DT6 Side View Speeding City Street DT6 Front View In City Traffic1 DT6 Side View Speeding City Street Corner1 DT6 Front Side View Unloading City DT6 Front View Out Of City Const Site

DT6

Dumper


Egenskaper

  • 5,5 tons lastkapacitet
  • Helt elektrisk
  • Stor rörlighet och stabilitet
  • Chassi med midjeled, låg tyngdpunkt och hög stabilitet
  • Lättanvänd och säker
  • Oöverträffad synlighet

DT6: BANBRYTANDE ELEKTRISK DUMPER

Välkommen till byggbranschens framtid med Hydrema DT6 - en banbrytande dumper som sätter nya standarder. DT6 är inte bara Hydremas minsta dumper med en imponerande lastkapacitet på 5,5 ton, det är också företagets första helt eldrivna dumper.


FRAMTIDEN FÖR DUMPRAR I STADSOMRÅDEN

DT6 är skräddarsydd för stadsområden där utrymmet kan vara begränsat och där det finns strikta krav på ljudnivåer och miljöhänsyn. Dess kompakta storlek och elektriska drivlina gör den idealisk för alla projekt som kräver en tillförlitlig och effektiv lösning.

Med DT6 har Hydrema skapat en banbrytande dumper som inte bara löser dagens byggutmaningar, utan också sätter standarden för framtidens miljövänliga och effektiva maskiner. Upplev framtiden med Hydrema DT6.


EFFEKTIVITET OCH INNOVATION I PERFEKT HARMONI

Hydrema DT6 är mer än bara en dumper - den är en manifestation av avancerad teknik och innovation. Kärnan i DT6 imponerande prestanda är dess banbrytande elsystem.

Detta elsystem är utformat med en tydlig vision om att leverera maximal effektivitet och minimal energiförlust. Den är baserad på en vattenkyld 96V ZF eTrac-motor, transmission och axlar som tillsammans skapar en otroligt kraftfull drivlina. Med en uteffekt på 29 kW kontinuerligt och 69 kW maximalt kan DT6 enkelt hantera även de mest krävande arbetsuppgifterna.

Och inte nog med det. I DT6 elsystem ingår även en separat eldriven hydraulpump som endast aktiveras vid behov, vilket inte bara minimerar energiförlusterna utan även minskar bullernivåerna avsevärt. Med en hydraulkraft på 14 kW kan maskinen hantera styrning, tippning och andra hjälpfunktioner med precision och tillförlitlighet.

ELSYSTEM

Elsystemet i DT6 är uppdelat i två delar: ett 96V-system och ett 24V-system. 96V-systemet drivs av de 8 vätskekylda litiumjonbatterierna (NMC), som sitter på båda sidor av förarhytten och har en total kapacitet på 63 kWh. Detta system förser kylmotorn, hydraulpumpens motor och maskinens värmeenhet med ström. Dessutom laddar detta system även maskinens två 12-voltsbatterier, vilket säkerställer tillförlitlig strömförsörjning för alla viktiga komponenter i DT6.


BATTERI

Denna elektriska dumper drivs av kraftfulla vattenkylda litiumjonbatterier med en kapacitet på 63 kWh. Dessa avancerade batterier ger inte bara maximal effektivitet och kraft, utan de är också utrustade med ett sofistikerat termiskt batterihanteringssystem. Detta system säkerställer att batterierna alltid har optimala förhållanden, vilket inte bara förlänger deras livslängd utan också säkerställer tillförlitlig prestanda under många år framöver. Den förväntade batteritiden för DT6 är imponerande 8-10 år, vilket gör den till en hållbar och tillförlitlig lösning för byggarbeten.


ELEKTRISK DRIVLINA

Den elektriska drivlinan som driver DT6 har utvecklats med fokus på att uppfylla de höga kraven på prestanda, effektivitet och miljövänlighet. Denna innovativa plattform ger maximal effektivitet med minimal energiförlust och bibehåller låga ljudnivåer, vilket gör den idealisk för arbete i bullerkänsliga områden. I centrum för denna drivlina finns den vattenkylda 96V ZF eTrac-motorn, som styr både växellådan och axlarna. Med en kontinuerlig effekt på 29 kW och en maximal effekt på 69 kW är denna elektriska drivlina en pålitlig kraftkälla för alla arbetsuppgifter.


