Är du Hydremas nya servicetekniker/mekaniker?

15. maj 2023

Vill du hjälpa till att fortsätta den positiva utvecklingen av Hydremas marknadsposition inom entreprenadmaskiner ?

Hydrema upplever en god tillväxt på marknaden och söker serviceteknikere/mekanikere till vårt serviceteam i våra tre avdelningar i Staffanstorp vid Malmö, Tumba Stockholm, Göteborg och vårt huvudkontor i Växjö.

Om jobbet:

Arbetsuppgifterna består av service, felsökning och reparation av vår kvalitets- entreprenadmateriel hos våra kunder, eller någon av våra verkstäder. Maskinerna är utrustade med de senaste teknikerna inom dieselmotorer, transmission och elektronisk styrning. Reparation av maskinerna sker ute på fältet där maskinerna arbetar eller på en av våra verkstäder.

Du:

  • Du har stor erfarenhet av entreprenad- och lantbruks maskiner. Erfarenhet inom el, hydraulik, datorer och dieselmotorer är en fördel. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och håller ordning på din egen arbetsplats. Du är bra på att arbeta självständigt och kan strukturera din egen arbetsdag.
  • Erfarenhet av service på entreprenadmaskiner och en stark karriär som understödjer din erfarenhet från en bransch där många kundkontakter är en naturlig del av vardagen. Du arbetar systematiskt och har förmåga att fokusera på dina uppgifter.
  • Du kommer självklart att få genomgå en produktspecifik utbildning i Hydremas produkter.
  • Det är kvalificerande om du har en öppen, progressiv och positiv inställning till arbetet.
  • Du är van att använda IT-verktyg som en integrerad del av ditt arbete.

Du erbjuds:

Ett självständigt jobb med frihet under ansvar på ett mycket ambitiöst företag. För rätt person kommer det att finnas utmaningar och möjligheter på alla nivåer. Detta är en tjänst med fast lön på en attraktiv nivå.

Har du frågor?

Om jobbet är du välkommen att kontakta vår servicechef Ingvar Johansson på tel. 0470-70 52 83 eller e-post ijo@hydrema.com

  • Ansökan, CV samt andra relevanta upplysningar skickas som Word- eller PDF-fil
  • Ämne: ”Servicetekniker” till ijo@hydrema.com snarast möjligt.
  • Ansökningarna behandlas löpande.

Hydrema är en modern internationell koncern med huvudkontor i Støvring på norra Jylland som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska entreprenadmaskiner. Fabriker finns i Støvring i Danmark och i Weimar i Tyskland. Hydrema grundades 1959 och har utvecklats med dotterbolag i Skandinavien, Europa samt Nordamerika. Övriga delar av världen servas av lokala återförsäljare. I Sverige har Hydrema huvudkontor i Växjö samt avdelningar i Malmö, Stockholm och Göteborg. Hydremas huvudinriktning är att kunna erbjuda maskiner och tillbehör som marknaden är i behov av. Hydrema har en flexibel produktion, en marknadsanpassad utvecklingsavdelning samt en dynamisk sälj- serviceorganisation.

Se kort ›

Find återförsäljare

Efter plats

icon-pin Hitta oss
icon-request Begäran
icon-contact Kontakt
Begära
en återuppringning
icon-arrow-down

Har du en fråga om våra maskiner och tjänster? Eller skulle du vilja bli kontaktad av din lokala återförsäljare? Fyll i formuläret.

Huvudnummer +46 47 070 52 80

sverige@hydrema.com Hjalmar Petris Väg 44
SE-352 46 Växjö

Göteborg 
Lars Wenneberg (Säljare)
+46 70 620 92 46
lwe@hydrema.com

Staffanstorp
Henrik Sörensson (Säljare)
+46 70 598 89 06
hso@hydrema.com

Tumba
(Säljare)
+46 70 327 54 88
sverige@hydrema.com

Växjö
 Per Eriksson (Försäljningschef)
+46 70 928 82 95
per@hydrema.com