Dumper för järnväg

Hydrema ligger i framkant när det gäller innovation inom järnvägsarbete med sina avancerade dumprar med rälshjul. Dessa specialmaskiner kombinerar Hydremas välkända kvalitet och tillförlitlighet med skräddarsydda lösningar för järnvägssektorn.

912GSRAIL Front View Multitip

912GS Rail

Rail Dumper

912GS Rail
  • 10 ton nyttolast
  • MultiTip med 180 graders tippområde
  • Underrede med rälsmoduler för normalspårig järnväg

Hydrema är ledande inom bygg- och järnvägsteknik och vi har etablerat oss som en innovativ skapare av specialfordon, inte minst vårt imponerande utbud av dumprar och grävmaskiner anpassade för järnvägsarbete. Dessa maskiner kombinerar avancerad teknik, robust konstruktion och användarvänlighet, vilket gör dem idealiska för ett brett spektrum av tillämpningar inom byggande och underhåll av järnväg.

Dumper för järnväg: 912GS Rail

Hydremas 912GS Rail är speciellt utformad för järnvägsarbete och kombinerar flexibiliteten och styrkan hos Hydremas dumpermodeller med specialfunktioner för järnvägsarbete. 912GS Rail är utrustad med rälshjul som gör att den kan köras effektivt på järnvägsspår, och dess avancerade konstruktion gör det enkelt att skifta mellan drift på spår och drift på väg. Denna mångsidighet gör den till en ovärderlig resurs på järnvägsbyggen.

Hydremas dumprar

Hydrema erbjuder också ett omfattande sortiment av vanliga dumprar, inklusive 707G-serien, 912G-serien, 922G-serien och den innovativa elektriska dumpern DT6. Varje serie är utformad med särskild hänsyn till olika arbetsbehov och miljöer.

  • 707G-serien är kompakt och lättmanövrerad, perfekt för trånga arbetsutrymmen och mindre projekt.
  • 912G-serien erbjuder en bra balans mellan storlek och prestanda, vilket gör den idealisk för en mängd olika bygg- och anläggningsarbeten.
  • 922G-serien är större och mer robust, utformad för att hantera mer krävande arbetsuppgifter och större lastkapaciteter.
  • DT6, Hydremas senaste eldrivna dumper, markerar ett steg mot mer miljövänliga lösningar och erbjuder utsläppsfri drift utan att kompromissa med prestandan.

Hydremas Rail-grävare: MX16G Rail och MX20G Rail

Förutom vår dumperserie har Hydrema också utvecklat specialiserade grävmaskiner för järnvägsarbete, bland annat MX16G Rail och MX20G Rail. Dessa grävmaskiner är särskilt utformade för järnvägsprojekt och ger oöverträffad flexibilitet och effektivitet i denna nisch. Med avancerade hydraulsystem, starka grävkrafter och förmågan att manövrera på räls är dessa grävmaskiner oumbärliga verktyg vid byggande och underhåll av moderna järnvägar.

Hydrema fortsätter att driva innovation inom anläggningsmaskiner och vår serie med grävmaskiner och dumprar för järnväg understryker vårt engagemang i att erbjuda mångsidiga, effektiva och tillförlitliga lösningar för en mängd olika industri- och konstruktionsspecifika behov. Med fokus på hållbarhet, styrka och innovation är Hydrema en pålitlig partner för yrkesverksamma inom byggsektorn.