LADDNING

För att säkerställa kontinuerlig drift och maximal drifttid har DT6 en effektiv laddningslösning. Den är utrustad med en kraftfull 18 kW integrerad snabbladdare för effektiv laddning. Laddaren är mångsidig och kan anslutas till antingen en laddstation av typ 2 eller ett CCE 32A-uttag. Under normala arbetsförhållanden behöver DT6 bara laddas under arbetspauserna, vilket möjliggör oavbrutet arbete och optimal produktivitet varje dag.


CHASSI

DT6 är utrustad med ett midjestyrt chassi och två dubbelverkande hydrauliska stabilisatorer i midjeleden. Dessa stabilisatorer spelar en avgörande roll för att bibehålla en hög stabilitet, både under körning och vid tippning av maskinen. Denna chassidesign ger föraren nödvändig säkerhet och kontroll, även i ojämn terräng, vilket gör DT6 till en pålitlig och effektiv arbetspartner.


AXLAR

DT6 har fasta kraftiga axlar med planetväxlar i naven. Bakaxeln har en 100 % differentialspärr med elektrisk manövrering och en automatisk differentialspärr på framaxeln. Dessa axlar är också utrustade med integrerade självjusterande skivbromsar och har separata oljebehållare för differential och nav.


STYRNING

DT6 har ett exakt och säkert styrsystem med en separat elmotor som driver den hydrostatiska lastavkännande ledstyrningen. Två dubbelverkande cylindrar ger exakt styrning och systemet innehåller även en prioritetsventil och en integrerad nödkontroll för ökad säkerhet. Styrcylindrarna är dämpade för mjuk styrning och DT6 kan uppnå en maximal styrvinkel på +/- 38 grader för utmärkt manövrerbarhet.


BROMSAR

Hydremas DT6 har ett tillförlitligt bromssystem med hydrauliska skivbromsar på alla 4 hjulen. Den är självjusterande och underhållsfri. Dessutom har den en ”fail safe” parkeringsbroms som aktiveras elektrohydrauliskt för extra säkerhet.


HYDRAULIK PÅ BEGÄRAN

Hydraulsystemet som används i DT6 är en imponerande teknisk lösning. Den har en separat eldriven hydraulpump som är avsedd att styra olika maskinfunktioner, t.ex. styrning, tippning och andra hjälpfunktioner. Det anmärkningsvärda med detta system är att hydraulpumpen endast aktiveras vid behov. Detta minskar inte bara energiförbrukningen, utan säkerställer också att maskinen arbetar tyst. Med en hydraulisk effekt på 14 kW är detta system en tillförlitlig och effektiv komponent i DT6 prestandapaket.


KÖRLÄGEN

DT6 har en bekväm enpedalsdrift som gör det enkelt för föraren att styra maskinen. Det finns tre olika körlägen: Power, Normal och Eco. Varje läge har olika inställningar för acceleration och energiutnyttjande, vilket ger föraren flexibilitet att anpassa maskinens prestanda efter behov. Oavsett vilket program som väljs har DT6 en imponerande maxhastighet på 20 km/h.


KYLNING

Hydremas DT6 har två separata kylsystem. Ett klimatsystem kyler högspänningskomponenter och batterier, medan det andra systemet innebär vattenkylning av drivmotorn, drivlineomvandlare och hydraulsystemet. Systemet är utformat för att fungera effektivt i omgivningstemperaturer upp till +46 °C och säkerställer optimal drift under olika väderförhållanden.


FÖRARHYTT

Den rymliga hytten på DT6 är certifierad med både ROPS (Roll-Over Protective Structure) och FOPS (Falling Object Protective Structure) för att garantera förarens säkerhet i alla situationer.

För att maximera komforten har hytten ett fjädrande säte som kan väljas som antingen mekaniskt eller luftfjädrat, vilket garanterar en bekväm körupplevelse även under längre arbetsdagar. Dessutom är både ratten och den elektriska joysticken i armstödet justerbara, så att föraren kan hitta den optimala inställningen för sina behov, vilket bidrar till en mer ergonomisk och bekväm arbetsdag.


