverera upp till 220 l/min. vid 2200 v/min. och ett tryck på 240 bar, vilket säkerställer en exakt kontroll och kraftfull prestanda. Det sofistikerade hydraulsystemet är nyckeln till 926G:s mångsidighet och gör att den kan hantera en mängd olika uppgifter, från precisionsgrävning till tunga lyft.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om 926G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert