/ 922G / 922G 2.55 / 920G

18 & 20 T dumprar

Hydrema 922G-Series dump truck moving gravel

Flexibla dumprar med maximal dragkraft.

Den högeffektiva 922G-serien med maximal dragkraft, rekordlågt marktryck och många olika funktioner som hjälper föraren är vår hittills mest kompletta serie med dumprar. Perfekt för markarbete i mjuk och lerig terräng.

Dumprar i Hydrema 922G-serien flyttar grus i tuff terräng

Slitstark

Hög kvalitet och lång livslängd

922G-serien är en produkt av hög kvalitet med långa serviceintervall som är utformad för projekt i alla typer av terräng. Den är utformad för att användas varje dag, år efter år. De många möjligheterna för individuella förarinställningar i hytten gör att dumpern är exceptionellt enkel att använda och att den är lämplig för uthyrning.

FÖRDELAR

 • Väldigt lågt marktryck.
 • Marknadens bästa effekt/viktförhållande.
 • Marknadens lägsta vikt utan last.
 • Extremt användarvänlig och enkel att använda. Säker och bekväm för föraren.
 • Hög kvalitet. Stark konstruktion. Hållbar. Uthyrbar.

 

Komfort

Bra arbetsyta med utmärkt sikt.

 • Den rymliga hytten har två dörrar som är belysta för att garantera säker ingång i alla ljusförhållanden, obehindrad sikt och att de invändiga ytorna är enkla att rengöra.

  Hytten är ROPS/FOPS-godkänd för maximal säkerhet och har förstärkta viskösa fästen för att dämpa vibrationer.

  Alla funktioner har de bästa ergonomiska positionerna för att föraren alltid ska sitta bekvämt. Joysticken med flera funktioner är installerad som en integrerad del av det högra armstödet i det nya luftfjädrade standardsätet, med ventilation och längsgående dämpning. Armstöden och rattstången är dessutom justerbara i flera lägen.

   

 • Joysticken med flera funktioner manövrerar de viktigaste dumperfunktionerna, t.ex. tippning, växelläge, framåtkörning/backning och differentiallås, vilket ger en enkel åtkomlig kontroll.

  Den datorstyrda instrumentpanelen med datalagring, det kraftfulla uppvärmnings- och kylsystemet, förvaringsfacket och anslutningarna för stickkontakter (12 V och 24 V) är standardutrustning i hytten.

Hydrema 922F-Series dump truck cabin view Hydrema 922F-Series dump truck moving gravel in rough terrain view over fuses

Dumping

Egenskaper

Smarta funktioner som hjälper operatören

 • Automatisk tippning

  De elektriska servokontrollerna har nya funktioner för smidig tippning som ger mjuk start och stopp vid höjning och sänkning av dumperkorgen. Systemets “automatiska korgretur” har utökad funktionalitet och kan nu även höja korgen automatiskt. Det automatiska tippningsreglaget kommer att öka hastigheten när tippfunktionen är aktiverad för att höja korgen snabbare.

 • Mätsystem för nyttolast

  Hydrema har utvecklat ett mätsystem för nyttolast för att höja effektiviteten och förhindra överbelastning. När man aktiverar systemet, så använder man trycksensorer och känner av fordonsvinkeln för att beräkna nyttolasten. Instrumentpanelen indikerar sedan den beräknade nyttolasten för föraren.

 • Säker tippning

  Med fler sensorer och en ny instrumentpanelslayout får operatören tillgång till betydligt mer information, vilket ger en säkrare tippningsprocess. Detta inkluderar bland annat den nya lyftassistansen där en lutningssensor i instrumentbrädan visar både maskinens sidleds- och i längsgående lutning. Om lutningen blir för brant visas en varning som låter operatören veta om det inte är säkert att tippa.

Service

Telematics

Fortsätter bara

Maskinen är konstruerad för tuff terrängtransport. Den långa livslängden, kvalitén, tillförlitligheten och hållbarheten är exakt vad du kan förvänta dig av en Hydrema dumper.

Hydrema 922G-Series dump truck

LADDA NED

Skaffa alla specifikationer

Hydrema 922G-Series dump truck drawing

Allmänt kontakt

Kontakta Hydrema

Du kan skicka frågor här

Hydrema Sverige AB

Hjalmar Petris Väg 44

352 46 Växjö

Tif: +46(0)470 705 280

Fax:

sverige@hydrema.com

icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

sverige@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Göteborg 
Lars Wenneberg (Säljare)
+46 70 620 92 46
lwe@hydrema.com

Staffanstorp
Henrik Sörensson (Säljare)
+46 70 598 89 06
hso@hydrema.com

Tumba
(Säljare)
+46 70 327 54 88
sverige@hydrema.com

Växjö
 Per Eriksson (Försäljningschef)
+46 70 928 82 95
per@hydrema.com