DUMPERKORG

Den rymliga dumperkorgen på DT6 har en volym på 3,5 m3. Korgen är tillverkad av robotsvetsat höghållfast stål, vilket garanterar hållbarhet och tillförlitlighet även i de mest krävande arbetssituationer.

Korgen har en tippvinkel på 69°, vilket gör att korgens botten kan lutas 45° från horisontalplanet. Det gör det enkelt att lossa material med precision och effektivitet, vilket är avgörande för produktiviteten på arbetsplatsen.


MULTITIP

DT6 har en praktisk MultiTip-funktion som möjliggör snabb lossning bakåt och åt båda sidor. Detta system, som drivs av kraftfulla dubbelverkande cylindrar, möjliggör en imponerande 180-graders tippvinkel. Det innebär att DT6 kan lasta av material med precision och effektivitet, oavsett terräng, på bara 10 sekunder upp och 7 sekunder ner.

DIMENSIONER

Däck   500/60-22,5 600/50-22,5 700/40-22,5
Maskinvikt kg 5200 5250 5530
Lastkapacitet kg 5500 5500 5500
Korgkapacitet (fullastad) m3 3,5 3,5 3,5
Spår mm 1680 1750 1850
Totalbredd mm 2180 2350 2550
Chassibredd mm 2180 2180 2180
Frigång mm 353 353 353
Totalhöjd med upphöjd korg mm 3685 3685 3685
Lasthöjd mm 1875 1875 1875
Tippfrigång mm 1077 1077 1077
Max. höjd (hytt) mm 2560 2560 2560
Överhäng, bak mm 1148 1148 1148
Hjulbas mm 2500 2500 2500
Totallängd mm 5560 5560 5560
Överhäng, fram mm 1910 1910 1910
Frigångsvinkel, fram ° 69° 69° 69°
Frigångsvinkel, bak ° 27° 27° 27°
Tippvinkel ° 69° 69° 69°
Dumperkorgens bredd mm 2010 2010 2010
Svängradie mm 4920 4920 4950
Styrvinkel ° 38° 38° 38°
Marktryck (fullastad) kPa 111 93 80

DT6: BANBRYTANDE ELEKTRISK DUMPER

DT6 från Hydrema är det naturliga valet för ditt nästa byggprojekt. DT6 är mer än bara en maskin - det är ett löfte om att förändra din arbetsplats, förbättra din produktivitet och skydda miljön omkring dig. Med sin banbrytande elektriska teknik ger den inte bara nollutsläpp och minimalt buller, utan dess kompakta storlek gör den också lämplig för trånga stadsutrymmen.

DT6 är Hydremas första helt eldrivna dumper, vilket innebär att den ger noll utsläpp och minimalt buller. Du kan arbeta effektivt i stadsområden där miljökraven är höga och bullernivåerna måste hållas låga. Som eldriven dumper är DT6 redo att uppfylla framtida miljöstandarder och miljökrav. Det är ett långsiktigt val som investerar i hållbarhet.

Med lång batteritid, användarvänlig hytt och minimalt underhåll är DT6 en tillförlitlig och effektiv lösning. Välj DT6 och investera i framtidens anläggningsarbete med en maskin som är både effektiv och miljövänlig.

HYDREMA DT6: FÖRDELARNA MED INNOVATION OCH EFFEKTIVITET

Hydrema DT6 representerar en ny era för dumpermaskiner och ger ett antal betydande fördelar som gör den till en föredragen lösning för bygg- och anläggningsprojekt:

Banbrytande elektrisk drivlina: DT6 är Hydremas första helt eldrivna dumper och kombinerar direkt eldrift med on-demand-hydraulik. Detta minskar inte bara utsläppsnivåerna till noll, utan säkerställer också tyst drift, vilket är viktigt i bullerkänsliga stadsområden.

Hög batterikapacitet: DT6 är utrustad med kraftfulla 63 kWh litiumjonbatterier som ger maskinen en imponerande drifttid och gör att du kan arbeta under längre perioder utan att behöva ladda den ofta.

Kompakt och lättmanövrerad: DT6:s kompakta storlek gör den idealisk för trånga byggarbetsplatser där utrymmet är begränsat. Den pendlande midjeleden, hydrauliska stabilisatorer och en låg tyngdpunkt ger utmärkt rörlighet och stabilitet, vilket är avgörande för säkerheten.

