Karriär på Hydrema

Vlcsnap 2024 02 15 09H59m49s767

VILL DU VARA EN DEL AV TEAMET?

VEM ÄR VI?

Hydrema, ett ledande namn inom anläggningsmaskiner, har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1959. Med ursprung i Danmark har vi expanderat vårt fotavtryck globalt och levererar toppmoderna maskiner som är kända för sin tillförlitlighet och innovation. Vårt produktsortiment omfattar dumprar, hjulgrävare och grävlastare som är konstruerade för de tuffaste terrängerna och tillämpningarna.

VÅR KULTUR

På Hydrema tror vi på en kultur av inkludering, innovation och kontinuerligt lärande. Vårt team är vår största tillgång och vi främjar en miljö där varje medlem känner sig uppskattad, lyssnad på och motiverad att prestera på topp. Samarbete och respekt är hörnstenarna på vår arbetsplats, vilket säkerställer en dynamisk och stödjande atmosfär.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller nyutexaminerad erbjuder Hydrema en rad olika karriärmöjligheter. Våra roller spänner över olika områden, inklusive montering, produktion, lagerhållning, försäljning, marknadsföring och administrativa funktioner. Vi letar alltid efter passionerade individer som vill driva innovation inom anläggningsmaskiner.

LEDIGA JOBB

VARFÖR HYDREMA?

INNOVATION I CENTRUM

Innovation är inte bara ett modeord för oss, det är ett sätt att leva. Vi investerar mycket i forskning och utveckling för att säkerställa att våra produkter är marknadsledande när det gäller teknik och hållbarhet.

ENGAGEMANG FÖR HÅLLBARHET

Vi är fast beslutna att minska vår miljöpåverkan. Denna inställning återspeglas inte bara i våra produkter, utan även i våra tillverkningsprocesser och företagspolicyer.

GLOBALT FOTAVTRYCK

Att vara en del av Hydrema innebär att vara en del av ett globalt team. Du kommer att få möjlighet att arbeta med internationella projekt och samarbeta med kollegor från hela världen.

Kontakta oss

Kontaktformulär