Att betjäna våra kunder samtidigt som vi arbetar tillsammans över hela världen är den viktigaste prioriteringen. Vi har försäljningskontor i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Förenta Staterna, Storbritannien och försäljningsagenter i 18 länder över hela världen.

Verksamhet

Inom Hydrema

Fabriksbesök

Hydrema's guidade tur

Hydrema är glada över att öppna dörrarna för kunder och utbildningsinstitutioner som är relaterade till bygg- och järnvägsbranschen..

Boka ett besök >

Jobb

Arbeta här med oss

Vi är verksamma över hela världen så det är viktigt att våra anställda tänker och agerar internationellt med förståelse för andra kulturer i en tid med ständiga förändringar.

Se alla jobb ›

Värderingar & mål

Vi sträver efter

Hydremas 1:a mål är att utveckla och tillverka hydraulisk entreprenörsmateriell till den del av marknaden som efterfrågar den högsta effektiviteten och komforten samt den mest driftssäkra och miljöriktiga utrustningen.

Där vi strävar ›

Inom Hydrema

Organisationsstruktur

Hydrema består av ett omfattande nätverk av försäljnings- och serviceanläggningar med dotterbolag i större västeuropeiska länder. Andra delar av världen täcks av lokala importörer och distributörer. Produktionsanläggningar finns i Støvring, Danmark, och i Weimar, Tyskland.

Se organisationsstrukturen ›

icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

sverige@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Göteborg 
Lars Wenneberg (Säljare)
+46 70 620 92 46
lwe@hydrema.com

Staffanstorp
Henrik Sörensson (Säljare)
+46 70 598 89 06
hso@hydrema.com

Tumba
(Säljare)
+46 70 327 54 88
sverige@hydrema.com

Växjö
 Per Eriksson (Försäljningschef)
+46 70 928 82 95
per@hydrema.com