Miljövänlig drift: Med sin elektriska drivlina och nollutsläpp bidrar DT6 till att minska städernas miljöpåverkan samtidigt som den uppfyller strikta miljöstandarder och framtida hållbarhetskrav.

Utmärkt sikt och användarvänlighet: DT6:s rymliga hytt är ROPS/FOPS-certifierad och erbjuder enastående sikt åt alla håll. Den justerbara ratten och den elektriska joysticken i armstödet gör den användarvänlig och bekväm för föraren.

Snabb lossning med 180° MultiTip: DT6 är utrustad med ett kompakt korgsvivelsystem som möjliggör snabb lossning bakåt och åt båda sidor. Detta ökar produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen.

DT6 är inte bara en dumper, det är en lösning som kombinerar innovation, effektivitet och miljöansvar för att möta de nuvarande och framtida behoven inom bygg- och anläggningsbranschen. Med DT6 kan du arbeta smartare, mer miljövänligt och mer effektivt.

Hydrema Telematics

DEN INTELLIGENTA LÖSNINGEN FÖR DT6

Hydrema DT6 imponerar redan med sin elektriska drivlina, kompakta design och banbrytande teknik. Men när du kombinerar denna kraftfulla dumper med Hydrema Telematics får du en integrerad lösning som tar produktivitet och kontroll till nästa nivå.

Med Hydrema Telematics har du tillgång till realtidsdata om din DT6-maskin var du än befinner dig. Detta inkluderar information som geoposition, drifttimmar, batteriladdning, avstånd och till och med larm- och felkoder. Detta konstanta flöde av data ger dig full kontroll och övervakning av din maskin.

En av de största fördelarna med Hydrema Telematics är tidsbesparingarna. Genom att kunna övervaka maskinen på distans kan du reagera snabbt på eventuella problem eller underhållsbehov. Det innebär färre driftstopp på arbetsplatsen och en mer effektiv verksamhet.

Förebyggande underhåll är också en viktig fördel. Med tillgång till information om maskinens hälsa kan du upptäcka potentiella problem innan de blir allvarliga. Det sparar inte bara pengar på reparationer, utan förlänger också maskinens livslängd.

Med Hydrema Telematics kan du ställa in specialanpassade larm så att du får meddelanden direkt vid viktiga händelser eller fel. Detta gör att du kan vidta omedelbara åtgärder och undvika potentiella problem.

Effektiv resurshantering är en annan fördel. Genom att analysera data från Hydrema Telematics kan du optimera användningen av DT6-maskinen och förbättra din totala produktivitet. Du kan också införa åtkomstkontroll och personliga lösenord för att säkerställa att endast behöriga personer har tillgång till maskinens data och kontroller.

Slutligen är Hydrema Telematics framtidssäkrat och redo att möta framtida behov och uppdateringar. Det är en långsiktig investering i effektivitet och säkerhet för din personal.

Så med Hydrema Telematics får du inte bara en intelligent lösning för DT6, utan också en partner som hjälper dig att optimera din arbetsplats, öka produktiviteten och minska kostnaderna. Det är det moderna sättet att hantera och optimera din personalstyrka på byggplatsen.

DT6: KOMPAKT, LÄTTMANÖVRERAD OCH MED LÅNG BATTERITID

KOMPAKT OCH LÄTTMANÖVRERAD

KOMPAKT KRAFTPAKET FÖR ARBETE I STADEN

När det gäller att ta sig an stadens utmaningar är Hydrema DT6 en optimal partner. DT6 är mer än bara en dumper; det är ett kompakt kraftpaket som är skräddarsytt för byggprojekt i trånga stadsområden.

DT6 kompakta design och intelligenta teknik gör att du kan navigera på smala gator och arbeta på platser där utrymme är en lyx. Med sin pendlande midjeled och hydrauliska stabilisatorer kan den ta sig an utmanande terräng med lätthet och stabilitet.

Oavsett om du arbetar i en tätbefolkad stadskärna eller på en byggarbetsplats med begränsat utrymme, ger DT6 dig den manövreringsförmåga du behöver. Välj DT6 och upptäck hur kompakt storlek i kombination med imponerande prestanda kan förändra din byggupplevelse. Det är nyckeln till att bemästra stadens utmaningar och lyckas med varje projekt. Välkommen till DT6 - kompakt, lättmanövrerad och redo att arbeta.

