HYDREMA LOGO RGB YELLOW

Keeps You Moving

Upplev kraften i avancerade maskiner som är utformade för att hjälpa dig att skapa framtidens landskap. Hydrema är en modern, internationell koncern som utvecklar och tillverkar högteknologiska entreprenadmaskiner.

MG 0190 (1)
expand_more

Hydremas maskiner

403735442 329209736526184 3384643459361753641 N
Hydrema LINES RGB YELLOW

Hydrema driver den gröna omställningen med ny eldriven dumper

Hydrema tar ett avgörande steg framåt i den gröna omställningen med lanseringen av vår senaste innovation: DT6 - en helt eldriven dumper. Denna banbrytande maskin är utformad för att möta den växande efterfrågan på hållbar anläggningsutrustning och markerar en viktig vändpunkt i branschens strävan efter miljövänliga lösningar.

Med sin nollutsläppsdrift skyddar den inte bara miljön genom att avsevärt minska koldioxidutsläppen, utan sätter också en ny standard för effektivitet och prestanda i branschen. Hydremas eldrivna dumper är utrustad med avancerad batteriteknik som garanterar lång drifttid och minimalt underhåll.

Med detta steg bekräftar Hydrema sitt engagemang för innovation och hållbarhet, och stärker sin position som en ledande aktör i utvecklingen av framtidens jordförflyttningsutrustning.

Vlcsnap 2024 02 15 09H27m42s643
Png Mark Hydrema Yellow

En global koncern

Hydrema är en ledande global koncern som specialiserat sig på utveckling, produktion och försäljning av avancerad utrustning för jordförflyttning. Med en historia som sträcker sig över flera decennier har vi befäst vår position på den internationella marknaden genom att ständigt förnya oss och anpassa oss till våra kunders föränderliga behov. Från robusta hjulgrävare och mångsidiga grävlastare till högteknologiska dumprar och specialiserade järnvägsmaskiner erbjuder Hydrema ett brett utbud av maskiner som är konstruerade för att uppfylla de högsta kraven på effektivitet, tillförlitlighet och miljövänlighet.

På Hydrema är vi stolta över att leverera högkvalitativa maskiner som är skapade med förarens komfort och säkerhet i åtanke, vilket återspeglas i varje detalj av deras maskiner. Med produktion och forskning i Danmark och ett omfattande nätverk av dotterbolag och återförsäljare runt om i världen ser Hydrema till att våra kunder alltid har tillgång till expertis, service och support var de än befinner sig.

Nyheter