Hydrema på Bauma med spännande nyheter

4. mars 2019

Fabriken fyller 60 år och âr i toppform. Vi släpper två nya maskiner och ett nytt övervakningssystem på marknaden.

När Hydrema kommer till Bauma 2019 i München mellan den 8 och 14 april sker det med allt annat än blygsamhet. Danmarks enda tillverkare av stora entreprenadmaskiner har två nya maskiner med i det 450 kvadratmeter stora mässområdet, och dessutom lanserar fabriken ett nytt telematiksystem för avancerad datainsamling från maskinerna.

”Hydrema fyller 60 år i år och då är det fint att kunna använda världens största mässa för entreprenadmaskiner för att visa att vi är mer levande och visionära än någonsin. Hydrema är därmed en av de första tillverkarna som lanserar en liten maskin med Stage V-motor. Vi är faktiskt först in i framtiden. Kravet om Stage V blir nämligen inte verklighet förrän 2020”, berättar Jan Werner Jensen på Hydrema.

Nytt segment

Det är ett stort hemlighetsmakeri kring Hydrema-nyheterna fram tills Bauma öppnar måndag 8 april. Fabriken med huvudsäte i Stövring i Nordjylland har beslutat att det ska vara knäpptyst om vad nyheterna egentligen består i. Jan Werner Jensen kan dock avslöja att den mest markanta maskinnyheten för in Hydrema i ett helt nytt segment där de inte har varit tidigare.”Det lyder måske lidt kryptisk, men den helt nye maskine er defineret af kundeforespørgsler, og vi har udviklet et produkt, der sætter en helt ny sikkerhedsbarre for segmentet”, siger Hydrema-topchefen.

”Det låter kanske lite kryptiskt men den nya maskinen är baserad på kundefterfrågan, och vi har utvecklat en produkt som sätter en helt ny säkerhetsstandard för segmentet”, säger Hydremas VD.

Förutom de ännu hemliga nyheterna finns det mängder av annat att uppleva i Hydrema-montern på Bauma. Med hela sju maskiner kommer fabriken att visa upp hela produktsortimentet och besökarna får möjlighet att skaffa sig en ordentlig överblick. Hydrema har nämligen som tradition att bygga en terrass i montern i höjd med första våningen. I år blir det dessutom ännu mer plats än tidigare eftersom terrassen utökas till nästan dubbel storlek.

Hydremas medarbetare står redo

”Vi hoppas och tror att många Bauma-besökare kommer förbi Hydremas monter. Som alltid förbereder vi oss för att ta emot er med öppna armar. Varje utställningsdag har vi en bemanning på ca 20 medarbetare från alla våra marknader som är i München enbart för att visa och berätta om maskinerna för alla som vill se och höra. Förutom våra egna specialister kommer många av våra återförsäljare från hela världen också att vara närvarande i Hydrema-montern, säger VD:n Jan Werner Jensen.

Han sticker inte under stol med att Bauma 2019 kommer att bli något alldeles extra för det danska företaget, just för att det är ett jubileumsår. I 60 år har Hydrema, med ständigt ökande styrka, lyckats manifestera sig som en tillverkare av entreprenadmaskiner i det absoluta toppskiktet. I flera årtionden har fabriken också varit med när världens entreprenörer deltar på mässan i München, som i år väntar ca 600 000 besökare

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheter

Vad händer

Besøg Hydrema's Webshop

I dag lancerer vi vores helt nye webshop, hvor du kan købe officielle Hydrema produkter, s...

Nyhetsbrev

Registrera dig

icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

sverige@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Göteborg 
Lars Wenneberg (Säljare)
+46 70 620 92 46
lwe@hydrema.com

Staffanstorp
Henrik Sörensson (Säljare)
+46 70 598 89 06
hso@hydrema.com

Tumba
Johan Braun (Säljare)
+46 70 327 54 88
jbr@hydrema.com

Växjö
 Per Eriksson (Försäljningschef)
+46 70 928 82 95
per@hydrema.com