LÅNG BATTERITID

UTHÅLLIGHET SOM ALDRIG SVIKER

När det gäller utmanande arbetsuppgifter är tillförlitlighet nyckeln till framgång. Hydrema DT6 förstår detta och erbjuder en batteritid som aldrig sviker.

DT6 är utrustad med kraftfulla litiumjonbatterier som gör att du kan arbeta under långa tidsperioder utan att behöva oroa dig för laddning. Det gör att du kan fokusera på ditt projekt utan avbrott och uppnå mer på kortare tid.

Oavsett om du arbetar i city eller på en avlägsen byggplats ger DT6 dig den uthållighet du behöver för att få jobbet gjort. Välj DT6 och upplev en maskin som är redo att arbeta lika hårt som du, utan att kompromissa med prestandan. Välkommen till DT6 - där batteritiden är en pålitlig partner i ditt dagliga arbete.

HYDREMA DT6: DEN NYA STANDARDEN FÖR EFFEKTIVT ARBETE

DT6 Front Side View Unloading City

MILJÖVÄNLIG DRIFT

GÖR SKILLNAD FÖR MILJÖN

När det gäller att bygga en bättre framtid är hållbarhet en nyckelfråga. Med Hydrema DT6 får du inte bara en kraftfull dumper, utan också en maskin som gör en positiv skillnad för miljön.

DT6 är helt eldriven, vilket innebär att den drivs utan skadliga utsläpp. Den minskar inte bara luftföroreningarna, utan håller även bullernivåerna låga, vilket gör den idealisk för stadsområden med strikta miljöstandarder.

Genom att välja DT6 bidrar du till att skydda miljön samtidigt som du uppnår effektivitet och tillförlitlighet på arbetsplatsen. Gör skillnad med miljövänlig drift - välj DT6 och bli en del av en hållbar framtid. Välkommen till en grönare och mer effektiv arbetsupplevelse med DT6.

DT6 Side View Speeding City Street Corner1

INTELLIGENT TEKNIK

PRECISION OCH EFFEKTIVITET

Med DT6 får du mer än bara en dumper - du får intelligent teknik som tar din arbetsupplevelse till nästa nivå.

DT6 är utrustad med avancerade funktioner som gör att du kan övervaka och styra maskinen på distans via Hydrema Telematics. Det innebär att du alltid har tillgång till realtidsdata om maskinens prestanda, status och underhållsbehov. Med anpassade varningar kan du ställa in DT6 så att den ger omedelbara meddelanden om viktiga händelser eller fel, så att du kan fatta snabba beslut och minimera stilleståndstiden.

Effektiv resurshantering är också en del av DT6 intelligenta teknik. Genom att analysera data från Hydrema Telematics kan du optimera användningen av maskinen och förbättra din totala produktivitet. Välj DT6 och upplev ett nytt sätt att arbeta smartare och mer effektivt. Välkommen till framtidens byggarbetsplats, där smart teknik är nyckeln till framgång.

DT6 Front View In Narrow Street City Traffic2

ANVÄNDARVÄNLIG HYTT

KOMFORT OCH SÄKERHET I FRAMTIDENS DUMPER

När du kliver in i Hydrema DT6 kommer du till en värld av komfort, säkerhet och effektivitet. DT6 hytt är utformad med förarens behov i åtanke, och det märks från första stund.

Hytten är rymlig, bekväm och ROPS/FOPS-certifierad för maximal säkerhet. Den är utrustad med ett bekvämt fjädrande säte, justerbar ratt och en intuitiv elektrisk joystick i armstödet som gör manövreringen enkel och exakt. Hytten ger också föraren en enastående sikt runt hela maskinen vilket är avgörande för säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen.

Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare kommer du att tycka att DT6 hytt är användarvänlig och lätt att arbeta i. Välj DT6 och upplev den perfekta kombinationen av komfort och effektivitet i en hytt som är utformad för att göra din arbetsdag mer bekväm och produktiv.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU VETA MER?

Har du en fråga om 922G, våra andra maskiner eller tjänster? Eller vill du bli kontaktad av din lokala säljare? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Formulär för offert