Säljkoordinator – med möjlighet att avancera till försäljningschef

10. september 2018

Som säljkoordinator får du en utvecklande roll, rätt person lär ha möjlighet att avancera till en roll som permanent försäljningschef, Sverige. Rollen blir inledningsvis att till vissa delar verka som ställföreträdande försäljningschef Sverige.

Hydrema är en modern, internationell grupp av företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska entreprenadmaskiner. Verksamheten i Sverige finns med försäljning och service i Växjö, Tumba och Staffanstorp. Huvudfabriken och huvudkontoret ligger i Støvring, nära Aalborg i norra Danmark.

Under sommaren förlorade vi genom dödsfall en trogen medarbetare, Leif Fasth. Leif kommer att bli ihågkommen på många sätt. Under sina 46 år i företaget utvecklade han Hydremas marknad i Sverige, framförallt gällande försäljning av traktorgrävare och railgrävare. Vi vill värna om att det goda arbetet fortsätter i full kraft och söker nu två nya medarbetare till Växjö.  

Du kommer att utveckla och öka vår försäljning av högteknologiska entreprenadmaskiner genom att lägga fram förslag på förnyelse, förbättringar och övriga åtgärder. Ditt arbete utförs i nära samarbete med Skandinavisk Country Manager, stationerad i Danmark

Du är aktiv och utför löpande analyser på aktuell försäljningsstatus och försäljningsrutiner. Du ansvarar för att ta fram, förnya och utveckla våra kanaler för försäljning, marknadsföring och andra kundkontakter. Att skapa fler affärsmöjligheter på olika vis är en självklarhet, detta genom till exempel digitala kanaler. Dessutom planerar och samordnar du fysiska kundmöten och då även mässdeltagande. Du är länken mellan vår verksamhet i Sverige och vårt huvudkontor i Danmark.  

Vår kandidat.

Du har flera års erfarenhet av att självständigt driva avancerade affärsprocesser, gärna från en bransch där fysiska kundmöten är en naturlig del. Du har lätt för att se och utveckla nya möjligheter för verksamheten på både lång och kort sikt. Din förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete som du utför, är mycket god. Du har lätt för att motivera både dig själv och andra för att lyckas med uppgiften. Du är van att använda IT-verktyg som en integrerad del av din vardag. Arbetet innebär resor så körkort är ett krav. 

SÄLJARE

Som säljare kommer du att ansvara för marknadsföring och försäljning på en spännande och utvecklande marknad. Din kundplattform består av entreprenadföretag, byggföretag, jordbruk, maskinstationer och kommuner. Det finns många möjligheter. 

Ditt ansvar blir att utveckla distriktet, du utgår från Växjö och arbetar främst i södra och mellersta Sverige. Ditt arbete utförs i nära samarbete med Skandinavisk Country Manager, stationerad i Danmark.

Konkurrensen är hård och det är därför viktigt att du har stor ambition och engagemang. Det är också en självklarhet att du är utåtriktad, skapar kontaktvägar och är synlig på marknaden. 

Ditt arbete utgår från en grundlig säljprocess som genom behovsanalys, lösningsförslag och rekommendation leder till avslutad affär. Vår försäljning innebär ofta en lång relation med kunden, så för att lyckas med jobbet är det viktigt att du skapar goda relationer och är en naturlig affärspartner för beslutsfattaren.

Uppnått försäljningsresultat får också en direkt och positiv inverkan på en rörlig prestationsdel i vår lönemodell. 

Vår kandidat:

Du har flera års erfarenhet av försäljning med mycket goda resultat, erfarenhet från en bransch där bearbetning och många kundmöten och säljbesök är en naturlig del av vardagen. Du arbetar systematiskt med god förmåga till fokus på dina mål. Du söker en vidareutveckling i din säljroll och vill arbeta med en mer utmanande försäljningsprocess. Det är kvalificerande om du har en fordonsteknisk utbildning. Du är van att använda IT-verktyg som en integrerad del av din försäljning. Arbetet innebär resor så körkort är ett krav. 

Hydrema erbjuder:

Du erbjuds självständig arbetsroll med frihet under ansvar, i ett mycket ambitiöst företag. Våra båda nya kollegor får positioner med ett stort ansvar där insatsen får direkt inverkan för hur verksamheten formas. Du lär också se konkret resultat av dina egna insatser. Vi har även anställningsförmåner som upplevs vara attraktiva och konkurrenskraftiga. 

Hur du ansöker.

Hydrema samarbetar i denna rekrytering med Annika Ekdahl, Human Solutions AB. Din ansökan skickar du till annika@humansolutions.se Har du frågor når du Annika på telefon 070-8396940.Din kontakt kommer att behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, urval görs löpande, vi vill ha din ansökan dock senast 2018-09-23.

 

Nyhetsbrev

Registrera dig

Se kort ›

Find återförsäljare

Efter plats

Nyheter

Vad händer

Följ Hydrema
på sociala media

Facebook LinkedIn Twitter YouTube
icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

hydrema@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Servicechef
Ingvar Johansson
+46 70 66 56 652
ijo@hydrema.com

Distrikschef - Syd 
Stefan Fasth
+46 70 59 88 906
sfa@hydrema.com

Distrikschef - Nord
Johan Braun
+46 70 32 75 488
jbr@hydrema.com