M2A5935 Website 922Gseries Landingpage X

922G-Serien

Hydrema 922G-serien är en allsidig och pålitlig serie dumprar som ger lösningar för en lång rad jordförflyttningsarbeten. Oavsett vilken modell du väljer kan du förvänta dig kraftfull prestanda från Cummins-motorer, avancerade säkerhetsfunktioner, användarvänliga hytter och möjligheten att anpassa maskinen för specifika arbetsuppgifter. Hydrema 922G-serien är utformad för att leverera tillförlitlighet, effektivitet och mångsidighet för jordförflyttningsprojekt.

922G Side View Mirror Image

922G

Dumper

922G
 • 20 tons lastkapacitet
 • Treaxlad och midjestyrd
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk
922HM Side Bird View Loaded Down Hill

922HM

Dumper

922HM
 • 20 tons lastkapacitet
 • Exceptionellt lågt marktryck
 • Treaxlad och midjestyrd
922G255 Side View Loaded French Alpes 1

922G 2.55

Dumper

922G 2.55
 • 20 tons lastkapacitet
 • Smal version av 922G på under 2,55 m
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk
920G Side Frog View Soft Terrain

920G

Dumper

920G
 • 18 tons lastkapacitet
 • Treaxlad och midjestyrd
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk

Välkommen till Hydremas imponerande 922G-serie, en samling toppmoderna 18- och 20-tonsdumprar som är byggda för att dominera jordförflyttningsvärlden. Oavsett om du behöver maskiner för att hantera krävande uppgifter inom anläggning, gruvdrift eller skogsbruk är 922G-serien redo att leverera.

Kraftfull prestanda: 922G-serien är utrustad med kraftfulla Cummins steg 5-motorer som ger den kraft som behövs för att hantera även de mest utmanande arbetsuppgifterna. Dessa motorer är skräddarsydda för att uppfylla de strängaste utsläppskraven och levererar imponerande kraft och vridmoment, vilket garanterar problemfri drift i alla förhållanden.

Mångsidiga alternativ: En av de mest imponerande egenskaperna hos 922G-serien är dess mångsidighet. Sortimentet omfattar en mängd olika modeller och konfigurationer som kan anpassas efter dina specifika behov. Det finns 4 modeller i serien: 922G; standardmodellen som klarar de flesta arbetsuppgifter, 922HM; denna modell har breda däck och extra hög markfrigång, 922G 2.55; den smala versionen som är under 2,55 m bred, och slutligen 920G; denna modell har 2 ton lägre lastkapacitet men har extra breda, stålförstärkta däck på 920 mm. Oavsett om du behöver en standarddumper, en MultiChassis-version för montering av specialutrustning eller en smal modell så har vi det du söker.

Optimerad säkerhet: Hydrema sätter alltid säkerheten i fokus. Alla modeller i 922G-serien är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner som lyftassistans, bromsindikator och backkamera för att skydda föraren och förhindra olyckor.

Användarvänliga hytter: Hytten i 922G-serien är utformad med förarkomfort och produktivitet i åtanke. De rymliga ROPS/FOPS-hytterna har utmärkt sikt och ergonomiskt placerade reglage som gör det enkelt och bekvämt att arbeta flera timmar i sträck.

Miljövänlig teknik: Hydrema arbetar med hållbarhetsfrågor och detta återspeglas i 922G-seriens miljövänliga teknik. Med avancerade system för utsläppskontroll och bränsleeffektiva motorer bidrar dessa maskiner till att minska miljöpåverkan.

Lång livslängd och litet underhåll: Underhållet är enkelt och effektivt med lätt åtkomst till motorer och filter. Ett automatiskt centralsmörjningssystem (tillval) säkerställer korrekt smörjning och ökar maskinernas livslängd.

Hydrema Telematics: För att optimera prestanda och underhåll kan du dra nytta av Hydremas telematiksystem, som ger dig tillgång till viktiga maskindata och rapporter i realtid. En kostnadsfri 3-årsprenumeration ingår i alla nya Hydrema-maskiner, inklusive våra hjulgrävare och grävlastare, så att du enkelt och effektivt kan övervaka och optimera dina maskiner.

Välj Hydrema: Med 922G-serien får du en pålitlig partner i ditt jordförflyttnings- och anläggningsarbete. Oavsett om du arbetar med anläggning, gruvdrift, skogsbruk eller annat kan du lita på Hydremas expertis och innovation.

Ta kontroll över dina uppgifter och investera i en framtid med effektivitet, tillförlitlighet och hållbarhet. Välj Hydrema 922G-serien och upplev kraften hos branschledande dumprar.

Förstå skillnaderna mellan modellerna i 922G-serien

Alla dumprar i 922G-serien har vissa grundläggande egenskaper gemensamt, som kraftfulla Cummins Stage 5-motorer, avancerade säkerhetsfunktioner, användarvänliga förarhytter och miljövänlig teknik. Valet av modell beror på specifika behov och arbetsförhållanden, och med 922G-serien kan du välja rätt dumper för just ditt jobb.

Hydrema 922G:

Denna dumper är basmodellen i 922G-serien och erbjuder en mångsidig lösning för jordförflyttningsarbeten. Den har 600 mm breda däck för bra grepp och terrängegenskaper. Detta gör den lämplig för en mängd olika uppgifter.

Hydrema 922G 2.55:

Denna variant är utformad för att vara smal, med en bredd på mindre än 2,55 meter. Detta gör den idealisk för arbeten i trånga och begränsade utrymmen. Den är alltså välägnad för arbeten där du måste navigera genom trånga passager.

Hydrema 920G:

Denna modell är, till skillnad från de övriga tre, en 18-tonsdumper. De 2 tons lastkapacitet som den saknar innebär att den ger ett rekordlågt marktryck på endast 85 kPa när den är fullastad. Dessutom har den 920 mm stålförstärkta däck med ett kraftigt slitbanemönster, vilket ger lägsta möjliga marktryck i 922G-serien. Däcken har hög punkteringsbeständighet och enastående terrängegenskaper med utmärkt grepp och självrengörande funktion, vilket gör dem perfekta för mjuk terräng. Detta gör den idealisk för arbete i känslig terräng där minimal jordkomprimering är avgörande.

Hydrema 922HM:

Denna 922-modell ligger mellan 922G och 920G med sina 800 mm breda däck och höga markfrigång, men till skillnad från 920G har den fortfarande en lastkapacitet på 20 ton. Det är den 20-tonsdumper i serien som har lägst marktryck utan att kompromissa med lastkapaciteten.

Hydremas 922G-dumprar är perfekta om du behöver en stor dumper av högsta kvalitet. Om du letar efter en lite mindre dumper kan du ta en titt på vår serie med 7-tonsdumprar eller vår 912-serie med 10-tonsdumprar. Upptäck också Hydremas nya 6-tonsdumper, DT6, som är helt elektronisk och perfekt för urbana arbetsplatser.